Αγρότες πληρώνονται για να καταστρέψουν τη σοδειά τους προκειμένου να υπάρξει έλλειμα φαγητού – Δεν χρειάζεται πανικός. Αλλά καλού κακού αγοράστε καμιά κονσέρβα να βρίσκεται στην άκρη..ΒΙΝΤΕΟ

 Γνωρίζουμε πως στην Αμερική  αγρότες πληρώνονται για να καταστρέψουν τη σοδειά τους (είδαμε έναν αγρότη να χρησιμοποιεί τη μηχανή του γκαζόν στα φασόλια γιατί το κράτος πλήρωσε αδρά). Επίσης γνωρίζουμε πως η ΕΕ πληρώνει τους δικούς μας αγρότες να καταστρέψουν τα ροδάκινα τους. Άλλο δύο βίντεο έρχονται να προστεθούν στην ‘συλλογή’.

Βρετανός αγρότης προειδοποιεί πως με το χρήμα που έχει συσσωρευτεί σε κάποιους είναι πολύ πιθανό να αγοραστούν όλα τα φρέσκα λαχανικά και να καταστραφούν. 

Αμερικανός γιος αγρότη που δουλεύει 40 χρόνια στα κτήματα μας λέει πως η κυβέρνηση εκβιάζει έμμεσα τους αγρότες πληρώνοντας 1,5 φορές πάνω ώστε να καταστρέψουν φέτος τις σοδειές τους. Εάν δεν το κάνουν, δεν έχει επιδότηση.

Γιατί; Για να προκαλέσουν μια τεχνητή έλλειψη τροφίμων στην αγορά. Και επιτέλους να το κάνουμε το εμβόλιο καθώς με περιορισμένα αγαθά στην αγορά θα υπάρξουν τρελές ουρές και μαντέψτε ποιοι θα έχουν προτεραιότητα τότε.

Δεν χρειάζεται πανικός. Αλλά καλού κακού αγοράστε καμιά κονσέρβα να βρίσκεται στην άκρη..

loading...