Πρόκειται για Ρώμη Εναντίον Βαβυλώνας, καθώς ο Αδήλωτος Δυτικός Εμφύλιος Πόλεμος Φτάνει στο Απόγειο

Benjamin Fulford *

ΣτΜ: Όσον αφορά την εισαγωγή, είμαστε αντίθετοι στην ερμηνεία της «ελληνορωμαϊκο-γερμανικής παράδοσης».
Σχετικά με τα άρθρα του γενικότερα, να διευκρινίσουμε πως ο λόγος που τα μεταφράζουμε και τα δημοσιεύουμε είναι η γενικότερη ενημέρωση και κυρίως η όξυνση της αντίληψης του αναγνώστη για το πώς διαμορφώνονται παρασκηνιακά οι διεθνείς καταστάσεις, σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όπως όλοι, έτσι και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ενδέχεται να ψεύδεται λόγω χειραγώγησης των πληροφοριοδοτών του, λόγω λανθασμένης προσωπικής του αντίληψης είτε και λόγω εσκεμμένης κατευθυντήριας γραμμής.
Σας προτείνουμε, όπως πάντα εξάλλου, να εξασκείτε τη δική σας διάκριση και ευρύτερη αντίληψη τόσο των πληροφοριών όσο και των καταστάσεων.

Οαδήλωτος εμφύλιος πόλεμος στη Δύση έχει ανοίξει ένα από καιρό κρυμμένο σχίσμα στον δυτικό πολιτισμό: την αντίφαση μεταξύ αιγυπτιακών/μεσοποταμικών παραδόσεων (Βαβυλώνα) και ελληνορωμαϊκών-γερμανικών ευρωπαϊκών παραδόσεων (Ρώμη). Αυτό το σχίσμα έχει αποκαλυφθεί για να το δουν όλοι από την σε εξέλιξη ψευτο-πανδημία.

Η Βαβυλώνα μας έδωσε το μονοθεϊσμό, την οικονομική λογιστική και μεγάλο μέρος της σύγχρονης ιατρικής, ενώ η Ρώμη μας έδωσε ισχυρές στρατιωτικές δομές, την επιστήμη, το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία.

Έτσι, τώρα στις ειδήσεις βλέπουμε τη Βαβυλώνα να χρησιμοποιεί τον έλεγχο του χρήματος για να δωροδοκήσει κυβερνήσεις, και τον έλεγχο της ιατρικής για να τρομάξει τους ανθρώπους για να ενδώσουν σε μια ενιαία, μονολιθική, ολοκληρωτική δομή εξουσίας. Εκείνοι που πιστεύουν στο κράτος δικαίου και τη δημοκρατία εναντιώνονται και μάχονται αυτή τη δομή.

Σε αυτή τη μάχη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρώμη θα επικρατήσει. Ο λόγος είναι ότι ο δημιουργός είναι με το μέρος τους. Αυτό σημαίνει ότι η επιστήμη, η μελέτη των βασισμένων στην παρατήρηση γεγονότων θα υπερισχύσει των ψεμάτων, ακόμη και των ατελείωτα επαναλαμβανόμενων ψεμάτων. Το δεδομένο είναι ότι το υπερμεγεθυμένο PCR τεστ δημιουργεί αριθμούς μούφα για να ενσταλάξει φόβο, και ο Covid-19 είναι μια συλλογή συμπτωμάτων ενός ιού που δεν έχει πραγματικά «απομονωθεί» και επομένως δεν υπάρχει, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρος ο στρατιωτικός νόμος της πανδημίας και η υποχρεωτική εμβολιαστική απάτη είναι εγκλήματα πολέμου.

Ας γίνουμε, λοιπόν, λίγο πιο συγκεκριμένοι. Πηγές των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, όπως οι MI6, P3 Ελευθεροτέκτονες και Mossad μας λένε ότι αναμένουν οι δικαστικές υποθέσεις να αποδείξουν ότι η πανδημία είναι έγκλημα πολέμου, πριν αναλάβουν πλήρη στρατιωτική δράση εναντίον της Καμπάλ. Λένε ότι υποστηρίζουν τις διάφορες νομικές ενέργειες κατά της πανδημίας και των προωθητών εμβολίων, στις οποίες έχει προβεί ο Reiner Fuellmich και οι συνάδελφοί του σε όλο τον κόσμο.

ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Σε όσα καταθέτει στο βίντεο στον παραπάνω σύνδεσμο ο Δρ Fuellmich λέει ότι αν του έλεγες πριν από ένα χρόνο ότι μια μικρή κλίκα θα ήθελε να σκοτώσει ένα τεράστιο μέρος της ανθρωπότητας και να υποδουλώσει τα υπόλοιπα, θα πρότεινε να πας σε ψυχιατρείο. Τώρα, έχοντας λάβει μαρτυρίες από εκατοντάδες ειδικούς σε διάφορους τομείς, μπορεί και αποδεικνύει στα δικαστήρια ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει.

https://www.usnews.com/news/business/articles/2021-07-14/spains-top-court-rules-pandemic-lockdown-unconstitutional

Δεν είναι τυχαίο ότι κηρύχθηκε σήμερα, 19 Iουλίου, ημέρα ελευθερίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς αίρονται όλοι οι περιορισμοί που σχετίζονται με την ψεύτικη πανδημία.

https://www.reuters.com/world/uk/pm-johnson-pleads-caution-freedom-day-arrives-england-2021-07-18/

Στην πραγματικότητα, αυτή η ημέρα γιορτάζει το τέλος δύο αιώνων διακυβέρνησης των Rothschild στην Αγγλία και είναι πιθανό να γίνει μόνιμη αργία, αναφέρουν πηγές της MI6.
Η MI6 συνόψισε την κατάσταση:

«Ο πρώτος απόγονος της Βασίλισσας Βικτώριας ήταν ένα μπάσταρδο του Ρότσιλντ που έκανε όλη τη γραμμή (αίματος) συνταγματικά παράνομη… Η οικογένεια Rothschild όσον αφορά την MI6 είναι μια άνομη τρομοκρατική οργάνωση, όπως και η κολεκτίβα τους της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) … όλες αυτές οι ανοησίες που αντιμετωπίζουμε οφείλονται στο ότι οι 5φαλαγγίτες Ρότσιλντ τρέχουν και κρύβονται και τώρα συνάντησαν το ταίρι τους. Οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν τον τρόμο, οι στρατιωτικοί χρησιμοποιούν πληροφορίες.»

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα απελευθερωθούν σύντομα από τη ΧΜ. Η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν, για παράδειγμα, καταρρέει εμφανώς σε πολλά μέτωπα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο οικονομικό μέτωπο όπου η απάτη της βαβυλωνιακής δουλείας χρέους εκρήγνυται. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα φουσκώνει με χρήματα τις τράπεζες και τα χρηματιστήρια σαν να μην υπάρχει αύριο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2021 οι τράπεζες είχαν 7 τρισεκατομμύρια δολάρια περισσότερες καταθέσεις από τα δάνεια. Με άλλα λόγια, κανείς δεν θέλει να γίνει σκλάβος του χρέους των ψεύτικων χρημάτων που διοχετεύουν στις τράπεζες.

Τα χρήματα που διοχετεύουν στα χρηματιστήρια οδηγούν επίσης σε παράλογα πράγματα, δηλαδή εταιρείες όπως η Apple και η Microsoft να έχουν μεγαλύτερο ανώτατο όριο αγοράς από τα ΑΕΠ χωρών όπως ο Καναδάς ή η Ρωσία.

Όταν βλέπετε δισεκατομμυριούχους σαν τον Τζεφ Μπέζος να επιχειρούν να πάνε στο διάστημα, είναι μια βέβαιη ένδειξη ότι έχουν ξεμείνει από πράγματα στη γη που στα οποία θα μπορούσαν να ξοδέψουν τα ψεύτικα χρήματα μονόπολης από το χρημαστιστήριό τους.

Έπειτα, φυσικά, τα σημάδια του πληθωρισμού συνεχίζουν να συσσωρεύονται καθώς τα ψεύτικα χρήματα αραδιάζονται τριγύρω.

https://www.zerohedge.com/economics/us-producer-prices-soar-record-pace-june

Επίσης, αγανακτισμένοι Αμερικανοί αρνούνται τώρα να δεχθούν χαμηλόμισθες θέσεις εργασίας σκλάβων.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/what-reasons-do-unemployed-give-turning-down-job

Σε διεθνές επίπεδο, το καταδικασμένο δουλικό καθεστώς Μπάιντεν της ΧΜ γίνεται παρίας. Πρώτον, δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τα χωρίς αντίκρισμα δολάριά τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, και αυτό σημαίνει ότι ψάχνουν απεγνωσμένα για χρήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα προσπάθησαν και απέτυχαν να εκδώσουν Ειδικά Δικαιώματα Ανάληψης ΔΝΤ αξίας 650 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να διοχετεύσουν σε κυβερνήσεις και φαρμακευτικά συμφέροντα, σύμφωνα με ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών.

Ο ψεύτικος υπουργός τους Εξωτερικών Antony Blinken επέτρεψε επίσης «τη μεταφορά ιρανικών κεφαλαίων από λογαριασμούς περιορισμένης πρόσβασης σε εξαγωγείς στην Ιαπωνία και τη Δημοκρατία της Κορέας», ανέφερε η Washington Free Beacon. Μετάφραση: κατέσχεσαν χρήματα από παγωμένους ιρανικούς λογαριασμούς προσποιούμενοι ότι έπρεπε να καταβληθούν σε κορεατικά και ιαπωνικά υπόδουλα κράτη.

Είδαμε επίσης μια ανακοίνωση «ο Λευκός Οίκος και η υπουργός Οικονομικών Janet Yellen δεν έχουν σχέδια για την επανέναρξη των τακτικών διμερών συνομιλιών ΗΠΑ-Κίνας για την οικονομία». Η Yellen δήλωσε ότι η Κίνα απειλεί τη «τη βασισμένη σε κανόνες διεθνή τάξη» η οποία δομήθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η Κίνα αρνήθηκε να παρευρεθεί σε συνάντηση της G-20 μεταξύ της Yellen και των άλλων κορυφαίων παγκόσμιων οικονομικών αρχηγών. Μετάφραση: έπαθε νευρική κρίση όταν οι Κινέζοι, οι Ρώσοι και άλλοι αρνήθηκαν να παρακολουθήσουν ένα μαραθώνιο παρακλήσεων που στήθηκε από τα τσιράκια της ΧΜ.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε επίσης το θέαμα της τρανσπροσώπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki/Zuckerg, που επιβεβαίωσε ότι εργάζεται για το Facebook όταν είπε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν βρίσκεται «σε τακτική επαφή» με την πλατφόρμα για να διασφαλίσει την προώθηση σωστών «αφηγημάτων».

https://nypost.com/2021/07/16/psaki-white-house-in-touch-with-facebook-to-push-true-narratives/

Στη συνέχεια, υπάρχει το γεγονός ότι κανείς στο Πεντάγωνο δεν θέλει να αναλάβει θέσεις εργασίας για το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν.

https://www.politico.com/news/2021/07/16/pentagon-weapons-vacancies-china-499838

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ο στρατηγός Michael Flynn έβγαλε τα εξής στο Telegram [14/07/21 10:29]:

«Το μέλλον είναι πολύ πιο λαμπρό από ό, τι μπορούν να φανταστούν οι άνθρωποι. Τίποτα από όσα περνάμε δεν είναι φυσιολογικό και ο λόγος είναι ο εξής: Βρισκόμαστε στο χάσμα μιας νέας εποχής. Γι΄ αυτό το λόγο αντιμετωπίζετε τόσες πολλές προκλήσεις, γι ‘αυτό έχετε δοκιμαστεί και εκπαιδευτεί. Η καμπάλ είχε σχεδόν αδιαμφισβήτητη εξουσία πριν από τη γενιά αυτή. Όλα αυτά αλλάζουν και δε θα γυρίσουμε πίσω. Να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που δυσκολεύεστε. Αυτοί οι πόνοι της γέννας δεν είναι επί ματαίω.»

Κάτι μεγάλο συμβαίνει επίσης και στην Ιαπωνία. Λάβαμε αναφορές από δύο διαφορετικές ιαπωνικές πηγές της δεξιάς παράταξης ότι ο Ikeda Daisaku, ο ηγέτης της βουδιστικής αίρεσης Sokka Gakkai, πέθανε στις 18 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, ο αμερικανικός στρατός πραγματοποίησε έφοδο στα κεντρικά γραφεία της Sokka Gakkai στο Shinamachi του Tokyo και αποχώρησε με δύο λεωφορεία γεμάτα συλληφθέντες. Η Sokka Gakkai είναι σημαντική επειδή τα περίπου 7 εκατομμύρια μέλη τους και το πολιτικό τους κόμμα Komeito είναι στοιχειώδη για τη διατήρηση στην εξουσία του σημερινού υπόδουλου καθεστώτος του πρωθυπουργού Suga Yoshihide. Οι εργαζόμενοι της Sokka Gakkai ήταν σημαντικοί για τη διαδικασία κλοπής των ιαπωνικών εκλογών, καθώς παρήγαγαν ψεύτικα ψηφοδέλτια σε μεγάλες ποσότητες, σύμφωνα με τον Richard Koshimizu του Κόμματος Ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας, και άλλες πηγές.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι επιδρομές έλαβαν χώρα κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Οι Ιάπωνες γνωρίζουν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σαν τα λουλούδια που φέρνει ένας οικιακός θύτης μετά από ένα ιδιαίτερα βίαιο περιστατικό. Γνωρίζουν ότι οι Rothschilds ήταν πίσω από τις επιθέσεις της Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011, και ξέρουν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες υποτίθεται ότι είναι ένα βραβείο παρηγοριάς για το συμβάν αυτό.

