ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ





ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

     Κυβέρνηση Δικτατορίας είναι με Δημοκρατικό επικάλυμμα κι ό,τι θέλει αποφασίζει ερήμην του λαού. Τον υποχρεώνει όμως να αποδεχθεί χωρίς αντίρρηση τις αντισυνταγματικές εξαγγελίες της, για την προστασία της Υγείας του και για το «καλό» του!

     Οι παράλογες και αντιλαϊκές αποφάσεις της θα μπουν σε ισχύ από την 13η Σεπτεμβρίου 2021 έως την 31η Μαρτίου 2022  και όσοι δεν συμμορφωθούν, θα αντιμετωπίσουν την μήνη, της κατά τα άλλα λαοπρόβλητης Κυβέρνησης. Ιδού τι επιβάλλει: 

1. Αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία άνευ πιστοποιητικού νόσησης. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά και ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς και θα πάρουν πρόστιμα όσοι δεν υποταχτούν ως δουλάκια.

2. Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα κάνουν ένα εργαστηριακό τεστ την εβδομάδα, με κόστος 10 ευρώ. Οι Εκπαιδευτικοί, Ακαδημαϊκοί, εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές θα κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα. Δωρεάν τεστ θα χορηγούνται μόνο στους μαθητές.

3. Στους δημόσιους χώρους, γήπεδα, κλειστά γυμναστήρια, αθλητικά γυμναστήρια, κινηματογράφους, θέατρα, μόνο οι εμβολιασμένοι θα μπαίνουν με rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν. Οι ενεμβολίαστοι δεν θα έχουν πρόσβαση ούτε σε δημόσιες δομές για δωρεάν τεστ Covid, πριν ταξιδέψουν.

5. Στους άλλους εργασιακούς χώρους ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να ελέγχει, αν οι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι. Στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με συνωστισμό, θα υπάρχει σήμανση, για υποχρεωτική χρήση μάσκας.

    Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κυρίως στους μαθητές άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και ο κλάδος των Υγειονομικών κάνει την αρχή για αντίδραση, καλώντας όλους Έλληνες σε ειρηνική διαμαρτυρία στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 και στις 6.30 το απόγευμα. Απευθύνουν ΕΚΚΛΗΣΗ για συμμετοχή προς κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα σε όλη την Επικράτεια, που κινδυνεύει η υγεία του και καταπατούνται οι Ελευθερίες και τα δικαιώματά του, ενώ οι θεματοφύλακες των συμφερόντων της κοινωνίας κωφεύουν και σιωπούν ένοχα!     

     Αν καταρρεύσει το μέτωπο των αγωνιζόμενων Υγειονομικών θα πάρουν σειρά και άλλες επαγγελματικές κατηγορίες (Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις, Εκπαιδευτικοί, κ.λπ.), ενώ οι αδίστακτοι πολιτικοί σχεδιάζουν την επιβολή του εμβολίου και στα παιδιά μας! Κανείς δεν περισσεύει σε τούτο τον αγώνα!

    Το εκβιαστικό δίλημμα που θέτουν είναι: Το μπράτσο σας ή το ψωμί σας!!! Κι εμείς όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ οφείλουμε να δώσουμε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ, κυρίως για τα παιδιά μας και το μέλλον αυτού του τόπου! Το ΔΙΚΙΟ είναι μαζί μας. Άρα και η ΝΙΚΗ! Ο μόνος δρόμος αντίδρασης είναι η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απέναντι στο τέρας του φασισμού.

 Εμείς συμμετέχοντας στον Αγώνα όλων των Ελλήνων επιβραβεύουμε την πρωτοβουλία που πήραν οι δοκιμαζόμενοι με αναστολή και απόλυση γιατροί και νοσηλευτές στον χώρο της Υγείας και ευχόμαστε, πως τώρα πλέον ο αναποφάσιστος λαός θα καταλάβει, πως δεν έχει άλλο χρόνο για… αναβολή.

   Μακάρι να γεμίσει πάλι το Σύνταγμα από τους Αγωνιστές και αντιδρώντες Έλληνες και οι δίκαιες διαμαρτυρίες τους, να τύχουν αυτή την φορά της δέουσας ανταπόκρισης, από τους αποδέκτες τους. Ας είναι η 29η Αυγούστου αφετηρία για την Απελευθέρωση της πατρίδας μας κι ας μείνει ΙΣΤΟΡΙΚΗ.

loading...