ΤΟΝ ΠΆΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ..!

Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του σατανά! Να μη βουλωθείτε! Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρούν…! ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ! Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέση, δεν ημπορεί να σας τα πάρη, εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας! Αυτά τα δύο να τα φυλάγετε, να μη τα χάσετε! 

… Ουαί και αλλοίμονο στην Ελλάδα, όταν μπουν (εισβάλλουν) τα ξένα έθνη μέσα! Άλλοι στους κάμπους, θα ‘ρθουν βρωμερά έθνη..! Όταν έρθουν μη φοβάσθε, όταν θα φύγουν αναμερίστε..! Θα ‘ρθει καιρός να σας πάρουν οι εχθροί σας και τη στάχτη απ’ τη φωτιά, αλλά εσείς να μην αλλάξετε την πίστη σας, όπως θα κάνουν οι άλλοι!  (προφ. 5) 

… Θα σταματήσει η Ορθόδοξη παιδεία..! Δεν θα χρειάζονται θρησκευτικά, προσευχές, εκκλησιασμοί, ταυτότητες που να λένε πως είστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί! Θα μείνουν ελεύθεροι και ασύδωτοι οι «κομιτατζήδες» των αιρέσεων! Η Εθνική συνείδηση θα χάνεται σιγά σιγά.. Θα πέφτουν τα σύνορα… Θα τα διεκδικούν άλλοι… Ψάξτε τη στάχτη να βρείτε σπίθες…! Μέσα σε αυτή, θα βρείτε έστω ένα μικρό κομποσχοινάκι, βάλετέ το στο χέρι σας..! Έστω αυτή την ελάχιστη σπίθα μέσα από τη στάχτη! Κρατήστε όσο μπορείτε να μην αλλάξετε την πίστη σας! (απόηχος προφητείας 5 Καν. του αγίου Κοσμά!)

… Θα ‘ρθει καιρός που θα ψάχνετε παπά πνευματικό και Εκκλησιά να Λειτουργηθείτε! (ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!)

ΘΑΡΘΗ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ψευτορωμαίϊκο· ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ· ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΣΩ! (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΝΘΕΛΛ ΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ», ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩ ΝΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!)

… Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια· να έχετε διπλά· να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα ντουφέκι, 100 ψυχές θα γλυτώσει!

– ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ! ✞ 🇬🇷

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

ΣΗΜΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΟΣΙΟΥ, ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΦΙΛΗ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ, ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ! 🇬🇷

ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΙΜΟΤΟΣΤΟΛΙΣΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ

«ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!»

«Ήρθα στο χωριό σας και σας κήρυξα. 

Δίκαιο είναι λοιπόν να με πληρώσετε για τον κόπο μου. Με χρήματα μήπως; Τι να τα κάνω; Η πληρωμή η δική μου είναι να βάλετε τα λόγια του Θεού στην καρδιά σας, για να κερδίσετε την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!»

Μόνο Χριστός και Ψυχή σας χρειάζονται.

Αυτά μην τα δώσετε. Ακόμα και όλος ο κόσμος να πέσει πάνω σας μην τα δώσετε!

Μόνο με την θέληση σας μπορείτε να τα δώσετε! 

Αυτά τα δύο να τα φυλάγετε, να μη τα χάσετε!

Άγιος Πατροκοσμάς σας, ο Αιτωλός! ✞

loading...