Πραγματικά Δαίμονες!

Απαγορεύονται οι λιτανείες για την Παναγία! Επιτρέπονται μόνο όλες οι υπόλοιπες «λιτανείες»!

"ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη!"


Η απόλυτη δυστοπία: Δεκαπενταύγουστος με drones & με αστυνομία έξω από ναούς!Η Κοίμηση της Θεοτόκου τιμάται κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στις εκκλησίες τον Δεκαπενταύγουστο για τη μεγάλη χριστιανική γιορτή και μάλιστα αναφέρεται και ως Πάσχα του Καλοκαιριού. αλλά και φέτος θέλουν να εορταστεί στα βουβά, και να μην γίνει η λιτάνευση της εικόνας της Παναγιάς στην Τήνο.

Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος θα είναι και φέτος διαφορετικός, καθώς η ελληνόφωνη κυβέρνηση με αφορμή τον κορωνοϊό κυβέρνηση, επιτροπή των άθεων φασιστών λοιμωξιολόγων και η άφρων διοικούσα Εκκλησία αποφάσισαν ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθεί ο ...συνωστισμός και να τηρηθούν τα φασιστικά μέτρα τους εντός και εκτός των ναών. Ποίος τους πιστεύει όμως ;

Πίος νηφάλιος παρατηρητης δεν νοιώθει ότι ήταν μια ευκαιρία ο κοβιτ για την εξάλειψη του Ορθοδόξου τρόπου ζωής,χωρίς ίχνος ενοχής!Θέλουν να μας φιμώσουν και να μας παροτρύνουν να θεωρούμε τον εκλησιαστικο χώρο ως δυσποτία ενώ είναι χώρος ευτοπιας!

Αντίθετα μπορεί να γυρνάει το ξόανο η μασκαράτα στην Χίο με πλήθη κόσμου και φυσικά εκεί ο κοβιτ δεν κολαει ...

Μονο ντροπη !


Δεν υπάρχουν σχόλια :