ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης*

Κύριοι παλαιοί βουλευτές της ΝΔ,

Ως είπε και ο δήμαρχος Ολυμπίας

 

·       Κατοχοι ελαιώνων που κάηκαν για πολλά χρόνια δεν θα έχουν εισόδημα

·       Κάτοχοι αμπελώνων τα ίδια.

·       Ελαιοτριβεία μένουν χωρίς ελιές και εισόδημα. Το ίδιο οινοποιεία.

·       Όσοι και είναι πολλοί που ζούσαν πχ στην Ευβοια, από το δάσος (ρητίνη κτλ) μένουν χωρίς εισόδημα για πολλά χρόνια.

·       Επιχειρήσεις που στηριζόντουσαν στα ανωτέρω στις καμένες περιοχές, θα κλείσουν και οι εργαζόμενοι σ αυτές μένουν χωρίς εισόδημα.

·       Στον  τουρισμό μας και όχι μόνον στις καμένες περιοχές, μετά  τα «έξυπνα»  κορονοκτήματα του κ. Μητσοτάκη, με τις φωτιές δόθηκε ένα μεγάλο ελπίζουμε όχι τελειωτικό κτύπημα. Γιατί ποιος θα έλθει στη χώρα που διαφημίστηκε διεθνώς ότι καίγεται απ άκρου εις άκρο. Και οι εργαζόμενοι σ αυτές μένουν άνεργοι

 

Συνέπεια των ανωτέρω είναι το ότι πολλές χιλιάδες Έλληνες θα μείνουν για πολλά χρονιά χωρίς το εισόδημα της εργασίας τους και των επιχειρήσεων τους. Πλήρως χρεωκοπημένοι. Γιατί καταστράφηκε το αντικείμενο της απασχόλησης τους.

 

·       Δεν σας ακούσαμε κύριε πρωθυπουργέ να λέτε τι θα γίνει με τους άνευ πλέον εισοδήματος πολλές χιλιάδες αυτούς Έλληνες;

·       Δεν σας ακούσαμε να λέτε ότι δεν θα τους κατασχεθούν τα σπίτια των στεγαστικών τους δανείων, δική σας ως γνωστόν κατοχική μέθοδος (τον χρεωκοπώ και του δημεύω τα πάντα)

·       Δεν σας ακούσαμε να λέτε ότι οι ανεξάρτητες από σας κατοχικές τράπεζες και  η κατοχική  ΑΑΔΕ εφορία που δεν ελέγχεται καθόλου από σας, ότι δεν θα τους δημεύσει τώρα ή στο άμεσο προσεχές μέλλον ότι έχουν και δεν έχουν.

 

Επειδή όλα αυτά οφείλονται σε ηθελημένη (ποιος μπορεί να ξέρει, με τα αιολικά σας πάρκα της κυρίας Προέδρου σας και με το τι σχεδιάζετε στο Τατόι κτλ) ή όχι αμέλεια,  δεν είναι ο κ. Χαρδαλιάς που πρέπει να παραιτηθεί αν  υπάρχει στοιχειώδες φιλότιμο  αλλά …

 

·       Αυτός που είναι προδοτικά υπερήφανος που η πατρίδα μας , η χώρα μας, γίνεται ξέφραγος πολυπολιτισμικός χώρος.

·       Αυτός που έθαψε τα περίπου 1τρις ευρώ των γερμανικών επανορθώσεων του ΙΙ παγκόσμιου πολέμου διαδίδοντας μάλλον ο ίδιος με τα παπαγαλάκια του ψευδώς (ας ερωτήσει τον κ. Αβραμόπουλο) ότι τη δεκαετίατου 50 τις «διαγράψαμε». Άνευ αιδούς.

·       Αυτός που άφησε τους Έλληνες στο έλεος των επιδοτηθέντων από τους έλληνες τραπεζών με περίπου 300 δις ευρώ (τί να έγιναν άραγε τα χρήματα αυτά), να δημεύουν τις περιουσίες των ληστευθέντων μνημονιακά και χρεωκοπημένων Ελλήνων (συνημμένα το τελευταίο κατοχικό μνημόνιο, ταφόπλακα για τον Ελληνισμό)

·       Αυτός που πχ άφησε την αναζωπύρωση στο Τατόι να κάψει μεγάλο μέρος της Αττικής.

·       Αυτός που στις φωτιές  ερήμωσε συλλήβδην όλα τα χωριά μας και κάηκαν έτσι πολλά σπίτια σ αυτά.

·       Αυτός που παραμυθιάζει τώρα ότι θα πατήσει ένα κουμπί και θα επανέλθουν όλα στην προηγούμενη κατάσταση

·       Αυτός που άφησε την πατρίδα μας χωρίς επαρκή πυροσβεστικά μέσα για να σβήνονται άμεσα πριν φουντώσουν οι φωτιές (1ο συνημμένο)

·       Αυτός ο υπαίτιος για την πλήρη οικονομική καταστροφή του τουρισμού, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της αγνώστου μεγέθους επερχόμενης πλήρους οικονομικής καταστροφής.

·       Αυτός ο ανάλγητος «ιδεολόγος ασθενής» της απόλυσης των καθαριστριών για να γίνουν δήθεν εργολάβοι

·       Αυτός που  με τα παπαγαλάκια του λέει, αντί να δούμε τι γίνεται δίπλαστη Σερβία,στη Ρουμανία κτλ, μας λέει να δούμε τι γίνεται σστην Καλιφόρνια;!!!

·       Και μαζί με αυτόν θα πρέρπει προφανώς να απαλλαγεί άμεσα η πατρίδαμας από όλο το λεγόμενο δήθεν δημοκρατικό ουσία κατοχικό τόξο (η νέα Γερμανική κατοχή διαρκεί ήδη 11 χρόνια, ενώ η πρώτη διήρκεσε μόνον περίπου 4 χρόνια)

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...