Γι΄ αυτό το λόγο μόνο το 22% των Ιαπώνων υποστηρίζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και γι’ αυτό υποδέχονται με αποδοκιμασίες και διαμαρτυρίες τους αξιωματούχους των Ολυμπιακών Αγώνων όπου κι αν πάνε.

Αυτή η γκάφα δεν βοήθησε:

«Κοινός μας στόχος είναι ασφαλή και ακίνδυνα παιχνίδια για όλους· για τους αθλητές, για όλες τις αντιπροσωπείες, και το πιο σημαντικό επίσης για τον κινεζικό λαό – ιαπωνικό λαό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ.

https://www.msn.com/en-us/sports/other/olympic-size-gaffe-in-tokyo-ioc-chief-bach-calls-japanese-people-e2-80-9cchinese-e2-80-9d/ar-AAM6AkL

https://www.rand.org/pubs/working_papers/WRA516-1.html

Οι Ιάπωνες αηδιασμένοι ανακάλυψαν επίσης ότι οι αξιωματούχοι των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν τα δικά τους ανεξάρτητα διαβατήρια και είναι πάνω και πέρα από κάθε νόμο. Το ανακάλυψαν τον Ιούνιο, όταν ο Yasushi Moriya, 52 ετών, επικεφαλής του λογιστικού τμήματος της Ιαπωνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δολοφονήθηκε και αναγκάστηκαν να χαρακτηρίσουν το θάνατό του αυτοκτονία.

https://www.theweek.in/news/world/2021/06/07/japan-senior-tokyo-games-olympic-official-dies-after-jumping-in-front-of-train.html

Ο Yasushi Moriya ερευνούσε τη συστηματική χρήση δωροδοκιών και υπεξαίρεσης Ολυμπιακών κονδυλίων.

Όπως αποδεικνύεται οι αξιωματούχοι των Ολυμπιακών λαμβάνουν μερίδιο της τάξης του 20% από όλα τα χρήματα που κερδίζονται από τη διοργάνωση. Μπορούν επίσης να δωροδοκήσουν ή να δολοφονήσουν ατιμώρητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, με τη μορφή αντιποίνων, οι Ιάπωνες απαγόρευσαν όλες τις πωλήσεις εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες χρησιμοποιώντας την ψεύτικη πανδημία ως δικαιολογία.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων στην Ελβετία που μπορεί να μοιράσει ειδικά προνόμια σε ορισμένες ομάδες, οι οποίες έτσι καθίστανται «κυρίαρχες», και συνεπώς απυρόβλητες από όλους τους νόμους.

Αυτό ισχύει επίσης για ιδιωτικές ομάδες όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (με επικεφαλής τον Klaus Schwab, έναν Rothschild), τον ΠΟΥ (που διευθύνεται από έναν σκλάβο τους) και το ΔΝΤ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Schwab τουίταρε τα εξής:

«Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνεργάζεται με την κυβέρνηση Μπάιντεν για να εξασφαλίσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιβιώσουν από τις επερχόμενες ελλείψεις τροφίμων. Οι πολίτες που διαθέτουν ενημερωμένα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα λαμβάνουν κανονικά συσκευασίες φυτικών πρωτεϊνικών προϊόντων.»

Εδώ είναι σημάδια των ελλείψεων τροφίμων που προσπαθούν να στήσουν ο Schwab και οι συνάδελφοί του Χαζάροι Μαφιόζοι:

https://gizmodo.com/the-u-s-wheat-crop-is-in-trouble-1847281693

The State of Food Security and Nutrition in the World 2021

Εδώ εν τω μεταξύ είναι οι απειλές που έγιναν στην πρόβα κυβερνοτρομοκρατίας του WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) νωρίτερα αυτό το μήνα:

«Μία μόνο παραβίαση δεδομένων στην επικράτεια του ωκεανού θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση και να πυροδοτήσει μια ‘ψηφιακή πανδημία’ σε ολόκληρο τον πλανήτη. Άνθρωποι, οργανισμοί και ολόκληρες πολιτείες ενδέχεται να πέσουν θύματα της καταστροφής… Οι πληροφορίες και τα χρήματα παραμένουν ο κύριος στόχος των εγκληματιών του κυβερνοχώρου.»

Click to access Cyber_Polygon_report_results_2020_EN_v1_1.pdf

Το τελευταίο τους έγκλημα φαίνεται να ήταν μια αποτυχημένη επίθεση τύπου Stuxnet σε έναν πυρηνικό σταθμό της Λευκορωσίας.

https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/1449365/belarus-disconnects-nuclear-plant-near-lithuania-after-safety-systems-activated

Η NSA και η MI6 επίσης αναφέρουν μια πυρηνική έκρηξη στο Τουρκμενιστάν που είναι σχεδόν βέβαιο ότι συνδέεται με τη ΧΜ.

Αυτοί οι άνθρωποι μαζικά ψυχοπαθείς τρομοκράτες δολοφόνοι και πρέπει να απομακρυνθούν επειγόντως. Από στρατιωτική άποψη, η καταστροφή του παγκόσμιου αρχηγείου της ΧΜ, όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα, μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να απομακρυνθεί αυτή η παρασιτική βρωμιά από τον πλανήτη μας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητο, επειδή υπάρχουν ενδείξεις σε όλο τον κόσμο ότι η εξουσία τους καταρρέει ούτως ή άλλως.

Για παράδειγμα, οι Νοτιοαφρικανοί ξυπνούν σχετικά με το μεταμφιεσμένο ψευδο-απαρτχάιντ καθεστώς τους της Ψυχολογικής Επιχείρησης (psyops) Mandela,.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=176715

https://www.zerohedge.com/geopolitical/south-africa-deploys-military-amid-widespread-social-unrest

Κατόπιν των γεγονότων που ακολούθησαν τη σύλληψη του πρώην προέδρου Jacob Zuma, ο γιος του Duduzane εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει: “οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται και λεηλατούν, παρακαλώ να το κάνετε προσεκτικά και παρακαλώ να το κάνετε υπεύθυνα”.

https://www.iol.co.za/news/politics/zumas-son-duduzane-appeals-to-looters-please-be-careful-while-looting-and-protesting-73a88e6d-826b-411c-a324-769c721d29f9

Υπάρχουν επίσης διαμαρτυρίες στον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία κ.λπ.

https://www.msn.com/en-us/news/world/french-police-quell-protest-against-covid-health-passport-rules/ar-AAM9u8w
Στη Γερμανία η κυβέρνηση ανέβασε την τιμή του καυσίμου. Σε μόλις μία ώρα οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους στους δρόμους και τις λεωφόρους και πήγαν σπίτι. Περισσότερα από ένα εκατομμύριο εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα. Αναγκάστηκαν να κατεβάσουν την τιμή. Όταν οι άνθρωποι είναι έξυπνοι οι διεφθαρμένοι δε μπορούν να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

Η Πολωνία, από την πλευρά της, σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο στην ΕΕ της ΧΜ αρνούμενη να δεχθεί δικαστικές αποφάσεις της ΕΕ.

https://notesfrompoland.com/2021/07/16/polish-government-not-planning-to-implement-eu-court-rulings/

Υπάρχουν επίσης περισσότερες ενδείξεις αλλαγής καθεστώτος στη Σαουδική Αραβία, πρώην πυλώνα του πετροδολάριου της ΧΜ.

https://www.reuters.com/world/middle-east/saudi-shops-can-stay-open-during-prayer-times-business-group-circular-2021-07-16/?utm_source=reddit.com

Να είστε βέβαιοι ότι θα γίνουν ορατές πολύ περισσότερες ταραχές σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς συνεχίζεται η επανάσταση.

Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες ότι θα πάρω την ετήσια άδεια μου στην καναδική φύση από την επόμενη εβδομάδα, οπότε, οι επόμενες τέσσερις εκθέσεις έχουν προ-συνταχθεί. Θα εκδώσουμε αναφορές έκτακτης ανάγκης εάν συμβεί κάτι πραγματικά σημαντικό.

Ωστόσο, συνιστούμε στους αναγνώστες μας επίσης να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επειδή αναμένουμε ένα φθινόπωρο γεμάτο γεγονότα.

loading...