Χαιρετισμός για την ρωσική πρωτοβουλία στην Κύπρο…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021*

Το ελληνικό κράτος έχει επικρατήσει να το διοικεί μια πολιτική κάστα “μαυρογιαλούρων” που δεν θέλει ποτέ να μάθει από τα λάθη του και τις παραλήψεις του.

Αυτό το επιτελικό κράτος “έκαψε” για άλλη μια φορά την Ελλάδα! Αυτό το άνευρο κράτος, των δημοσίων υπαλλήλων, της ραστώνης και της ανεμελιάς κατηγορείται πως καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια από “φίλους” και “συμμάχους”.

Που άλλοι ανταποκρίθηκαν, όπως οι Ρώσοι, που παρ΄ ότι γνωρίζουν πως στο άκουσμα του ονόματος του Βλαδίμηρου Πούτιν και μόνο, ο Έλληνας Πρωθυπουργός βγάζει σπυράκια, και άλλοι μας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη, όπως οι Γερμανοί, που φημίζονται για την ανθελληνικότητά τους!

Ωστόσο, η Ρωσία ανέλαβε πρωτοβουλία ώστε το ζήτημα των μονομερών ενεργειών της Τουρκίας στην Κύπρο να έλθει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Μια ρωσική πρωτοβουλία για την Κύπρο που χαιρέτισαν με την υπογραφή τους, συνυπογράφοντας το κείμενο αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας του πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης και προέδρου του κόμματος “Αλληλεγγύη Ανέργων Δίκαιη Ελλάδα” Γαβρήλου Αβραμίδη, πολλές προσωπικότητες!

Η επιστολή απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και έχει ως εξής:

«Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία Σας για το κυπριακό ζήτημα και εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας.

Με την ευκαιρία του εορτασμού φέτος των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα της εθνικής μας ανεξαρτησίας και την ανακήρυξη του 2021, στη χώρα σας, ως αφιερωματικού έτους ιστορίας Ελλάδας – Ρωσίας, θέλουμε να τονίσουμε, πως οι Έλληνες νοιώθουμε ευγνωμοσύνη, για την σημαντικότατη συμβολή της Ρωσίας στον αγώνα απελευθέρωσης της χώρας μας από την οθωμανική κυριαρχία.

Υποστηρίζουμε την εμπνευσμένη πρότασή Σας για αντικατάσταση του υφιστάμενου αναχρονιστικού συστήματος των εγγυήσεων της Κύπρου, με εγγυήσεις ασφαλείας του ΟΗΕ. Το κυπριακό είναι ζήτημα εισβολής και κατοχής και η πρότασή Σας ανοίγει το δρόμο για την κατάργηση των αποικιακού χαρακτήρα εγγυήσεων των συμφωνιών Ζυρίχης και Λονδίνου.

Εκτιμούμε την ξεκάθαρη θέση Σας με την οποία χαρακτηρίζετε απαράδεκτες τις μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, που παραβιάζουν τα ψηφίσματα 550 και 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ελπίζουμε να υιοθετήσουν και τα άλλα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη σαφή και δημιουργική θέση Σας. Θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντικό τα ψηφίσματα για το κυπριακό ζήτημα να υπαχθούν στο κεφάλαιο 7 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ.

Με κοινή μας δήλωση που θα ακολουθήσει θα καλέσουμε τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, να αγκαλιάσουν την σπουδαία και καινοτόμα πρωτοβουλία Σας.

Μια Κύπρος ενιαία, χωρίς ξένες στρατιωτικές βάσεις, με μια διεθνή νομική προσωπικότητα, μια κυριαρχία, χωρίς στρατό κατοχής και εποίκους, μπορεί να αποτελέσει μια βιώσιμη και δίκαιη λύση στο κυπριακό ζήτημα.

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

Ελπίζουμε πως η ριζοσπαστική πρωτοβουλία Σας και η εμπνευσμένη Σας πρόταση για το θέμα της Κύπρου να διευρυνθεί σε κάθε περίπτωση αδικίας και μη εφαρμογής αποφάσεων του ΟΗΕ, ώστε το Συμβούλιο Ασφαλείας να καθίσταται αυτοδίκαια εγγυητής όλων των αποφάσεων που δεν εφαρμόζονται, για να μην έχει ο ΟΗΕ το τέλος της Κοινωνίας των Εθνών, η οποία από έλλειψη τέτοιων εμπνευσμένων προτάσεων δεν κατάφερε να αποτρέψει τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με εξαιρετική τιμή»!

Την επιστολή όπως σας ανέφερα υπογράφουν αρκετές προσωπικότητες, όπως οι Βαλέριος Δανιηλίδης, δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας, Μανώλης Καλλιγιάννης, πρόεδρος Κόμματος Φιλελευθέρων, Γιάννης Καρακώστας, αντιστράτηγος εα, πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Κατσίκης, πρώην βουλευτής Αττικής, Γεώργιος Κόκκας, πρόεδρος Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, Γιάννης Κοντογιάννης, πρόεδρος κόμματος ΑΜΕΑ, Λευτέρης Κωνσταντινίδης, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, επικεφαλής Κινήματος Αξιοπρέπειας, Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής Κοζάνης, επικεφαλής κινήματος Μέτωπο Νίκης, Κλημέντιος Μπαλαμπανίδης, εκπρόσωπος κινήματος Ελληνορωσική Συμμαχία, Νικόλαος Νικολόπουλος, πρώην βουλευτής, πρώην υφυπουργός, πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Μαρίνος Ουζουνίδης, πρώην βουλευτής Έβρου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, πρόεδρος κόμματος Νέα Πολιτική – Κίνημα Δημοκρατικής Κοινωνικής Αναθέσμισης, Αλέξιος Παπαδόπουλος, πρόεδρος Επανίδρυσης Πατριωτικό – Μεταρρυθμιστικό Κόμμα, Γρηγόρης Πέτρου, Γενικός Γραμματέας Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος, Γεώργιος Σύρπης, πρόεδρος της πολιτικής παράταξης Κίνημα Ελευθερία, Βάκης Τσιομπανίδης, πρόεδρος Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, Γενικός Γραμματέας Αναπτυξιακού Κόμματος Ελλήνων Αποδήμων (ΑΚΕΑ), Παύλος Χρήστου, πτέραρχος εα, πρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Φίλων Κριμαίας, Γενικός Γραμματέας Ελληνορωσικού Συνδέσμου!!

Ας γίνει η καθημερινή μας δράση Εφιάλτης τους…

To πατριωτικό κόμμα Ε.ΛΑ.Σ (Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις) εξέδωσε το παρακάτω ΔΤ και το δημοσιεύω προς γνώση σας, γιατί αγγίζει πολλές ευαίσθητες χορδές και όπως πάντα δεν μασούν τα λόγια τους!

Γιατί άραγε να έλεγε ο Ηράκλειτος ότι: «Οι κοιμισμένοι είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι γίνεται στον κόσμο;»!

Αυτό συμβαίνει επειδή αφήνονται να χειραγωγούνται από τους επιτήδειους αυτού του κόσμου. Είναι τα άβουλα πρόβατα, που αφήνονται

στα μαντριά με τη θέληση τους, επειδή νομίζουν ότι έξω από το μαντρί θα τους φάει ο λύκος. Στην πραγματικότητα οι διαχρονικοί λύκοι είναι οι «ποιμένες», το ιερατείο. Αυτοί δημιουργούν τους λύκους, ως αντίπαλο δέος, για να μαντρώνουν τα πρόβατα. Με τον τρόπο αυτό λειτουργούν τόσο τα κράτη, όσο και οι Θρησκείες μεγαλοποιώντας εσκεμμένα τον «επερχόμενο κίνδυνο», για να μεγαλώσουν την αφοσίωση των πολιτών τους, να δικαιολογήσουν και να νομιμοποιήσουν τις υπέρογκές τους δαπάνες και αφού ουδεμία απειλή υφίσταται έπρεπε να εφεύρουν ή να μεγαλοποιήσουν, έναν εχθρό. Ο νέος εχθρός είναι η ασύμμετρη απειλή, δηλαδή η τρομοκρατία της Covid-19 η αντιμετώπιση της οποίας είναι ένα πρώτης τάξεως πρόσχημα για ενέργειες που οδηγούν στην παγίωση της παγκόσμιας κυριαρχίας, την διατήρηση των δαπανών της σε ψηλά επίπεδα, που ωφελούν τα οικονομικά συμφέροντα της κάποιας σκοτεινής υπερδύναμης.

Τα πρόβατα είναι συνυπεύθυνα για την κατάντια αυτού του τόπου. Αν υπάρχουν λύκοι, εκμεταλλευτές κάθε μορφής, είναι γιατί τα θύματα της εκμετάλλευσης των χειραγωγών και των απατεώνων τους ανέχονται. Οι τελευταίοι επιδέξια εκμεταλλεύονται τις φοβίες, τις ανασφάλειες, την πνευματική νωθρότητα του κόσμου. Τις μεγαλοποιούν για να έρθουν εκ των υστέρων να προτείνουν προστασία. Είναι λύκοι βαρείς με προβιά προβάτου. Δεν έχουν όμως απεριόριστες δυνάμεις, η δύναμή τους είναι η αφέλεια των προβάτων. Αλίμονο τους αν τα τελευταία ξυπνήσουν… Γι’ αυτό φροντίζουν αδιάλειπτα την διαδικασία της χειραγώγησης από τα πρώτα χρόνια της ζωής μέχρι τον θάνατο.

Ανασκοπώντας μνήμες του παρελθόντος, βλέπουμε σήμερα να υλοποιείται εκείνη η αινιγματική χρησμοδότηση, της σύγχρονης Πυθίας κυρίας Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη, ακόμη κι ας μην βρισκόταν σε έκσταση, της Τρίτης 8ης Φεβρουαρίου του 2005 προς τον νέον Πρόεδρο της «Δημοκρατίας» τον 76χρονο τότε κ. Κάρολο Παπούλια!

Και βρέθηκαν σήμερα επί το έργο της αφανίσεως του Ελληνικού Έθνους οι, κατά τον Σοβιετικό δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν, «χρήσιμοι ηλίθιοι» μιας παράνομης Κυβέρνησης η μήτρα της οποίας, διά της υπ’ αριθμό Cs 402 Js 3943/09 Δικαστικής αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Μονάχου που δίκασε τον κύριο Μιχάλη Χριστοφοράκο, για την υπόθεση της Siemens, αποτελεί εγκληματική οργάνωση συνεπικουρούμενη από μία ανύπαρκτη Δικαιοσύνη και μία παρανόμως εκλεγείσα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος … Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!»

Αυτά έγραφε ο μεγάλος μας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για τα τεκταινόμενα και επί των ημερών του.

Επειδή εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της Πατρίδος μας, γι’ αυτό πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα, μπροστά στις επερχόμενες επιβολές ορθώνουμε το ανάστημά μας δίνοντας συγχρόνως και την μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων γνωρίζοντες πολύ καλά ότι η ευθύνη μας είναι αυξημένη.

Τούτες τις ώρες τις ζοφερές για το Έθνος όπου διακυβεύεται η αξιοπρέπεια του Λαού και επιχειρείται η υποβάθμιση της κοινωνίας μας με την αιφνίδια επιβολή, εκ μέρους της «πολιτείας» νόμων και αποφάσεων καθοριστικών για το μέλλον του Έθνους, καθιστούν αδήριτη ανάγκη την συνεχή εγρήγορση όσων έχουμε παραμείνει ακόμη ΟΡΘΙΟΙ δηλώνοντας το δυναμικό ΠΑΡΩΝ όλων μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την «στοχοποίηση» του μέλλοντός μας και την απαξίωσή μας ως ανθρωπίνων υπάρξεων.

Ζητούμε από όλους σας να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μια Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του Έθνους, ας κοιτάξουμε μπροστά. Η Ελλάδα θέλει, μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ας προσπαθήσουμε, ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή. Μόνοι εμείς οι λιγοστοί! ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ.

Αδέλφια!!! Σταθείτε στις επάλξεις του χρέους σαν Έλληνες!!! Το σύνθημά μας είναι ένα και είναι λόγος ύπαρξης και ζήτημα τιμής: «ή αυτοί, ή εμείς»!!!!!

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής!!

loading...