ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ: Ζούμε Σε Δικτατορία!

 «Δεν είμαστε συνωμότες» δήλωσε ο Λυκ Μοντανιέ (δεξιά). Και αντεπετέθη: «Συνωμότες είναι όσοι προωθούν το εμβόλιο», χαρακτηρίζοντας μάλιστα έγκλημα τον εμβολιασμό των παιδιών.

«Ζούμε μια υγειονομική δικτατορία, όχι πλέον σε μια δημοκρατία», άρχισε ο Μοντανιέ. [Ο Λυκ Μοντανιέ, βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του ιού του έϊτζ, βρέθηκε αρχές Αυγούστου στη Φλωρεντία, ανταποκρινόμενος σε αίτημα των αντιεμβολιαστών, όπου και μίλησε σε αίθουσα σε περισσότερα από 2.000 άτομα. Το κείμενο αποτελεί μικρό απόσπασμα από την ομιλία του]. «Βλέπουμε να εκτυλίσσεται ένα φρικτό πρόγραμμα, προετοιμασμένο από καιρό να ξεσπάσει την κατάλληλη στιγμή και να στοχεύει κυρίως τις πλούσιες χώρες. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο προωθούν μόνο μία λύση, αυτή των εμβολίων».

«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο συνοθύλευμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητηριώδες. Είναι λοιπόν φρίκη να αναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα και παιδιά, να εμβολιάζονται με αυτό το μοριακό σκεύασμα. Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου προς τους γιατρούς να συνταγογραφούν διαθέσιμες και αποτελεσματικές θεραπείες ».

Το υγειονομικό διαβατήριο; Δεν είναι χρήσιμο για τη δημόσια υγεία. Το υγειονομικό διαβατήριο αφορά στο μάρκετινγκ.

«Θέλω να το επαναλάβω ξεκάθαρα: αυτά τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα και αναποτελεσματικά. Σε αντίθεση με όσα μας είπαν, αυτά τα εμβόλια δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση του ιού ».

«Είναι έγκλημα ο εμβολιασμός των παιδιών, επειδή παρόλο που δεν παρουσιάζουν αρνητικές επιπτώσεις τώρα, μπορεί να υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις πέρα από αυτές που βλέπουμε τώρα. Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε ακόμη ».

“Και είναι έγκλημα ειδικά επειδή υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας αυτής της λοίμωξης, οι οποίες είναι επίσης λιγότερο δαπανηρές από τα εμβόλια και οι οποίες θα μας επιτρέψουν να απαλλαγούμε από αυτήν την ασθένεια”.

«Αλλά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν γίνεται λόγος για εναλλακτικές λύσεις, για άλλα είδη εμβολίων ή θεραπείες. Και αν κάποιος αναφέρει τις αρνητικές επιπτώσεις, αυτό το άτομο αποκλείεται, οπότε κυριαρχεί το ψέμα στη ζωή μας».

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καταδικάσουμε την εμπορία μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, γιατρών και επιστημόνων, και ιδιαίτερα των κυβερνήσεων.”

«Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε ότι τα ίδια μέτρα για τα οποία μιλάτε στην Ιταλία ισχύουν στη Γαλλία, στην Αγγλία και επίσης αλλού, επομένως είναι συντονισμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να απαντήσουμε συντονισμένα σε αυτήν την ομάδα στην εξουσία. Μας λένε συνωμότες; Όχι: αυτοί είναι που συνωμοτούν!».

Το συμπέρασμα του καθηγητή – ο οποίος χαίρεται που είναι “συνταξιούχος” επειδή έτσι αποφεύγει τις πιέσεις που δέχονται πολλοί συνάδελφοί του – είναι ότι “η ανθρωπότητα δημιουργεί προϋποθέσεις για την εξαφάνισή της”. Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα δεχτούμε να ζούμε σε έναν ορθολογικό και δίκαιο κόσμο που αποδέχεται επίσης πράγματα που δεν προβλέπονται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων», δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων στην εξουσία. Και όχι μόνο την πολιτική εξουσία.

loading...