Ανασχηματισμό με θεσμικές αλλαγές κανει ο Μητσοτάκης ... ΕΚΛΟΓΕΣ κάνε ρε χαχα!


Σε ρότα ανασχηματισμού κινείται η κυβέρνηση, καθώς ο κύβος ερρίφθη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να προχωρήσει το προσεχές διάστημα σε δομικές αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος, το οποίο παραμένει κατά βάση το ίδιο από την πρώτη ορκωμοσία τους τον Ιούλιο του 2019...αυτά είναι η είδηση..για πάμε να δούμε ποια ειναι η πραγματικότητα όμως

 Πενήντα και χρόνια τώρα Ψηφίζετε εναλλάξ κλεφτες αχρηστους και μαθητευόμενους μαγους προκειμένου να διορίσουν εσάς και τα τα παιδιά σασμάν και ενα σωρό ανίκανους κομματικους "Γκρουεζες"και καθε φορά που θα βρέχει θα πνιγόμαστε όταν ξεσπούν φωτιες θα καιγομαστε και στα πολύ πιο δύσκολα θα φταίει ο αέρας που φυσά και παίρνει τη σημαία. Μητσοτακη αν πράγματι θέλεις να αλλάξεις κάτι φέρε πρός ψήφιση στη Βουλή την "άρση μονιμοτητας"στο δημόσιο και την υποχρέωση ολες οι συναλλαγές να γινονται με τη χρήση πλαστικού χρηματος και θα δεις πως θα αλλαξει πρόσωπο η χώρα.

Ο Χρυσοχοΐδης είναι ο καλύτερος υπουργός δημοσίας τάξης όλων των εποχών! Ο Χαρδαλιάς είναι ο καλύτερος για τη θέση του. Αναμετρήθηκε με τις μεγαλύτερες πυρκαγιές στην Ιστορία της Ελλάδας και με τη χειρότερη παγκόσμια πανδημία των τελευταίων 500 ετών. Φάτε και τον Πιερρακάκη να μη σας ψηφίσει κανείς κεντρώος.. Δυστυχώς, το βαθύ κόμμα της νουδούλας νίκησε..

Οι Σημιτικοί του Μαξίμου απέτυχαν σε όλα, έκαψαν, χρέωσαν και διέλυσαν τη χώρα. Άρα, θα αποτύχουν και στον ανασχηματισμό ο οποίος θα προσπαθήσει να αποτινάξει ευθύνες από τον Κυριάκο. Ευθύνες σοβαρές υπάρχουν, όμως αυτές θα περάσουν μέσα από εκλογές, αυτές θα αποτελέσουν το crash test, όπως συνέβη δηλαδή και με τον Παπανδρέου.

Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γκρεμιστεί χωρίς καν να υπάρχει αντιπολίτευση και φυσικά όταν είναι αυτοδύναμη.Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο πουθενά και ειδικά εδώ στην Ελλάδα.Ανικανότητα,εφησυχασμός και σε πολλά θέματα καμία λύση επί της ουσίας.Η ΝΔ διαλύεται εδω και πολλά χρόνια.Αυτή τη φορά έρχεται και το πολιτικό τέλος πολλών.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει... Καντέμης ο πατέρας, καντέμης και ο γιός. Απο την ημέρα που ανέλαβε άνοιξε το κουτί της πανδώρας, πανδημια, φωτιές, καταστροφές, εγκληματικότητα, ΛΑΘΡΟμετανάστευση, όλεθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :