Για αυτό το λόγο και η αναγκαιότητα του ταχύτερου μετασχηματισμού του ανθρώπου σε μετάνθρωπο.. τσιπαρισμένου και συνδεδεμένου με τον κυβερνοχώρο.

“Η απεριόριστη πλειοψηφία και οι επιθέσεις της στο σύστημα μας, ελέγχου και ισορροπίας είναι ίσως ο μεγαλύτερος κίνδυνος σήμερα για το μέλλον των δυτικών δημοκρατιών. “
Κοινώς ξεχάστε ότι οι πλειοψηφίες πρέπει να ασκούν την εξουσία, και όλο αυτό το βγάζει έξω από ότι μια πολιτεία, συγκροτείται προς όφελος της πόλης και του λαού της.
Η δικτατορία από την πίσω πόρτα, μέσω του μια μειοψηφία μπορεί πλέον να επιβάλει την θέληση της. Κύρια σε θέματα που διασπούν και διχάζουν την πλειοψηφία των πολιτών.
Η πιο ισχυρή μειοψηφία αυτή των πλουσίων. Πολιορκητικός κριός όλες αυτές οι μικρές μειοψηφίες με τα παρδαλά ρούχα για παράδειγμα”
Η κοινωνία είναι η βάση και το κράτος και οι θεσμοί του το εποικοδόμημα. Τα θεμέλια και η πολυκατοικία για να το έχουμε πιο σχηματικά.
Έχουμε μπει σε μια περίοδο που το εποικοδόμημα, δηλαδή το κράτος και οι θεσμοί του, από την μια αποσυντίθενται όπως διαπιστώνουμε από τις πυρκαγιές των ημερών, και η μόνη χρησιμότητα του είναι να λειτουργεί μόνο το κομμάτι της επιβολής, φυλάκιση των ανθρώπων με υπουργικές αποφάσεις, τιμωρητική πολιτική με τον κοινωνικό αποκλεισμό και την οικονομική εξαθλίωση για όποιον δεν εμβολιάζεται, παραβίαση του συντάγματος με την σε χρονική διάρκεια επέκτασης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης του νόμου του Μαρτίου του 2020 (υπάρχει η συνταγματική πρόβλεψη για ορισμό κατάσταση πολιορκίας κάτω από ειδικές συνθήκες αλλά η κυβέρνηση προτίμησε να το παρακάμψει), βρισκόμαστε σε κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας πριν ακόμα συμβεί αυτή, που το μόνο που την κρατάει ζωντανή, είναι οι διεθνείς συμβάσεις και ότι υπάρχουν ακόμα τελωνιακοί σταθμοί στα σύνορα.
Η αφαίρεση της σημαίας και του εθνόσημου, από την εκδήλωση της Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ως συμβολική πράξη αυτού που αναφέρω, η βίαιη ευθυγράμμιση της Ελληνικής Πολιτείας με τις κατευθύνσεις που δίνουν Παγκόσμιοι Οργανισμοί όπως ο ΠΟΥ, η προσώπων όπως ο Fauci η ο Bill Gates, μη θεσμικών και εκλεγμένων οργάνων και ατόμων και που καμιά σχέση δεν έχουν με την Ελληνική δημοκρατία, που έχουν επιφέρει όπως αναφέρει επι λέξη, το ρεπόρτ της Ευρωπαικής Ένωσης Ο Κανόνας του Νόμου, που ελέγχει το αν οι νόμοι εφαρμόζονται στις χώρες της Ευρωπαικής ένωσης και που διαπιστώνει κατάλυση των πολιτικών δικαιωμάτων και συνταγματικών ευνοιών με πρόσχημα τον Covid,
Και με το μυαλό μου στην δήλωση της Ψαρούδας Μπενάκη προς τον Κάρολο Παπούλια ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει στο μέλλον, ακρωτηριασμούς εθνικού της εδάφους και της Δημοκρατίας προς όφελος της ειρήνης και της ευημερίας
Θα σας μεταφέρω τις προβλέψεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2030.
Για να μην λέμε ότι αιφνιδιαστήκαμε και δεν ξέρουμε.
