«Έκρηξη» από τους κατοίκους της Εύβοιας κατά κυβέρνησης: «Θα τους κόψουμε τα πόδια - Αλητάμπουρα Κ.Μητσοτάκη» (βίντεο)Κάτοικοι μόνοι τους προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους - Η κυβέρνηση αδιαφορεί

Οι κάτοικοι «βράζουν» με την κυβέρνηση και στο στόχαστρο έχουν μπει ως επί το πλείστον ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.


Ενώ έχουν υπάρξει και υβριστικές επιθέσεις κατά φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ. Και να πει κανείς πως έχουν άδικο; Χιλιάδες πολίτες μένουν άστεγοι και η κυβέρνηση επιμένει πως «το χειρουργείο πέτυχε». 


Ναι, αλλά ο ασθενής απεβίωσε, καθώς χωρίς περιουσίες όλοι αυτοί οι πολίτες θα είναι «ζωντανοί-νεκροί» και ταυτόχρονα βλέπουν τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κυβέρνηση για την απουσία των εναέριων μέσων λέγοντας πως «έχει πολύ καπνό» και άλλες σαχλές δικαιολογίες. 


Ένας κάτοικος από την Βόρεια Εύβοια συγκλόνισε μιλώντας στο ΟΡΕΝ λέγοντας δακρυσμένος: «Θα τους κόψουμε τα πόδια. Στο πεύκο επάνω θα καούν. Με 33 σπίτια τα λέει αυτά ο Μητσοτάκης, ο αλητάμπουρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια :