Όταν οι δεσποτάδες πέφτουν...


Η κατάντια των δεσποτάδων μας ΔΕΝ έχει όριο.

Ο μητροπολίτης Άρτης κ.Καλλίνικος, ως πρόεδρος του Δ.Σ. Γηροκομείου, έθεσε εργαζόμενο σε αναστολή εργασίας!

Δείτε το έγγραφο - ντοκουμέντο (το έγγραφο από εδώ):


Έχοντας αρκετοί από εμάς μεγαλώσει μέσα στην εκκλησία και γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, τολμούμε να πούμε ότι δεν μας εκπλήσσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως καταλαμβάνονται σήμερα οι δεσποτικοί θρόνοι.

Γι αυτό η σημερινή ιεραρχία όχι απλά σιωπά, αλλά πρωτοστατεί στην παγκόσμια εκστρατεία επιβολής και υποταγής.Γι αυτό μας απαγόρευσαν να γιορτάσουμε Πάσχα, γι αυτό μας απαγόρευσαν να προσκυνάμε τις Άγιες εικόνες, γι αυτό μας επέβαλαν μασκοφορία μέσα στους ναούς, γι αυτό επέβαλαν αντισηπτικά και χαρτοπετσέτες και σκουπιδοτενεκέδες, μετατρέποντας τις εκκλησιές μας σε αποχωρητήρια.Ας θυμηθούμε τι προφήτευαν οι Άγιοι πατέρες μας :


ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

«Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία... Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν... Αι εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως...»


Γνωρίζαμε πολύ καλά από την 1η στιγμή που ξεκίνησαν αυτά τα μέτρα, πριν 1μιση χρόνο, ποια θα ήταν η στάση της διοικούσας "εκκλησίας". Γι αυτό και άμεσα αντιδράσαμε και αποκαλύψαμε τους «λυκοποιμένες» μας:Όταν οι δεσποτάδες πέφτουν ...

τότε ο κρότος από την πτώση είναι τόσο μεγάλος.

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :