Η ΚΟΥΛΕΙΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ





 ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

Την Κατοχή της Ελλάδας από την Γερμανική Ευρώπη την ζούμε στο πετσί μας από τότε που σκόπιμα μας έριξαν στα δίχτυα της οικονομικής Κρίσης.  Όλα τα δεινά που υπέστη η πατρίδα μας από τις αρχές του Αιώνα, είχαν σαν αιτία το μίσος  των ναζιστών απογόνων του Χίτλερ, για τον Πολιτισμό μας.

   Κρυφά σχεδίαζαν τον γεωγραφικό διαμελισμό του Κράτους μας και την κατάχρηση της ιδιοκτησίας του Ελληνικού λαού. Διακαής πόθος τους ήταν να οικειοποιηθούν την χώρα του ως «εξοχικό τους», με δούλους τους νόμιμους κατοίκους. Δηλαδή ορέγονταν την μαγευτική Ελλάδα, αλλά χωρίς τους Έλληνες.

     Η εκτέλεση του απεχθούς εγκλήματος κατά του Ελληνισμού, ήταν το επτασφράγιστο μυστικό τους. Έντεχνα την ανέθεταν στον «εκλεκτό» τους πολιτικό, τον οποίο εγκαθιστούσαν ως Πρωθυπουργό, μετά από καθοδηγούμενες εκλογές. Αυτή είναι η μόνιμη αποικιοκρατική τακτική τους για τον Ελληνισμό.

     Σήμερα διαχειρίζεται τις τύχες μας το τελευταίο απομεινάρι του σχεδίου τους. Ο επί τούτου ανατραφείς από-γονος της «Αγίας»Οικογένειας, παρέλαβε την Εξουσία με τις ψευδείς υποσχέσεις για Ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας, Διαγραφή του Δημοσίου χρέους, Αποχώρηση των Δυνάμεων Κατοχής, Διαγραφή των Μνημονίων… τις οποίες όχι μόνο δεν τήρησε, αλλά έπραξε και τα εντελώς αντίθετα εις βάρος της Ελλάδας.

     Τελευταίο «επίτευγμα» του σαλεμένου σύγχρονου Νέρωνα οι εμπρησμοί, που αφάνισαν τον δασικό μας πλούτο, έκαψαν χιλιάδες σπίτια άστεγους τους πυρόπληκτους κατοίκους. Ο φασιστάκος που αυτοαποκαλείται «Αντιστασιακός», γιατί όταν ήταν 6 μηνών τον εξόρισε η Χούντα στο… Παρίσι, έχει στήσει με τους βολευτάδες του την δική του Χούντα, προκαλώντας το μένος του αφυπνισμένου λαού, που απειλεί να τον… @@@! 

     Η διακυβέρνησή του από την μαύρη ώρα που την ανέλαβε, είναι η αποδοχή των επεκτακτικών σχεδίων των φίλων του Γερμανών. Δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα και με αλόγιστο σαδισμό προχωρεί ακάθεκτος στην… εκτέλεση όλου του λαού με κάθε μέσον. Ο τίτλος του φρικτού ρόλου που υποδύεται, περιλαμβάνεται στην «μαγική λέξη» ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

      

loading...