Πρώτον σε μια παράφραση της Πλατωνικής πολιτείας όπου οι σοφοί, επιστήμονες διοικούν τον κόσμο, έχουν δημιουργηθεί τα λεγόμενα Παγκόσμια Μελλοντικά Συμβούλια.
Το δίκτυο των Παγκόσμιων Μελλοντικών Συμβουλίων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι το κορυφαίο δίκτυο γνώσεων πολλών ενδιαφερομένων και διεπιστημονικών στον κόσμο, αφιερωμένο στην προώθηση της καινοτόμου σκέψης για τη διαμόρφωση ενός πιο ανθεκτικού, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμου μέλλοντος.
Όπου και στην πραγματικότητα είναι αυτά που διαμορφώνουν τις πολιτικές που υιοθετεί η κυβέρνηση μας και που όλο και περισσότερο κάνει τον δημόσιο βίο, δημόσια υγεία, δημόσια εκπαίδευση κλπ λεπτά σα φύλλα ζελατίνας, σχεδόν ανύπαρκτα, έχοντας παγώσει τον χρόνο και την συμμετοχή του λαού μέσα από τις ατελείωτες καραντίνες.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όχι στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ μα στην ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!
Οι προβλέψεις:
1. Όλα τα προϊόντα θα έχουν γίνει υπηρεσίες. «Δεν έχω τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν μου ανήκουν συσκευές ή ρούχα », γράφει η Δανίδα βουλευτής daντα Άουκεν. Τα ψώνια είναι μια μακρινή ανάμνηση στην πόλη του 2030, οι κάτοικοι της οποίας έχουν σπάσει την καθαρή ενέργεια και δανείζονται ό, τι χρειάζονται κατόπιν παραγγελίας. Ακούγεται ουτοπικό, μέχρι που αναφέρει ότι κάθε της κίνηση παρακολουθείται και έξω από την πόλη ζουν εκείνοι που είναι δυσαρεστημένοι με το σύστημα. Η απόλυτη απεικόνιση μιας κοινωνίας χωρισμένης στα δύο.
Φυσικά θα συμβαίνει αυτό αν είσαι καλός πολίτης στην ψηφιακή σου κάρτα μέτρηση όπως γίνεται σήμερα στην Κίνα. Είσαι υπάκουος; Επιβραβεύεσαι..Δεν είσαι; Δε μπορείς να ψωνίσεις να βγείς έξω από το σπίτι σου.
2. Υπάρχει μια παγκόσμια τιμή για τον άνθρακα. Η Κίνα πρωτοστάτησε το 2017 με μια αγορά για το εμπόριο του δικαιώματος εκπομπής ενός τόνου CO2, θέτοντας τον κόσμο σε μια πορεία προς μια ενιαία τιμή άνθρακα και ένα ισχυρό κίνητρο για την απόρριψη ορυκτών καυσίμων, προβλέπει η Jane Burston, επικεφαλής του κλίματος και του περιβάλλοντος στο Εθνικό Φυσικό Εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Ευρώπη, εν τω μεταξύ, βρέθηκε στο επίκεντρο του εμπορίου φθηνών, αποδοτικών ηλιακών συλλεκτών, καθώς οι τιμές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μειώθηκαν κατακόρυφα.
Παράλληλα η τιμή ρεύματος ανέβηκε 70%, και φαίνεται για ποιανού τσέπη, λειτουργεί το σύστημα όπως της Τέρνας του κυρίου Περιστέρη με τις ατελείωτες ανεμογεννήτριες που συναντά ο κόσμος, όπως ξεμύτισε έξω από το σπίτι του.
3 . Η κυριαρχία των ΗΠΑ τελείωσε. Έχουμε μια χούφτα παγκόσμιες δυνάμεις. Τα εθνικά κράτη θα έχουν ξεκινήσει μια επιστροφή, γράφει ο Robert Muggah, Διευθυντής Έρευνας στο Ινστιτούτο Igarapé. Αντί για μια μόνο δύναμη, μια χούφτα χώρες-οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Γερμανία, η Ινδία και η Ιαπωνία μεταξύ αυτών-δείχνουν ημι-αυτοκρατορικές τάσεις.
