ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ…. ΠΡΙΝ ΟΙ «ΤΗΛΕΣΑΥΡΕΣ» ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ! ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕ ΙΘΑΓΕΝΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ….

Το πείραμα τους πέτυχε…. μια που η μέθοδος τους, ήταν πολύ απλή και στηρίζονταν σε μια τηλεόραση, ένα καναπέ και μερικές “καλοπληρωμένες τηλεσαύρες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης” -φυσικά με το αζημίωτο και από τον ιδρώτα των Ελλήνων- για να ξεπλένουν, από το πρωί έως το άλλο πρωί, τους φοβισμένους υπηκόους του ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ….

Βέβαια τον πρώτο ρόλο της καθημερινής τρομολαγνείας, είχε ο «Στρατηγός του Μητσοτακέϊκου Τσιόδρας» πρώην αγαπημένο παιδί του ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ της οδού Αναγνωστοπούλου, και μετά του Αβραμόπουλου, την βρώμικη εποχή των γνωστών εμβολίων, που μπροστά στις κάμερες ΤΩΝ ΣΑΠΙΟΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΣΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ και φυσικά με το αζημίωτο των καναλαρχών.

Μετά ήρθε η ώρα του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ που τελικά σε απλά Ελληνικά μας προέκυψε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ  ! ! !

Και σε αυτή την μαύρη χρονικά περίοδο, πρωτοστατούσαν ξανά οι ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (που ξεχνώντας τον όρκο του Ιπποκράτη) ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΒΝ ΥΠΗΚΟΩΝ μέσα από τα πρόθυμα ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, που για τις υπηρεσίες προπαγάνδας που προσέφεραν ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν  με άλλα 20 εκ. ευρώ 

με κοινή υπουργική απόφαση του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, μετά από την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την ώρα που το Ελληνικό κράτος αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει με 250.000 ευρώ –τα οποία έδωσε κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου- την επιστημονική ομάδα του νοσοκομείου Παπανικολάου που είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του Ελληνικού φαρμάκου ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.  

Υπομονή και κάποια ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλαδή πως ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ και πως τα τεστ που κάνουν, δεν ανιχνεύουν μόνο το συγκεκριμένο ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ SARS-COV-2….. άρα αν ένας καρδιοπαθής με εγκεφαλικό, πέθαινε στα 95 του και ήταν συναχωμένος, γράφανε πως είχαμε νεκρό από τον covid-19.

Στις δε ΗΠΑ, το ξεφτιλίσανε ακόμη περισσότερο, γιατί εκεί δε χρειάζεται καν να έχει κάνει αυτό το μη-ακριβές διαγνωστικό τεστ.

Μόνο από τα συμπτώματα μπορεί ένας γιατρός να κοτσάρει covid-19 και για αυτό ξαφνικά οι ΗΠΑ είχαν τόσα κρούσματα, οπότε όταν έρθει η ώρα να αποκαλυφτεί ΟΛΗ η αλήθεια για το θέμα, θα ξεφτιλιστεί πολύς κόσμος παγκοσμίως.

Για αυτό σπάστε την τηλεόραση σας, πριν σας οδηγήσουν στο ψυχιατρείο…

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα ! ! !

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης

϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

loading...