ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!





Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΑ*

Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης μέσα σε δύο χρόνια εξουσίας κατέστρεψε την Ελλάδα οικονομικά, δίχασε τους Έλληνες και εξαϋλωσε πλήρως κάθε μορφής ζωής στην Εύβοια αρνούμενος σήμερα το αυτονόητο της συγγνώμης και ανάληψης των ευθυνών του, δηλαδή την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του, τη σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών πολιτικών κομμάτων της Βουλής από την ΠτΔ για ανάδειξη Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας από το Κοινοβούλιο και την άμεση προκήρυξη εθνικών Εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευτελίζει το αξίωμά του και τους θεσμούς του Κράτους της Ελλάδας στην απελπισμένη προσπάθειά του να παραμείνει στην εξουσία ενάντια στη βούληση του λαού και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του εθνικού συμφέροντος. Υποτιμάει τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα παίζοντας με τις λέξεις αποποιούμενος τις ευθύνες και προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρίθηκε ανίκανος να αντιμετωπίσει την απειλή στην Εύβοια καίοντας τεράστιες εκτάσεις δάσους, ισοπεδώνοντας την οικονομική ζωή των κατοίκων που ήταν άμεση συνδεδεμένη με το δάσος και τον τουρισμό και εκδιώχνοντας τους κατοίκους από τις οικείες τους κακήν κακώς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Αυλή του επιδιώκει την εγκαθίδρυση της δικτατορίας της αυταρχικής δημοκρατίας όπου όποιος δεν προσκυνάει το καθεστώς του, την πράσινη ανάπτυξη των καμένων δασών, θα καταδιώκεται και θα εξαφανίζεται από την επικράτεια της χώρας.

Θα διώκεται ως μίασμα κοινωνικό, ως “ψεκασμένος”, ως φασίστας όποιος δεν χειροκροτάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το διχασμό, για τη λογοκρισία, για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, για την πράσινη ανάπτυξη του, για την υποταγή στους Ούννους, για τη σμίκρυνση της Ελλάδας θα απορρίπτεται από την κοινωνία άμεσα, μέχρι τη βιολογική εξόντωσή του λόγω αργίας και έλλειψης εισοδημάτων.

Η εθνική καταστροφή είναι ανείπωτη και η παραμονή του στην εξουσία εγκυμονεί κίνδυνο εθνικής τραγωδίας συνδεόμενη με πολιτειακά και εθνικά ζητήματα. Η Ελλάδα δεν θα γίνει πράσινο προτεκτοράτο των Ούννων πάνω σε μία καμένη γη και κοινωνία. Εκλογές πριν να είναι αργά, πριν μικρύνει η Ελλάδα.

Μητσοτάκη, Παραιτήσου! Δεν έχεις την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και καις με την ανικανότητά σου την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στην αυθεντική δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Μητσοτάκη, παραιτήσου!

Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...