Η νεα Τάξη είναι πιο πονηρή απο εσάς, αγαπητοί μου.

 Oι μεταναστευσεις πληθυσμων και λαων γίνονταν απο αρχαιοτατων χρονων για διαφορους λόγους. Τώρα επικρατει η παποιθηση οτι ο Σορος μεταφερει πληθυσμους στην Ελλάδα. Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ο καιροσκοπος αυτος απλά εκμεταλλευεται ενα γεγονος διοτι αποφερει κερδη.

Οι πληθυσμοι αυτοι, λογω αυξησης του γενικου πληθυσμου και αγονίας του εδαφους και του κλιματος, της φτωχειας (να μην το συζητησουμε τωρα, ειναι μεγαλο θεμα), και της αναπτυξης της επικοινωνιας, βλεπουν με τα κινητα τους πώς ζούν οι ανθρωποι στην Ευρώπη και στις προηγμενες χωρες, ζηλευουν και θελουν να πανε εκει. Η Ελλάδα, σαν πιο κοντα στις ακτες της Ασιας και χαριν στην ανεκτικοτητα της προσφερετει για ακραβανια “προσφυγων” η μη προσφυγων. Κατοπιν οι ροηγμενες χωρες δεχονται οσους θεωρουν οτι μπορουν να αφομοιωσουν και οσους εχουν προσοντα να προσφερουν, αλλα όχι παντα. Δειτε τι γινεται στην Αγγλία και αλλου.

Αι ΗΠΑ δημιουργηθηκε απο ενα μωσαικο λαων. Ειναι τεραστια χωρα και μπορει να αφομοιωσει Αφγανους και καλα κανουν να σκεπτονται την εγκατασταση τους εκει.

Η δικη μου απορια ειναι:

1)Οι αμερικανοι επεμβαινουν σε αλλες χωρες: “φονιαδες των λαων κατω ταχερια απο τις τριτες χωρες, ολο πολεμους κανετε κλπ..”

2)Οι αμερικανοι αποσυρονται: “ατιμοι αμερικανοι, εγκαταλειπετε τους Αφγανους στο ελεος των ταλιμπαν κλπ..”

Εσεις στη θεση τους τι θα σκεφτοσασταν; 

Εναι λαθος να  νομιζουμε οτι ολος ο κοσμος ασχολειται με το πως να καταστρεψει την Ελλάδα, μια χωρα που ειναι σχεδον απαρατηρητη στο χαρτη. Τι σπουδαιο εχουμε ως κρατος για αν θελουν να το χαλασουν; χαλασμενοι ειμαστε απο το 1204.Και τωρα μονοι μας επιδιωκουμε την παρτη μας, τη μιζα, το ρουσφετι, το μπαξισι, τη μιζα και οχι το γενικο καλο. Ατο φανηκε και στην ανοργανωσια κατα τις τελευταιες πυρκαιες, οπου ουτε ανταλλακτικα δεν ειχαμε για τα canadair και μας στειλανε απο την Βοσνια, οπου τα τανκς τα παροπλισμενα πηγαν να τα μετατρεψουν σε πυροσβεστικα μετετραπησαν μερικα)  και κανενα ενδιαφερον δεν υπηρξε γι αυτα, οτε να γινουν περισσοτερα, πληρης αδιαφορια για οσα υπαρχουν. Αλλα πυροσβεστικα οχηματα σταματημενα σε οικοπεδα vips για ωρα αναγκης. Για τους αλλους κλειδωμενα! Αυτοι ειμαστε! Αδρανεια, αδιαφορια, ωχαδερφισμος, οι πυροσβεστες να καθονται 50μ απο τη φωτια και να μην κανουν τιποτα διοτι ετσι τους ελεγαν, καμια αντιπρική ζωνη δεν υπηρχε, κανενα μετρο, κανενας καθαρισμος χωρων γυρω απο σπιτια και χωρια, καμια προνοια. “Αστο και βλεπουμε” ηταν παντα η τακτικη μας.  Ο αιωνιος εμελής δημοσιος υπαλληλος-Ελληνας. 

Τελικα μας φταιει η Νεα Ταξη; Όπου βλεπω να λενε Νεα Ταξη, περιμενω να ακουσω για συνωμοσιες επι συνωμοσιων, και επαληθευομαι. Θα πειτε: μα δεν υπαρχουν συνωμοσιες; 

Μα αλλο να υπαρχουν και αλλο να παρουσιαζουν ψευτικες πληροφοριες για να ασχολειται ο κοσμος και να δυσκοτιζεται η ολη κατασταση. Συγχυση. Παραπλανηση, προπετασμα καπνου. Οπως οταν κατασκευαζαν φουσκωτα τανκς για να νομιζει ο εθρος οτι αυτα ειναι και αν χανει το στοχο, η πληροφοριες οτι θα γινοταν αποβαση των συμμαχων απο την Ιταλια, πραγμα που δεν εγινε.Αυτα τα πραγματα προερχονται απο υποπτες πηγες, και δεν αποσκοπουν στο καλο της πατριδας, με αποτελεσμα να αναλωνονται οι πατριωτες σε ανοητα πραγματα νομιζοντας οτι ετσι εκθετουν την Νεα Ταξη. Η νεα Ταξη ειναι πιο πονηρη απο εσας, αγαπητοι μου.

Και εμενα που τα λεω με βαζετε σε λιστα μισους διοτι οταν καταρριπτεις μια πεποιθηση πανω στην οποιαν χτιζει καποιος θεωριες, γινεσαι μισητος. 

loading...