… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

Πολλοί Αγωνιστές είναι απογοητευμένοι από την αδιαφορία των βολεμένων, που δεν συμμετείχαν στους Αγώνες. Πολλοί αποφάσισαν να αποσυρθούν, πιστεύοντας πως η αναμενόμενη Ανατροπή, δεν πρόκειται να συμβεί από τις δικές τους προσπάθειες. Πολλοί άλλοι παρόλα αυτά συνεχίζουν να είναι στις επάλξεις, πιστεύοντας πως στο τέλος θα νικήσουν.

   Με το πληκτρολόγιο και με τις διαδηλώσεις στις πλατείες οι εκλεγμένοι τσαρλατάνοι καθόλου δεν συγκινήθηκαν από τις βρισιές του λαού, που τους πετούσαν κατάμουτρα. Έκαναν πως δεν τις άκουσαν ή απαξιούσαν τους διαδηλωτές, από τους οποίους πληρώνονται για να κατέχουν τις πολυτελείς καρέκλες τους. Η Εξουσία, η Προβολή, το Χρήμα, η καλοπέραση κυριαρχούν μόνιμα στο ακατοίκητο κεφάλι τους. Οι λέξεις Πατρίδα, Έθνος, Οικογένεια ανύπαρκτες στο λεξιλόγιό τους. 

     Η Νομοθεσία όμως σε συνθήκες γενικευμένης Εξέγερσης δοκιμάζεται και επιβεβαιώνεται ή ακυρώνεται μόνο από την πράξη. Για να πετύχει μια Παλλαϊκή εξέγερση, πρέπει να έχει συμμάχους τον Στρατό και την Αστυνομία, που προέρχονται από τα σπλάχνα του λαού. Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε πως θα συμπαρασταθούν στην Εξέγερση, θα επαρκέσουν για την κατάληψη των Δημόσιων κτιρίων και για προστασία του λαού; 

    Όσο για τα…ΜΑΤ, τώρα γνωρίζουμε πως δεν αποτελούνται από Έλληνες Αστυνομικούς, μα από Στρατό Κατοχής, δηλαδή μισθοφόρους άλλων Κρατών, που μας επιβλήθηκαν από τα νεοταξικά φιλαράκια κάθε ανθέλληνα Κυβερνήτη. Όταν όμως ηττηθεί η Κυβέρνηση από την Εξέγερση του λαού, η ίδια θα απαιτήσει από τα αφεντικά της την απομάκρυνση των ΜΑΤ. Όπως και οι ίδιοι οι Κυβερνήτες θα εγκαταλείψουν την Εξουσία.

     «Μα είναι δυνατή μια τέτοια Παλλαϊκή Εξέγερση;» η απορία κάποιων άκαπνων Ελληναράδων. Η απάντηση είναι απλή: ήδη πολλοί πολίτες συμμετείχαν σε κάποια μαζική Κινητοποίηση. Μαζεύτηκαν σε πλατείες, διαμαρτυρήθηκαν, οργίστηκαν με τον σχεδιαζόμενο αφανισμό της Οικονομίας, τον διαμελισμό της Χώρας και τον αναγκαστικό εμβολιασμό. Τι άλλο πρέπει να πάθουν για να εξεγερθούν; Περιμένουν να χτυπήσει και την δική τους πόρτα ο τρόμος της εξαφάνισης; ΤΟΚ! ΤΟΚ! ΑΝΟΙΞΤΕ! 

loading...