ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ…ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο συνολικός πληθυσμός της χώρας ήταν με βάση την απογραφή του 2011 10.816.266 άτομα. Σήμερα ο πληθυσμός της χώρας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 10.400.000 άτομα περίπου, (worldometers.info) μειωμένος κατά περίπου 3,7%.

Ο νεανικός πληθυσμός ηλικίας από 0 έως 19 ετών υπολογίζεται ότι είναι 2.040.000 (το 2011 ήσαν 2.122.544 -βλέπε ΕΛΣΤΑΤ). Αφαιρουμένων των ηλικιών αυτών που ακόμη ο εμβολιασμός τους εκκρεμεί, ο συνολικός ενήλικας πληθυσμός της χώρας ανέρχεται σε 8.400.000 άτομα. Από αυτούς έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις -σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και την επιτροπή εμβολιασμών- 5.614.458. Δηλαδή μέχρι σήμερα έχει εμβολιαστεί -ούτε λίγο, ούτε πολύ- το 67% του ενήλικα πληθυσμού της χώρας και το 54% του συνολικού πληθυσμού.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θα περίμενε κανείς να δει μια δραματική μείωση -και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού- τόσο των περιστατικών (κατά την προσφιλή κυβερνητική ορολογία κρουσμάτων), όσο των νοσηλειών, των διασωληνώσεων και των θανάτων.
Αντ’ αυτού βλέπουμε μια συστηματική αύξηση όλων των στοιχείων που συνιστούν ένα πανδημικό κύμα, όπως τα προηγούμενα, που ο κόσμος δεν είχε εμβολιαστεί, διότι δεν υπήρχαν καν τα εμβόλια.

Αρχίζουμε εξ αυτού να παρατηρούμε και στην Ελλάδα αυτό που πρώτα παρατηρήθηκε σε άλλες χώρες που προηγήθηκαν σε μαζικούς εμβολιασμούς, ακόμη και σε νεώτερες ηλικίες, όπως το Ην. Βασίλειο, το Ισραήλ, το Γιβραλτάρ, τα Ην. Αραβικά Εμιράτα κτλ., όπου δέχονται τεράστιο επιδημικό πλήγμα, ωσάν να μην είχαν γίνει καθόλου εμβολιασμοί.

Καλό θα ήταν λοιπόν για τους επαγγελματίες προστάτες της εργατικής τάξης, αντί να παπαγαλίζουν με ευχαρίστηση το κυβερνητικό «αφήγημα» και να συνηγορούν στους ναζιστικής έμπνευσης περιορισμούς, απαγορεύσεις και αποκλεισμούς, να διαβάσουν τα στοιχεία και τα πραγματικά δεδομένα, τόσο για την εξέλιξη του πανδημικού φαινομένου, όσο και -πέραν της αποτελεσματικότητας- για τις πολλές και ποικίλες παρενέργειες των εμβολίων, που συστηματικά αποκρύπτονται, με την φαρμακοεπαγρύπνηση να την ψάχνουμε στα αζήτητα.

Εάν θέλατε να συνεισφέρετε κάτι στην εργατική τάξη της χώρας θα έπρεπε να της πείτε ολόκληρη την αλήθεια, αντί να συμβάλλετε στην κατατρομοκράτησή της και εν τέλει στον αφοπλισμό της μπροστά στην επίθεση που δέχεται.
Και αυτή, η αλήθεια, είναι, ότι δεν τίθεται θέμα “τείχους ανοσίας” με μη αποστειρωτικά εμβόλια. Συνεπώς δεν υπάρχει ζήτημα αλληλεγγύης. Επιπροσθέτως, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι περιορισμένη και φθίνει ακόμη και μετά τον τρίτο μήνα από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Ότι εξ αυτού του γεγονότος όσοι εμβολιάστηκαν μέχρι και τον Απρίλιο σήμερα είναι σχεδόν ακάλυπτοι και κινδυνεύουν το ίδιο ή και περισσότερο από τους ανεμβολίαστους.

Να μιλήσετε όχι μόνον για τα κατ’ εξοχήν αμφιλεγόμενα οφέλη των εμβολίων, αλλά και για τους σοβαρούς κινδύνους που προκύπτουν από αυτά, ειδικά στα νεαρότερα άτομα που κινδυνεύουν ελάχιστα, έως καθόλου από τον ιό και τα στοιχεία του ίδιου του ΕΟΔΥ αποδεικνύουν.

Ήτοι σε έναν πληθυσμό 281.240 περιστατικών μολύνσεως από κορωναϊό που επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά στον ενάμιση χρόνο της πανδημίας στις ηλικίες μέχρι 40 ετών είχαμε για το σύνολο της περιόδου μέχρι σήμερα μόλις 99 θανάτους, ή θνητότητα από τον ιό 0,035%, που αφορούσε άτομα ιδιαιτέρως ευπαθή (και σχεδόν στο σύνολό τους πάνω από την ηλικία των 35 ετών). Με την θνητότητα ειδικά μέχρι τα 18 έτη να φτάνει μόλις το 0,0046%, ή 1/21.623, με τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων να φτάνουν αθροιστικά την 1/5.000 (στοιχεία Eudravigilance), χωρίς να αποκλείεται να είναι ακόμη συχνότερες!

Η θνητότητα αυτή είναι αρκετές φορές πιο χαμηλή από εκείνη της γρίπης σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες και εάν υπολογίσουμε ότι οι πραγματικές μολύνσεις είναι έως και 10 φορές περισσότερες από τα επιβεβαιωμένα «κρούσματα», ο κίνδυνος θανάτου από τον ιό, γι’ αυτές -επαναλαμβάνω- τις ηλικιακές ομάδες, είναι αμελητέος.

Αντίθετα οι κίνδυνοι των παρενεργειών από τα εμβόλια είναι πολύ μεγαλύτεροι.
Βρείτε επιτέλους το θάρρος να πείτε την αλήθεια -στον εαυτόν σας πρώτα! Η στάθμιση του κινδύνου είναι ατομική υπόθεση και για να ληφθεί η όποια απόφαση, χρειάζεται πραγματική ενημέρωση και απολύτως ελεύθερη επιλογή.

Όθων Κουμαρέλας

loading...