ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

 «Να γίνουν τα σχολεία εμβολιαστικά κέντρα για μαθητές» αυτές τις παρανοϊκές απόψεις εκφράζουν ανενδοίαστα οι καθεστωτικοί καθηγητάδες, πειθήνια όργανα της εγκληματικής οργάνωσης που «κυβερνά» ελέω Μεγάλου Αδελφού την πατρίδα μας και ο αφελέστατος λαός τους… προσκυνά.

     Και καλά, αυτά τα αποκρουστικά και παρα-μορφωμένα δείγματα της πολιτικής διαφθοράς δίνουν εξετάσεις στα μεγάλα αφεντικά ουρλιάζοντας τις αηδιαστικές αποφάσεις τους… ο λαός όμως που τους ακούει, δεν παθαίνει παράκρουση; Δεν ξυπνάει μέσα του η κοιμισμένη Εθνική Συνείδηση για τον ψυχικό εκβιασμό που επιβάλλουν στη νεότερη γενιά Ελλήνων;

    Είναι απορίας άξιον, γιατί οι σημερινοί γονείς δεν φροντίζουν να ενημερωθούν νομικά, ώστε να προστατέψουν τα παιδιά τους από δολοφονικές αποφάσεις μιας σιχαμερής παραπαίουσας Κυβέρνησης. Να μάθουν πως σκόπιμα μετατρέπουν τα σχολεία σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως αντιφρονούντων πολιτών, δηλαδή ανήλικων παιδιών. Ακόμα νομίζουν οι αδαείς πως τα στέλνουν για να… μορφωθούν; Οι ίδιοι έμαθαν γράμματα;

   Αν είχαν μάθει, θα κρατούσαν τα παιδιά τους στο σπίτι, για να τα προστατέψουν από την υποχρεωτική χρήση του φίμωτρου στην αρχή, το οποίο δέχτηκαν παθητικά και στη συνέχεια θα δεχτούν και το πειραματικό σκεύασμα, που θα βλάψει μόνιμα  την υγεία και την προσωπικότητα του παιδιού τους. Πότε θα καταλάβουν το εγκληματικό γονικό λάθος τους; Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και ενημερωμένοι γονείς και ενεργοί πολίτες, που, ή τα κρατούν στο σπίτι, ή στο σχολείο ξετινάζουν τους επίορκους εκπαιδευτικούς με νομικά έγγραφα. Με τα φωτεινά παραδείγματα έχουμε ελπίδες, πως σώζοντας τα παιδιά τους, σώζεται και το Έθνος από την εξαφάνιση.

     Μακάρι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και όσοι γονείς παραπλανήθηκαν στην αρχή και υπέκυψαν στους άδικους εκβιασμούς της Κυβέρνησης. Μακάρι τώρα πια να έχουν αφυπνισθεί και αντιδράσουν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Μακάρι να είναι έτοιμοι να δώσουν ένα δυναμικό μάθημα αξιοπρέπειας στα πολιτικά πιόνια των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

loading...