Ωχ, Παναγιά μου, κι άλλη ήττα…Διαφωνεί κάποιος;;;

Η ΚΟΤΑ μιλάει με τον ΓΥΠΑ σε φιλικό τόνο, για την κλιματική αλλαγή και για τους Αφγανούς. Εν τω μεταξύ το υπουργείο «πολιτισμού»της ΚΟΤΑΣ, έχει διοργανώσει την παρέλαση του Αφγανικού ΕΙΔΩΛΟΥ της ΑΜΑΛ σε ακριτικά και θρησκευτικά μέρη της Ελλάδος, παρ’ολο που απαγόρευσε τις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ δημόσιες εκδηλώσεις του 15Αυγουστου.

 Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται εδώ και εβδομάδες, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας μακρυά από την καταστροφική της ανικανότητα. Η προάσπιση των συνόρων όμως, δεν είναι «πολιτικό κατόρθωμα», αλλά ύψιστο καθήκον. Αλίμονο σε μία χώρα που απειλείται, εάν θεωρεί «επιτυχία» να αποκρούσει ορδές αόπλων στα σύνορα της, όταν οφείλει να είναι έτοιμη να αμυνθεί απέναντι σε πολλαπλάσιες δυνάμεις ενόπλων. Η προάσπιση της πατρίδας γίνεται με σφράγισμα των συνόρων και όχι δια τηλεφώνου, όπως κάνει ο κύριος Μητσοτάκης τηλεφωνώντας στον εχθρό της Ελλάδας, Ερντογάν. Η Τουρκία συνιστά απειλή και όχι «αρωγό» για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας 

Αντί να έχουμε κόψει διπλωματικές σχέσεις με τούρκους, αζέρους και πάκια.. καθόμαστε και συζητάμε μπαρούφες και μπουδολογούμε, γιατί δεν έχει ο χ@ζοκούλης πως αλλιώς να περάσει την ώρα του, τώρα που δεν είναι σε κάνα νησάκι να κάνει μπάνια. Αντί να ρίχνουμε όποιο αεροπλάνο περνάει το FIR και να βουλιάζουμε ότι περνάει τα θαλάσσια σύνορα.. καθόμαστε και το συζητάμε.. αντί να έχουμε διαλύσει τεχνηέντως την πακικι κοινότητα και ότι σιίτικο υπάρχει στη χώρα.. καθόμαστε και συζητάμε.. Κούλη όταν σου πηδ@ξουν τη κόρη μην ξεχάσεις να το συζητήσεις ρε… μπετόβλ@κ@!!!

loading...