«Επιστήμονες» …σταματήστε την Τρομοκρατία ΤΩΡΑ !!!…

…Επιστήμονες της πλάκας …Φασίστες τρομοκράτες …Φανατικοί «Μένγκελε», συνεργάτες των πληρωμένων «Γκέμπελς» τού Μαξίμου και των ΝΑΖΙ τού Βερολίνου. Κανένας —πόσο μάλλον η ίδια η επιστήμη— δεν σας αναγνωρίζει ΚΑΝΕΝΑ «αλάθητο». Σταματήστε ΑΜΕΣΩΣ την επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Τέτοιας έντασης απάνθρωπες επιθέσεις ΔΕΝ δέχθηκε ο λαός αυτός ούτε στα πιο σκοτεινά χρόνια τής τουρκοκρατίας …Επιδεικνύετε καθημερινά μια εξόχως αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αμφισβητώντας θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών …Επιδεικνύετε καθημερινά μια εξόχως μεσαιωνικού τύπου αντικοινωνική συμπεριφορά, ενθαρρύνοντας ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα «θέσφατά» σας, για να βρίζουν συστηματικά μια μεγάλη και «αμαρτωλή» μερίδα τού ελληνικού λαού, απλά και μόνον επειδή έχει διαφορετική άποψη από τη δική σας …Επιδεικνύετε καθημερινά μια εξόχως αντιεπιστημονική συμπεριφορά, φερόμενοι σαν αλάθητοι «ιεροεξεταστές», απορρίπτοντας —χωρίς κανέναν απολύτως διάλογο— ΟΛΕΣ τις άλλες επίσης επιστημονικές επόψεις …Επιδεικνύετε καθημερινά μια εξόχως αντισυναδερφική συμπεριφορά, εφόσον πρωτοστατείτε σε «δολοφονίες χαρακτήρων» εναντίον συναδέρφων σας, επειδή απλά διαφωνούν με τις απόψεις σας.

Όλα αυτά είναι ΜΕΙΖΟΝΑ κοινωνικά εγκλήματα …Όλα αυτά είναι «συμπτώματα» σκληρού ΦΑΣΙΣΜΟΥ και η Δημοκρατίας μας δεν θα τα ανέχεται για πολύ ακόμα. Όταν —σύντομα— καταρρεύσει η συνωμοσία τής Πανδημίας κι αποκαλυφθούν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ’ αυτήν, κανένας νόμος δεν θα μπορεί να σας σώσει. Κανένας νόμος, ο οποίος ψηφίστηκε από διεφθαρμένους και «γραφικούς» Κούληδες και Αδώνηδες, δεν θα σας εξασφαλίσει την ατιμωρησία …Όχι απλά θα μπείτε στις φυλακές για τη συνέργειά σας στο μείζον κοινωνικό έγκλημα που διαπράττεται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, αλλά στην κυριολεξία θα σας «χτίσουν» μέσα σ’ αυτές …Αλίμονό σας όταν θα έρθουν στο φως τα εγκλήματα των φαρμακοβιομήχανων «χορηγών» και προστατών σας …Αλίμονό σας αν ο λαός θα είναι αυτός, ο οποίος θα επιχειρήσει να σας δείξει τη «δύναμή» του και άρα να σας τρομοκρατήσει. 

Γι’ αυτόν τον λόγο: …ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ …ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ !!! Τώρα, που πέρασε το απαιτούμενο κρίσιμο διάστημα, για να βγουν τα ασφαλή συμπεράσματα, όλο και περισσότερο θα προκαλεί το «δούλεμα» των «πλασιέ» των φαρμακοβιομηχανιών. Από τις πρώτες ημέρες τής εμφάνισης του ιού, που ο κόσμος πραγματικά φοβόταν, επειδή στη φασιστική —και άρα αναξιόπιστη— Κίνα δήθεν έπεφταν οι άνθρωποι νεκροί σαν τα «κοτόπουλα» στο δρόμο, έχουν περάσει δύο χρόνια …και τώρα δύσκολα θα συνεχιστεί αυτή η τρομοκρατική προσπάθεια του συστήματος εξουσίας δια μέσου τής «εργαλειοποιημένης» επιστήμης. «Απέναντι» από την Κίνα «στέκεται» η πολύ πιο «πειστική» Σουηδία …και οι πολίτες έχουν πάψει πλέον να φοβούνται. Τώρα πιο πολύ φοβάται ο κόσμος τον φασισμό σας παρά τον ίδιο τον ιό. Όποιος από εσάς δεν το κατάλαβε αυτό από μόνος του, θα το καταλάβει σύντομα με τη «βοήθεια» του λαού !!! …Αρχίστε να βλέπετε τα συμβαίνοντα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, για να έχετε μια εικόνα τού μέλλοντός σας !!!

 …του Παναγιώτη Τραϊανού

loading...