Απόλυτο ΔΕΙΓΜΑ ΧΟΥΝΤΑΣ: Από τους ουρανούς στα τάρταρα, όποιος ΔΕΝ υπακούει τον ΔΙΑΛΥΟΥΝ!!!

 Εμβόλια κορωνοϊού σαν να λένε η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό αν δεν γίνει υποχρεωτικό, γεγονός που έφερε μία “επίθεση” εναντίον του στο twitter.

Έτσι μετά την αποθέωση, τους διθυράμβους για τις επιτυχίες, ξαφνικά, σε λίγες μόλις στιγμές όλα άλλαξαν.

Κυβερνώντες, ΜΜΕ και διαδίκτυο εξαπέλυσαν μία άνευ προηγουμένου επίθεση στον επιτυχημένο τενίστα, επειδή δεν θέλει ακόμα να κάνει το εμβόλιο, πράγμα που δείχνει τα αντανακλαστικά μίας χούντας, η οποία έχει μολύνει ακόμα και τον γείτονα της διπλανής πόρτας, ο οποίος βρίζει ή ακόμα και ρουφιανεύει όποιον δεν υπακούει στα κελεύσματα.

Τα σχόλια εναντίον του ήταν… άπειρα, με το όνομά του να βρίσκεται και στα trending του twitter, με πολύ κόσμο να τον κράζει και άλλους να τον τρολάρουν για τις δηλώσεις του.

Τον αποκάλεσαν ακόμα και «ψεκασμένο» ή «σελέμπριτι ψεκ»! Παλιά σε αποκαλούσαν «αιρετικό», «κομμουνιστή», πιο πρόσφατα «φασίστα» και «ναζί», ενώ πλέον η ταμπέλα που μπαίνει είναι «ψεκασμένος» και «αρνητής».

Μετά τον σάλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram με την Ελληνική Σημαία, στην οποία γράφει το εξής: «Προσέχοντας τον εαυτό σου, προσέχεις και εκείνους που στέκονται δίπλα σου».

Ο όχλος των εμβολιομάχων όπως δεν πτοείται ούτε συγκινείται.

«Εμβολιάσου σε παρακαλώ. Κάντο για τον εαυτό σου και τους άλλους γύρω σου», αναφέρει ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, ενώ και άλλοι χρήστες προτρέπουν τον Έλληνα τενίστα να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Αν επιμείνει, όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα θα γίνουν αρκετά χειρότερα με την κοινωνία του σκοταδισμού, εκείνη που θα υποστήριζε σήμερα την θεωρία της «επίπεδης γης», να κάνει επίδειξη δύναμης, αγνοώντας τις επιστημονικές ενδείξεις για ένα πειραματικό (;;;) εμβόλιο, το οποίο ΔΕΝ συμβάλλει πλέον στο τείχος ανοσίας (ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ των «ειδικών») και με αυτό μπορεί κάποιος τόσο να κολλήσει όσο και να μεταδώσει τον κορωνοϊό, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. Παρ’ όλα αυτά έχει καταστεί υποχρεωτικό!

loading...