Το σκοτάδι του Άπαρτχαϊντ σκεπάζει τη χώρα

 Το υγειονομικό καθεστώς Μητσοτάκη έκλεισε το YTON του N.Βέρτη γιατί εντόπισε ανεμβολίαστους να διασκεδάζουν!

Το υγειονομικό καθεστώς Μητσοτάκη & λοιμωξιολόγων, έκλεισε για 7 ημέρες το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «ΥΤΟΝ», που εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο μαγαζί υπήρχαν ανεμβολίαστοι, κάτι που δεν ανέχεται το καθεστώς, το οποίο έβαλε «λουκέτο» στο μαγαζί.

Συγκεκριμένα, τα όργανα του καθεστώτος εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς στους ελέγχους, διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, θα ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος του καταστήματος λόγω των παραβάσεων για επτά ημερολογιακές ημέρες. Το σφράγισμα θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη μέρα της παράβασης. 

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολούμενων στην εν λόγω επιχείρηση, προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωρηθεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.

Αυτό είναι μόνο μία πρόγευση από τη βία και τον αυταρχισμό που θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες από τον Σεπτέμβριο, με το καθεστώς Μητσοτάκη & λοιμωξιολόγων να έχει βάλει σκοπό να σκεπάσει με το σκοτάδι του υγειονομικού Απαρτχάιντ ολόκληρη τη χώρα.

Όπως στη Νότια Αφρική ήλεγχαν τα μαγαζιά για μαύρους θαμώνες, τώρα τα όργανα επιβολής και καταστολής του καθεστώτος κυβέρνησης & λοιμωξιολόγων θα ελέγχουν για τυχόν ανεμβολίαστους και θα τιμωρούν τόσο αυτούς όσο και το μαγαζί στα πλαίσια της «συλλογικής ευθύνης» των πολιτών, μία τακτική που έχουν ακολουθήσει όλα τα καθεστώτα στην ιστορία. 

Πχ. στην ΕΣΣΔ του Στάλιν εκτελούνταν ή φυλακίζονταν όποιος ήταν εθνικιστής, στη Γερμανία του Χίτλερ όποιος έκρυβε Εβραίους, στην Χιλή του Πινοσέτ όποιος συναναστρέφεται κομμουνιστές.

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη θα καταστρέφεται οικονομικά όποιος αφήνει στο μαγαζί του ανεμβολίαστους.

loading...