Ταυτόχρονα ο ρόλος του κράτους απειλείται από τάσεις που περιλαμβάνουν την άνοδο των πόλεων και τη διάδοση των διαδικτυακών ταυτοτήτων, Του Παγκόσμιου Πολίτη.
4. Αποχαιρετιστήριο νοσοκομείο, γεια σου σπίτι-κομείον . Η τεχνολογία θα έχει διαταράξει περαιτέρω τις ασθένειες, γράφει η Melanie Walker, ιατρός και σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Το νοσοκομείο όπως γνωρίζουμε θα βγει προς τα έξω, με λιγότερα ατυχήματα χάρη στα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα και μεγάλα βήματα στην προληπτική και εξατομικευμένη ιατρική. Τα νυστέρια και οι δωρητές οργάνων είναι έξω, μικροσκοπικοί ρομποτικοί σωλήνες και βιο-τυπωμένα όργανα είναι μέσα.
Μαζικούς εμβολιασμούς σε όλους. Γενετική θεραπεία και μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA.
5. Τρώμε πολύ λιγότερο κρέας. Μάλλον όπως οι παππούδες μας, θα αντιμετωπίζουμε το κρέας ως κέρασμα και όχι ως βασικό, γράφει ο Tim Benton, Καθηγητής Οικολογίας Πληθυσμού στο Πανεπιστήμιο του Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν θα κερδίσει η μεγάλη γεωργία ή οι μικροί τεχνίτες, αλλά ένας συνδυασμός και των δύο, με τα τρόφιμα ευκολίας να επανασχεδιάζονται για να είναι πιο υγιεινά και λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον, σε μονάδες τρισδιάστατων εκτυπωτών και από συνδυασμό βακτηρίων, φυτών και χημικών συστατικών.
6. Οι σημερινοί Σύροι πρόσφυγες, διευθύνοντες σύμβουλοι του 2030. Οι Σύροι πρόσφυγες υψηλής μόρφωσης θα έχουν ενηλικιωθεί έως το 2030, γεγονός που θα οδηγήσει στην οικονομική ενσωμάτωση εκείνων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις συγκρούσεις. Ο κόσμος πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένος για τους πληθυσμούς που κινούνται, γράφει η Lorna Solis, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΚΟ Blue Rose Compass, καθώς η κλιματική αλλαγή θα έχει εκτοπίσει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους.
Η Ευρώπη επειδή έχει μεγάλο αριθμό κατοίκων που ακόμα αντιλαμβάνονται την εθνική τους ταυτότητα ως το στοιχείο της συγκρότησης τους σαν άνθρωποι.. θα δεχθεί αυτό τον αριθμό.
7. Οι αξίες που έχτισαν τη Δύση θα έχουν δοκιμαστεί σε οριακό σημείο. Ξεχνάμε τους ελέγχους και τις ισορροπίες που ενισχύουν τις δημοκρατίες μας σε κίνδυνο, γράφει ο Kenneth Roth, Εκτελεστικός Διευθυντής του Human Rights Watch. Κατάλυση του πλειοψηφικού συστήματος. Κάθε ομάδα θα αντιπροσωπεύεται από έναν εκπρόσωπο, είτε έχει 1000 που την υποστηρίζουν είτε 1. Η εισαγωγή της δικτατορίας από την πίσω πόρτα.
8. «Μέχρι τη δεκαετία του 2030, θα είμαστε έτοιμοι να μετακινήσουμε τους ανθρώπους προς τον Κόκκινο Πλανήτη». Επιπλέον, μόλις φτάσουμε εκεί, πιθανότατα θα ανακαλύψουμε στοιχεία εξωγήινης ζωής, γράφει η Έλεν Στόφαν, επικεφαλής επιστήμονας στη NASA. Η μεγάλη επιστήμη θα μας βοηθήσει να απαντήσουμε σε μεγάλες ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή στη γη, καθώς και να ανοίξουμε πρακτικές εφαρμογές για τη διαστημική τεχνολογία.
Για αυτό το λόγο και η αναγκαιότητα του ταχύτερου μετασχηματισμού του ανθρώπου σε μετάνθρωπο.. τσιπαρισμένου και συνδεδεμένου με τον κυβερνοχώρο.
https://www.weforum.org/…/8-predictions-for-the-world…/

loading...