ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες

Αυτές τις μέρες ζούμε άλλο ένα μεγάλο δράμα που συμβαίνει μπρος στα μάτια μας και το παρακολουθούμε έντρομοι χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αποτρέψουμε. Είμαστε πολλοί μικροί και αδύναμοι μπρος στην θεόρατη δύναμη των αιώνιων εχθρών μας. Είναι οι καταστροφικές ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

Οι φωτιές αυτές που «άναψαν» ξαφνικά και η «φιλάνθρωπη» κυβέρνηση δεν έχει προετοιμαστεί για να τις αντιμετωπίσει, δεν είναι απλώς φωτιές… είναι μια ακόμα πολεμική επίθεση που δεχόμαστε μέσα στα πλαίσια ενός γενικότερου σχεδίου για την γεωγραφική αλλά βιολογική μας εξαφάνιση, σύμφωνα με τα σατανικά σχέδια των σψχιζοφρενών εκπροσώπων της ΕΛΙΤ.

Εμείς λοιπόν ο απροστάτευτος λαος βλέπουμε μόνο τις φωτιές που καίνε την πατρίδα μας και ρουφάνε στο φλογερό διάβα τους τις περιουσίες μας… γιατί αυτό μόνο μπορούμε ή μάλλον μας επιτρέπουν να βλέπουμε κι αυτό μόνο κάνουμε. Μένουμε αδρανείς λοιπόν μπρος στην λαίλαπα της πυρκαγιάς και παρακαλάμε τον Θεό να μας λυπηθεί. Κι αυτή η στάση μας είναι φυσιολογική, επειδή δεν έχουμε την σωστή πληροφόρηση και επομένως και την σωστή ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Τώρα όμως με το πολύτιμο βίντεο που σας στέλνω, θα έχετε όλοι την δυνατότητα να γνωρίσετε την Αλήθεια γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αν διαθέσετε αρκετό χρόνο από την ζωή σας για να το παρακολουθήσετε με πολύ προσοχή και εντρυφήσετε μέσα στα «ανώτερα» μηνύματα που σας μεταφέρει ο σπουδαίος ερευνητής και Αγωνιστής του Φωτός Νικόλαος Αναξίμανδρος. Σας συμβουλεύω να φτάσετε μέχρι το τέλος για να καταλάβετε, πως ο πόλεμος δεν γίνεται για την κατάκτηση του πλανήτη μόνο, αλλά υπάρχει και απώτερος σκοτεινός λόγος…

Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη μας και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ από αυτούς που τα κάνουν και τα κρατάνε επίτηδες κρυφά, για να μας κρατάνε στο σκοτάδι… αυτό που μας βασάνιζε αιώνες και τώρα το εξαφανίζει το ΦΩΣ.

Ακούστε με προσοχή την διαφωτιστική ομιλία του Νικόλα, που παρόλη την μεγάλη διάρκειά της, σας διαβεβαιώνω πως αξίζει να διαθέσετε τον χρόνο σας. Θα μάθετε τα πάντα και θα πάρε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας. Έτσι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα προετοιμαστεί για να ξεπεράσετε τον πόλεμο σε όλους τους τομείς της ζωής μας, που μας έχουν κηρύξει οι απρόσκλητοι εισβολείς του πλανήτη. Υπομονή, σύντομα θα μας απαλλάξουν από την μιαρή παρουσία τους.

Διαβάστε πως το παρουσιάζει ο ίδιος ο ερευνητής, μόνο που δεν παρουσιάζεται ο ίδιος με την εικόνα του… γιατί δεν πρέπει να διακινδυνέψει… ακούγεται μόνο η φωνή του…

“ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ “ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ”, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ https://nikolaosanaximandros.gr/ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ https://nikolaosanaximandros.gr/apokt


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



loading...