Κόλαση απόψε… – Η κόλαση μικρέ είναι μετά… Τώρα είναι μόνο το προσάναμμα… – Τι εννοείς?

– Πιστεύεις ότι αυτή η ασύλληπτη απώλεια ζωτικής ενέργειας και ενεργοπληροφοριακού παλμού ΖΩΗΣ θα μείνει έτσι; Και δε σου μιλάω για το μικροκλίμα που θα αλλάξει ριζικά και θα μείνει έτσι τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια… αλλά κάτι βαθύτερο!

Πιστεύεις ότι είναι μόνο το οξυγόνο; Το οικολογικό της υπόθεσης;

– Τι άλλο μπορεί να είναι δηλαδή;

– Η Σκιά του Θανάτου θα μείνει πολλά χρόνια εκεί και θα επηρεάζει το σκεπτικό, την ψυχολογία και τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Η ψυχή τους θα μαυρίσει σαν τα αποκαΐδια και ο νούς τους θα σκοτισθεί. Θα γίνουν ακόμη πιο επιρρεπείς σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Αποκόπτονται όλο και περισσότερο από τον Παλμό της Ζωής. Και αυτό ήδη φαίνεται στην καθημερινότητα.

– Θες να πεις ότι αυτή η καταστροφή θα επηρεάσει την ψυχολογία των ανθρώπων μελλοντικά;

– Δεν αναφέρομαι μόνο στην “ψυχολογία”. Μιλάω για απώλεια του βιοηλεκτρισμού. Τα δέντρα και τα φυτά μετατρέπουν την ενέργεια του ήλιου σε βιοηλεκτρισμό και με αυτόν τροφοδοτούν όλους τους άλλους οργανισμούς. Ο yang ηλιακός ηλεκτρισμός εξισορροπείται από το yin της Γης. Το αποτέλεσμα είναι η βλάστηση και η πανίδα. Δεν έχεις προσέξει πόσο ηρεμείς όταν περπατάς στη φύση; Αυτό γίνεται διότι ενώνεσαι με τους πρωτογενείς παραγωγούς βιοηλεκτρισμού αρνητικών ιόντων που είναι τα φυτά. Με τα μάτια απορροφάς το πράσινο (κυρίως) χρώμα το οποίο αυξάνει την παραγωγή θεραπευτικών αντιφλεγμονωδών ουσιών. Με τα αυτιά σου ακούς τα πουλιά που κελαηδούν δηλαδή παράγουν συχνότητες ακουστικές που συνάδουν με τα κύματα άλφα του εγκεφάλου σου. Με τα γυμνά σου πόδια απορροφάς τα yin ηλεκτρόνια της Γης για να ανακουφίσουν την ένταση των yang ηλεκτρονίων του Ηλίου. Με τη μύτη σου έρχεσαι σε επαφή με τα αρώματα των λουλουδιών, ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτροχημικές ενώσεις που μετατρέπονται σε εξισορροπιστικά στοιχεία στο σώμα σου. Αυτό το πρόσεξε και ο Bach. Το δάσος όπως και η θάλασσα είναι Θεραπευτές. Χωρίς αυτούς του Θεραπευτές είσαι καταδικασμένος. Νομίζω στο μέλλον θα αυξηθούν τα ψυχοσωματικά και τα χρόνια ακόμα περισσότερο!

– Και τελικά πως τα καταστρέφουμε τα δάση; Πως;

– Η απάντηση είναι απλή. Γεννιόμαστε με τη δυνατότητα να γίνουμε άνθρωποι… αλλά όχι με την βεβαιότητα!

(Ανθρωπότητας Επίλογος)

Δαραδήμος Νικόλαος 

Κυτταρικός βιολόγος & Διατροφολόγος

loading...