ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Σήμερα αν όχι χθες είναι η στιγμή που περιμέναμε μια δεκαετία για να δείξουμε στις Ανθελληνικές Κυβερνήσεις, πως ο Έλληνας μπορεί να αργεί αλλά δεν κοιμάται. Κάνει υπομονή και ανέχεται πολλές κυβερνητικές πιέσεις και εκβιασμούς… μα όταν δει, πως κινδυνεύει να χάσει την πατρίδα του και προπάντων όταν κινδυνεύει και η ίδια η περιουσία και η ζωή του… απαντά!

Ιδού λοιπόν η απάντηση που πρέπει να δώσει σύσσωμος ο Ελληνικός λαός, προς τους απανταχού της γης εχθρούς του! «Ως εδώ και μη παρέκει αλήτες δολοφόνοι πολιτικοί, που με τους σατανάδες αφέντες σας καταστρέφετε κάθε τι Ελληνικό. Αν σας έχει μείνει μια ρανίδα ανθρωπιάς μέσα σας, παραιτηθείτε αμέσως, για να σωθεί ό,τι καλό έχει απομείνει και άντε στον αγύριστο, αν δεν σας προλάβουν οι κρεμάλες στο Σύνταγμα.

Εννοείται πως αυτή την κρίσιμη στιγμή για την επιβίωσή μας, δεν έχουμε περιθώρια δισταγμού. Η συμβιβασμένη μερίδα του λαού πρέπει να αποφασίσει, αν θέλει να συνεχίσει την μίζερη ζωούλα της ως δουλικό της Νέας Τάξης, ή αν θέλει να πάρει την ζωή της στα χέρια της. Οι μοιρολατρίες του τύπου: «τι μπορώ να κάνω μόνος μου;» να τις ξεχάσει και να φροντίσει να ενωθεί με τους Αγωνιστές, για να γίνει δραστήριο μέλος της υπό ολοκληρωτική εξαφάνιση δύσμοιρης πατρίδας του.

Είναι απίθανο να προτιμήσει την σκλαβιά από την Ελευθερία, τώρα μάλιστα που βλέπει να του καίνε την περιουσία του και την ζωή του με τους στοχευμένους εμπρησμούς. Επομένως, θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων, να σηκωθεί από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο, για να αναλάβει δράση, εν ονόματι των πατριωτικών υποχρεώσεών του αλλά και της μελλοντικής ευθύνης του απέναντι στα παιδιά του και στο Έθνος του.

Άρα με γενική ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις αντισυνταγματικές πιέσεις της Ανθελληνικής Κυβέρνησης ξεσηκωνόμαστε, αποφασισμένοι να την πολεμήσουμε μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ 

Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ… ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ

ΕΛΛΗΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

loading...