«Δεν είναι ΗΘΙΚΟ να επιβάλλουν το εμβόλιο – Δεν θα επιζήσω αν το κάνω» – Κραυγή αλήθειας πασίγνωστου μουσικού

Τον απομόνωσε το ίδιο του το συγκρότημα, επειδή είπε όχι για ιατρικούς λόγους – ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;;

Ο ντράμερ Pete Parada, ο οποίος ήταν στο συγκρότημα The Offspring για πάνω από δεκατέσσερα χρόνια, αρνείται να κάνει το εμβόλιο, επειδή φοβάται για την υγεία του. Γι’ αυτό τον λόγο η μπάντα του είπε πως δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά τους, όσο δεν το κάνει, κοινώς τον θέτει σε αναστολή εργασίας για να μην πούμε απόλυση.

Ο Parada δημοσίευσε στο Twitter πως για ιατρικούς λόγους αρνείται να κάνει το εμβόλιο, ωστόσο αυτό τον οδήγησε να θεωρηθεί «ανασφαλής» στο να βρίσκεται στα στούντιο ηχογράφησης ή στις περιοδείες.

«Λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό μου ιατρικό ιστορικό και το προφίλ παρενεργειών αυτών των εμβολίων, ο γιατρός μου με συμβούλεψε να μην κάνω εμβόλιο αυτή τη στιγμή», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο Parada δήλωσε επίσης ότι έχει αναρρώσει από τον ίδιο τον ιό, έχοντας άρα αντισώματα, αλλά αυτό δεν ελήφθη προφανώς υπόψη πριν «απολυθεί» από το συγκρότημα.

Ο Parada έγραψε ότι κόλλησε «τον covid πριν από ένα χρόνο, με ήπια συμπτώματα, έτσι είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσω να τον χειριστώ ξανά, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα επιζήσω μετά τον εμβολιασμό, λόγω του Συνδρόμου Guillain-Barré (σ.σ. σπάνιο νευρολογικό νόσημα στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων, με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει παράλυση και μούδιασμα), το οποίο πάει πίσω στα παιδικά μου χρόνια και επιδεινώθηκε σταδιακά κατά την διάρκεια της ζωής μου. Δυστυχώς για μένα, (και την οικογένειά μου – που ελπίζει να με κρατήσει λίγο περισσότερο), οι κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ των οφελών (του εμβολίου)».

Ο Parada εξήγησε πως το συγκρότημα «κάνει αυτό που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για αυτούς και εγώ κάνω το ίδιο για μένα».

Ο ντράμερ έκανε επίσης λόγο για εξαναγκασμό εμβολιασμών και για απομάκρυνση από την κοινωνία όσων δεν συμμορφώνονται ή αδυνατούν να συμμορφωθούν.

«Δεν θεωρώ ηθικό ή σοφό να επιτρέψω σε εκείνους με την μεγαλύτερη δύναμη (κυβέρνηση, εταιρείες, οργανισμούς, εργοδότες) να υπαγορεύουν ιατρικές διαδικασίες σε εκείνους με την λιγότερη δύναμη», συνέχισε ο Parada, υποστηρίζοντας πως πρέπει να αποφευχθεί η τάση απομόνωσης των διστακτικών ανθρώπων απέναντι στο εμβόλιο.

Η υπόθεση του Parada έρχεται εν μέσω μιας περιόδου μαζικής αβεβαιότητας στην μουσική βιομηχανία σχετικά με το τι θα συμβεί στο μέλλον με ζωντανές εκδηλώσεις, ενώ και στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες ζουν με μεγάλη ανησυχία.

loading...