ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.!!
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μάτι, Βαρυμπόμπη, Ευβοια και 100αδες άλλες φωτιές καταστρέφουν τα πάντα σε μια χώρα εξαθλιωμένη και χωρίς υποδομές. Ή πιστεύετε ότι είμαστε “Ευρώπη” ;;

Αλήθεια μήπως επίσης πιστεύετε ότι έχει σημασία σε ποιου την βάρδια θα κάτσει η “στραβή” ;;
Σαν κράτος δεν υπάρχουμε, σαν χώρα δεν ξέρω για πόσο ακόμα.
Βαυκαλιζόμαστε και οργιζόμαστε (μέχρι την επόμενη μέρα ) για να ξεχάσουμε το χάλι μας, αδύναμοι και έρμαια μιας κατάστασης που δεν μπορούμε ούτε να ελέγξουμε ούτε και μας πέφτει λόγος.

Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη και όσο αργούμε να το καταλάβουμε και να το αποδεχθούμε, τόσο θα ελπίζουμε κάνοντας… τίποτα, εκτός φυσικά από το να οργιζόμαστε και να αγανακτούμε προσωρινά. Μπορούμε επίσης να κάνουμε μια συγκέντρωση ή μια 24ωρη απεργία για να δείξουμε την απέραντη οργή μας. Η ακόμα καλύτερα να σταματήσουμε ΟΛΟΙ μας να πληρώνουμε φόρους σε αυτό το ανθελληνικό και ξενόδουλο κράτος.

Λύσεις;;; Εκτός από ατομικό αυτοσχεδιασμό και μια ίσως ατομική ατζέντα επιβίωσης, τουλάχιστον ως πρώτη και μοναδική πλέον άμυνα, μπορούμε να συνεχίσουμε να οργιζόμαστε και να αγανακτούμε υπεύθυνα περιμένοντας την επόμενη καταστροφή και “στραβή”, αναζητώντας τον τρισμέγιστο ηγέτη που θα μας σώσει. Είμαστε για να μας κλαις και πάλι τζάμπα θα πάει το δάκρυ. Σας το είχα γράψει και παλιά…από όλη αυτήν την ανθρωπομάζα που ζει στην Χώρα των Ελλήνων και πολύ κακώς αυτοαποκαλούνται Έλληνες…ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αξίζουν να επιβιώσουν. Το ποιοι και γιατί είναι άλλη ιστορία. Γραμμάτια είναι όλα αυτά, και κάποια στιγμή τα γραμμάτια έρχεται η ώρα που ζητάνε την πληρωμή τους.!

Γιατί φώναζα πριν καιρό και εδώ και έλεγα ότι ..ο Λαβύρινθος έκλεισε, ήρθε η ώρα που οι κηφήνες θα παλέψουν στον λάκκο με τα φίδια των επιλογών τους.!! Αυτή είναι η Ελλάδα που παραδίδει ο Ανέμελος Τριημεράκιας. ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. Και δεν φταίει τόσο αυτός , όσο αυτοί οι δειλοί και βολεμένοι παρτάκηδες που πήγαν και τον ψήφισαν….και θα τον ξαναψηφίσουν. Εσείς που φέρατε στην εξουσία τον άχρηστο Τριημεράκια πως τα πάτε;;; Κοιμάστε με ήσυχη συνείδηση ;;; Σας έχω νέα..εσείς θα είστε οι επόμενοι που θα “πληρώσετε” τον “λογαριασμό”. Αρχίστε να μετράτε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας.Υ.Γ Σαν ιστολόγιο σας είχαμε προειδοποιήσει από το 2019 για όλα αυτά.! Μιλούσαμε τότε ότι κάτι ετοιμάζουν στην Εύβοια για αυτό και έχουμε εκεί τώρα τις καταστροφικές πυρκαγιές…

” Κάτι ετοιμάζουν στην Εύβοια και βάζουν και άλλες φωτιές για τη διασπορά των δυνάμεων. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.Είναι βασικός τους εθνικός στόχος να κάψουν όλη την Ελλάδα, για να περάσουν αγωγοί πετρελαίου… να τοποθετηθούν αιολικά πάρκα κ.λ.π. “ανάπτυξη” και “επενδύσεις” παντού… και ταυτόχρονα “μείωση της ανεργίας”! Αυτή είναι η Ελλάδα, σταθερή δύναμη ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή!!!” (με ειρωνική διάθεση)Μυαλό όμως δεν βάλατε…δεν πειράζει πλησιάζει ο καιρός..που θα βάλετε αλλά θα είναι ΑΡΓΑ. Με βίαιο τρόπο θα καθαρίσει η Χώρα των Ελλήνων…των Ελλήνων και όχι του όρθιου μιξοπίθηκου που κατοικεί στην χώρα. Αφού σας αρέσει η ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ…ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ για να γουστάρουμε.

zeys-elaynon

Δεν υπάρχουν σχόλια :