ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

 Τραγικές φιγούρες κυκλοφορούν ανάμεσά μας σαν τα πρόβατα που το’ σκασαν από την στάνη… είναι για λύπηση αυτά τα άμοιρα ανθρωπάκια, που ακόμα δεν κατάλαβαν, πως τα χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές των επίδοξων επικυρίαρχων του πλανήτη, για να δοκιμάσουν τον βαθμό υποταγής τους.  

   Τους επέβαλλαν να φορούν ένα μπλε πανί στο πρόσωπο, που το είπαν μάσκα, ενώ η μάσκα είναι αποκριάτικο αξεσουάρ και σκεπάζει μόνο τα μάτια. Ποιος ο λόγος να δεχτούν αυτή την επιβολή από τους πραγματικούς μασκαράδες; Να γίνουν δηλαδή μασκαράδες και οι νομοταγείς πολίτες; Ερώτημα αντί για μάσκα, στους μεν και στους δε, για το κούφιο κεφάλι τους. 

   Ο καθένας αποφασίζει μόνο για τον εαυτό του και κανένας άλλος δεν αποφασίζει για άλλον, είτε είναι Ηγέτης, είτε άλλη Αρχή. Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει, για να επιβληθεί ιατρική πράξη. Η χρήση μάσκας αποτελεί ιατρική πράξη, που απαιτεί υποχρεωτική πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση και φυσικά να μην είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής.

  Η επιβολή χρήσης μάσκας είναι βασανιστήριο και παράνομη πράξη, όταν επιβάλλεται με βία, με εκβιασμό, με τρομοκράτηση. Μα κι αν με κατάσταση ανάγκης που θέτει την ζωή σε κίνδυνο, την καταστροφή της οικονομίας και της περιουσίας ήταν νόμιμες οι κυβερνητικές αποφάσεις, επιβάλλεται και νομιμοποιείται η Αντί-σταση σ’ αυτές, από τους παθόντες πολίτες.

  Μόνο με Δικαστική εντολή εφαρμόζεται ο περιορισμός που αναφέρει το Σύνταγμα και εφόσον έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Κάθε άλλη ενέργεια είναι αντισυνταγματική, αφού άρει την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων. Δεν μπορεί να επιβληθεί ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση του λαού και κυρίως συναίνεση.

  Η συστηματική επιβολή ή απειλή επιβολής βασανιστηρίων, σωματικών ή ψυχικών, αλλαγής τρόπου ζωής, στέρησης της Ελευθερίας, δίωξης των διαφωνούντων και γενικά συστηματική παραβίαση των Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποτελούν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και ως τέτοια θα δικαστούν στη νέα Δίκη της Νυνεμβέργης και οι αποφάσεις για τους ενόχους αγγίζουν την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

loading...