ΔΕΝ μπορούν να σας θέσουν σε αναστολή εργασίας. Αντισταθείτε. Δείτε τι πρέπει να κάνετε. Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί.





Δημητρης Αντωνίου – Χειρούργος Ογκολόγος*

 Κάντε αιτήσεις εξαίρεσης για λόγους υγείας –απ` αυτούς που προβλέπει ο ν. 4820/21 αρ.206 ή άλλους άσχετους- και καταθέστε την στην υπηρεσία σας η οποία είναι υποχρεωμένη να την διαβιβάσει στην πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή, η οποία προφανώς και θα σας την απορρίψει, διότι είναι πουλημένες συνειδήσεις. 

Στην συνέχεια έχετε δικαίωμα να κάνετε ένσταση κατά της απορριπτικής αυτής απόφασης ενώπιον της 2βθμιας υγειονομικής επιτροπής (που ΔΕΝ υπάρχει ακόμα) κι αν σας την απορρίψει κι αυτή, τότε έχετε δικαίωμα να προσφύγετε στα διοικητικά δικαστήρια, τα οποία μέχρι να αποφασίσουν τελεσίδικα (μετά από έφεση κλπ), θα περάσουν 10 χρόνια. 

Όσον αφορά τα έγγραφα που απαιτεί ο νόμος για την πιστοποίηση της ασθένειας που επικαλείστε, γράψτε ότι τα έγγραφα αυτά υπάρχουν στην αρμόδια υγειονομική υπηρεσία (π.χ. Νοσοκομείο) και το υπουργείο υγείας οφείλει να τα αναζητήσει μόνο του αυτεπάγγελτα, σύμφωνα με τον νέο νόμο που ισχύει (δηλαδή δεν χρειάζεται να τα καταθέσετε εσείς).   

Εάν όμως, ο Δ/της έχει ήδη βγάλει Ο ΙΔΙΟΣ κάποια απόφαση αναστολής εργασίας σας, είναι ΑΚΥΡΗ κι αξιόποινη πράξη, διότι απόφαση για αλλαγή καθηκόντων σας (αναστολή κλπ) μπορεί να εκδώσει ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, μετά από κλήση σας σε απολογία γιατί ζητάτε εξαίρεση από τον εμβολιασμό. Η απόφαση αυτή του Πειθαρχικού πρέπει να είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ κι εναντίον της μπορείτε να προσφύγετε στο ΣτΕ….το οποίο θα αποφασίσει σε 5 τουλάχιστον χρόνια! Μέχρι τότε δεν σας κουνάει κανείς. 

Κάντε μηνύσεις στον Δ/τή για άσκηση παράνομης βίας, κατάχρηση εξουσίας. 

Μην σκύβετε το κεφάλι. 

Μην αφήνετε τις πόρνες συνειδήσεις να καταστρέψουν την ζωή σας και την περηφάνεια σας. Είναι νεκροί και το ξέρουν. Έχουν καταρρεύσει παγκόσμια. Θα εγκαταλείψουν σύντομα την γενοκτονία αυτή και δεν θα υπάρχει χώμα να θαφτούν. 

ΚANTE ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΡΕΕΕ! 

ΚΑΙ 

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ. 

Δημ. Αντωνίου

loading...