Επιχείρηση Αποκατάστασης Τρομοκρατών από την Νέα Τάξη

GEWKWN:

Η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και το ΝΑΤΟ έριξαν το φταίξιμο στον αφγανικό στρατό, και άρχισαν να θεωρούν τους Ταλιμπάν ως ανεκτική δύναμη προκειμένου να κάνουν μια συμμαχία μαζί τους,  στρατηγός του βρετανικού στρατού είπε για τους Ταλιμπαν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σωρό  ‘’αγόρια της επαρχίας’’.

Ξαφνικά, η μάλλον όχι τόσο ξαφνικά, αλλά κατόπιν σχεδιασμών, βλέπουμε μια παγκόσμια προσπάθεια νομιμοποίησης των Ταλιμπάν, τελικά είναι μια μεγάλη προδοσία εναντίον του Αφγανιστάν και των στρατιωτών που πέθαναν σε ένα άσκοπο πόλεμο, χιλιάδες άνθρωποι θυσιάζονται για άλλη μια φορά στο βωμό της γεωπολιτικής και των συμφερόντων.

Το Πακιστάν είναι ένας από τους βασικούς παίκτες του Αφγανικού δράματος, η σκιά του πάνω από τη χώρα αρχίζει να γίνεται αισθητή στα κυβερνητικά κτίρια, στα κανάλια των μέσων μαζικής ενημέρωσης και στους άδειους δρόμους κάθε αιχμαλωτισμένης πόλης….

Στο Νέο Δελχί, η κυβέρνηση ανησυχεί για την πιθανότητα κλιμάκωσης της βίας και των εντάσεων στην περιοχή του Κασμίρ, θεωρώντας ότι οι Ταλιμπάν και το Πακιστάν θα μπορούσαν να ενεργήσουν μαζί κατά των ινδικών συμφερόντων στις αμφισβητούμενες περιοχές.

Οι σχέσεις μεταξύ των Ταλιμπάν και του Πακιστάν είναι πολύ ανησυχητικές για το Νέο Δελχί. Οι Πακιστανοί υποστήριζαν πάντα τους Αφγανούς τζιχαντιστές , στο Ισλαμαμπάντ, η νίκη των Ταλιμπάν θεωρήθηκε ως ένας μεγάλος θρίαμβος για τα διεθνή συμφέροντα του Πακιστάν, πολιτικοί ηγέτες δήλωσαν δημόσια ότι οι Ταλιμπάν θα βοηθήσουν το Πακιστάν να κατακτήσει το Κασμίρ.

Η προσφυγική κρίση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και τελικά θα γίνει μείζον ζήτημα για τις γειτονικές χώρες του Αφγανιστάν και για την Ευρώπη……. αυτό που ξεκίνησε στο Αφγανιστάν θα αποσταθεροποιήσει μεγάλο μέρος του κόσμου.

Μήπως το Αφγανιστάν χρησιμοποιείται ως αντιπερισπασμός……..

Μήπως μας αποσπούν την προσοχή από εξαιρετικά σημαντικά πράγματα που έρχονται στο προσκήνιο;

Μήπως η Νέα Τάξη παίζει τα τελευταία της χαρτιά για να κρατηθεί;

Μήπως γνωρίζουν ότι έχουν πλέον ηττηθεί και θα χρησιμοποιήσουν όλες τι ισλαμικές  χώρες γύρω από το Αφγανιστάν, όπως το Ιράν την Τουρκία, το Πακιστάν και  άλλες αραβικές χώρες με την στήριξη και την βοήθεια της Κίνας, με στόχο να προκαλέσουν τοπικούς πολέμους, με κατάληξη ένα Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, τώρα, που η Αμερική με τα προβλήματα της δείχνει να είναι εκτός παιγνιδιού;

Εάν η Αμερική δεν υπερασπιστεί την Ταϊβάν, τότε η Κίνα θα επεκταθεί, και θα παρουσιαστεί ως μια νέα μεγάλη δύναμη. Η Ρωσία, το Ιράν, η Τουρκία και άλλοι περιφερειακοί ηγεμόνες θα κάνουν το ίδιο, δηλαδή κατάληψη εδαφών κατά βούληση…… Και τότε…… Γ ’ Παγκόσμιος Πόλεμος … Με αποτέλεσμα όσα γνωρίζαμε έως τώρα ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ… Η Ανθρωπότητα θα Σοκαριστεί… Τα Γεγονότα θα είναι Συνταρακτικά….Αρχίστε να Προετοιμάζεστε ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

Ουκρανία :  στην Ουκρανία ανησυχούν ότι Θα αντιμετωπίσουν την ίδια εγκατάλειψη μετά την έξοδο των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, διότι παρά τις μεγάλες υποσχέσεις, η χώρα συνεχίζει να καταρρέει οικονομικά, Αντί να πάρει ισχυρή υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, έχει απομονωθεί περισσότερο, ο τρόπος με τον οποίο εγκατέλειψε η Αμερική το Αφγανιστάν τις τελευταίες ημέρες πρέπει να προβληματίσει την  Ουκρανία.

 Οι Αμερικανοί συνηθίζουν να  γυρίζουν απότομα την πλάτη στις χώρες που συνεργάστηκαν μαζί τους όταν οι σχεδιασμοί τους αλλάζουν……  π.χ Βιετναμ, κουρδοι, Αφγανισταν κλπ……………

Οι περισσότεροι  κατάλογοι σημείων ανάφλεξης που μπορεί να ξεκινήσουν έναν μεγάλο πόλεμο  περιλαμβάνουν:

 Κίνα – Ταϊβάν – Ιράν – Κασμίρ –  Ουκρανία – Κορέα –  Αρμενία –Πακιστάν – Ινδία – Ελλάδα – Τουρκία,  και Συρία.  Η Κίνα είναι η ανερχόμενη υπερδύναμη που θα αμφισβητήσει την Αμερικανική κυριαρχία και θα επιλέξει μια σύγκρουση με την Ινδία, την Ιαπωνία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες ……Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει με την Ταϊβάν.

loading...