Μην αναλώνεστε. Η ωρολογιακή βόμβα έχει ετοιμαστεί. Φως φανάρι.Από τη στιγμή που είναι πλέον κι επίσημα έγκυρο, ότι, οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και νοσούν αλλά δεν υποβάλλονται σε τεστ αντιγόνου, pcr, rabid test και εισέρχονται εντός οποιουδήποτε χώρου συνάθροισης είναι ένα καλοστημένο σχέδιο εξάπλωσης του κορονοϊού, που πέρσι δεν υπήρχε και εμφανίστηκε μέσω εμβολίων φέτος. 

Από μια δική μου μελέτη από δυό φίλους επιδημιολόγους, ανεμβολίαστοι κι εμβολιασμένοι που καταλήγουν μετά την νόσησή τους οφείλεται σε αυτό που προανέφερα. 

Στόχος και σκοπός τους είναι να εμβολιάσουν τα μωρά κάνοντάς τους, τους καλύτερους πελάτες των ιατροφαρμακευτικών εταιρειών. 

Έχουν δημιουργήσει τεχνάσματα από πέρσι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. 

Έναν υποτιθέμενο ιό που δεν είναι άλλος από μια απλή γρίπη αλλά για να πείσει την κοινή γνώμη πρέπει να προβούν σε γενοκτονίες. 

Ο καλύτερος τόπος γενοκτονίας - ανθρωποκτονίας που είναι; Ασφαλώς και δεν είναι τα cafe, τα πάρκα, τα πεζοδρόμια, τα σπίτια μας. Αλλά, τα νοσοκομεία. 

Γιατί όλοι όσοι πέθαναν, πέθαναν μόνο μέσα στα νοσοκομεία κι όχι κάπου αλλού; 

Πέρσι ακούγαμε για κρούσματα για μεγάλους αριθμούς νοσούντων αλλά κανείς δεν ήξερε κανέναν. Μόνο τα ΜΜΕ ήξεραν. 

Φέτος, μετά την χορήγηση εμβολίων διαδέχεται ο ένας θάνατος τον άλλον ένθεν κι ένθεν. 

Κάποιοι ακόμα κοιμούνται, κάποιοι ακόμα εθελοτυφλούν κι ότι τους σερβίρουν το τρώνε αμάσητο. 

Και δεν υπάρχει ο όρος "ασυμπτωματικός" στην ιατρική. 

Άκουσον άκουσον εν έτη 2020 δημιουργήθηκε αυτός ο όρος. Γιατί τώρα; 

Ξανακούσατε εν καιρό γρίπης Α, απλού κρυολογήματος τον όρο, ασυμπτωματικός; 

Γιατί δεν διενεργούνται νεκροψίες; Ένα βασικό και ουσιώδες ερώτημα. 

Για ποια πανδημία μιλάμε όταν η θνησιμότητα στους νέους και στα παιδιά είναι ελάχιστη;

Γιατί οι εταιρείες φαρμάκων, ο ΠΟΥ, τα Υπουργεία Υγείας των χωρών λένε για αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατα 95% αλλά υπάρχει υποχρεωτικότητα; 

Μας λένε ξεκάθαρα, για τεχνάσματα και πειραματικά εμβόλια ανευ προηγουμένων και φυσικά για την μεγαλύτερη γενοκτονία κατα της ανθρωπότητας και λυπάμαι που το λέω, καί συνάνθρωποί μας απλός κόσμος είναι συνένοχοι έως και ηθικοί αυτουργοί αυτής της γενοκτονίας. 

Θα ναι βαρύς ο πέλεκης και πρέπει άμεσα να καταδικαστούν όλοι όσοι συμμετείχαν και εξακολουθούν να συμμετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια εξόντωσης της ανθρωπότητας και λυπάμαι που το λέω αλλά υπάρχουν ιθύνοντες και φταίχτες και άνθρωποι δικοί μας και άνθρωποι της διπλανής πόρτας. 

Όσοι πρέπει να τιμωρηθούν, να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών. 

Κατ' εμέ, η καλύτερη δίκη θα πρέπει να είναι δια λιθοβολισμού στην πλατεία. 

Υγεία σε όλους και καλή λευτεριά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :