Νέο “χτύπημα” από τον Γρηγόρη Πετράκο: Τώρα που είπε πως δεν “συμμορφώθηκε” ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες…;;

 Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αν δεν γίνει υποχρεωτικό.

Εξαιτίας της δήλωσης του αυτής, πολλοί έσπευσαν να τον σχολιάσουμε αρνητικά. Υπήρχαν όμως ορισμένοι που τον υποστήριξαν. Ανάμεσά τους ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πήρε θέση υπέρ του τενίστα.

«Τώρα που είπε πως δεν “συμμορφώθηκε” ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες…;;

Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο απ’ τον κορωνοϊό μικρότερο απ’ τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!!!

Κι όλα αυτά γιατί;;; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους;; Ποιο παράδειγμα;

Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν “ντα” από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικά” τις δηλώσεις του… Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο…»,

loading...