Προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας μας…

Κατά τη διάρκεια της τουρκικής “επιθέσεως” στον Έβρο, αλλά και της πολύμηνης τουρκικής “εισβολής” στο Αιγαίο μας, αφιέρωσα τιμητικά άρθρα στον ΥΠΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και στον Α΄ ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για την πατριωτική τους στάση!

Ωστόσο σήμερα που η Πατρίδα διχάζεται από το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη, σιωπούν!

Σήμερα που η Πατρίδα αφανίζεται και καταστρατηγούνται εν ονόματι της υγειονομικής πανδημίας, συνταγματικά και δημοκρατικά δικαιώματα, αλλά και πανανθρώπινα του ελληνικού λαού, συναινούν με τη σιωπή τους!

Αυτήν την τρομοκρατία κατά του ελληνικού λαού εκμεταλλεύεται ο Τούρκος Σουλτάνος και ήδη περνούν ανενόχλητοι τον Έβρο μας δεκάδες παράνομοι μετανάστες!

Προς τι λοιπόν η σθεναρά αντίσταση του λαού μας και των Ένοπλων Δυνάμεων της χώρας μας σε Έβρο και Αιγαίο Πέλαγος;

Έτσι παρακάτω θα ήθελα να αναφέρω απόσπασμα από τον Επιτάφιο Λόγο του Περικλέους για τους νεκρούς του πρώτου χρόνου του Πελοποννησιακού Πολέμου, και το οποίο αφιερώνεται σ’ αυτούς που το αίτημα της Ελευθερίας το έκαναν υπέρτατη επιδίωξη και πράξη της ζωής:

«Ους νυν υμείς ζηλώσαντες και το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον κρίναντες, μη περιοράσθε τους πολεμικούς κινδύνους.

Αλγεινοτέρα γαρ ανδρί γε φρόνημα έχοντι η μετά του μαλακισθήναι κάκωσις ή ο μετά ρώμης και κοινής ελπίδος γινόμενος θάνατος»!

Δηλαδή:

«Αυτοί εδώ ας σας σταθούν τώρα παράδειγμα. Στοχαστείτε πως ευτυχία θα πει λευτεριά, λευτεριά θα πει ψυχή δυνατή, και μη δειλιάζετε μπροστά στους κινδύνους του πολέμου.

Γιατί σε άνδρες με γενναίο φρόνημα είναι επαίσχυντη η ταπείνωση από δειλία, παρά ο ένδοξος θάνατος, όταν εμπνέεται από την ελπίδα της νίκης για το καλό της Πατρίδος»!

Δόλιο σχέδιο της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ…

Τα παχυλώς λαδωμένα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών – μεγαλοεφοπλιστών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – και λέω από κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι από την ελληνική κυβέρνηση, γιατί πλέον δεν είναι κυβέρνηση όλου του λαού – και των δημοσιογράφων τους, που καταπατούν καθημερινά την ιερή έννοια της δημοσιογραφίας, στοχευμένα αποκαλούν τα συλλαλητήρια ελευθερίας του ελληνικού λαού, ως συλλαλητήρια των ανεμβολίαστων! Ενώ γνωρίζουν πως η λαϊκή διαμαρτυρία γίνεται κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων! Για τον λόγο αυτό σε αυτές τις παλλαϊκές διαμαρτυρίες συμμετέχουν και εμβολιασμένοι, που διαπιστώνουν πως με τον εμβολιασμό τους δεν πήραν τη ζωή τους πίσω! Όταν οι μισοί από τους εμβολιασμένους υποχρεώθηκαν στον εμβολιασμό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και για τον λόγο αυτό η οργή τους είναι μεγαλύτερη των ανεμβολίαστων!

Αυτή η παλλαϊκή οργή ξεπέρασε κάθε προηγούμενη στο συλλαλητήριο της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Μια τεράστια οργή κατά της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ που τους υποστηρίζουν! Γιατί όποιος παρακολουθεί όλες τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, τις τηλεοράσεις και τα διαδικτυακά σάιτ στα οποία είναι ιδιοκτήτες οι ίδιοι επιχειρηματίες της λίστας Πέτσα, θα διαπιστώσει πως έχουν κοινή γραμμή στο ζήτημα του διχασμού των Ελλήνων! Εκφράζουν την ίδια διχαστική ρητορική περί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων! Γι΄ αυτό στο τελευταίο συλλαλητήριο το μερίδιο ευθύνης για Μητσοτάκη, Τσίπρα και δημοσιογράφων που τρομοκρατούν τον λαό, στηρίζοντας το διχαστικό τους αφήγημα, ήταν μοιρασμένο σε όλους!

Ας τρέμουν την οργή του λαού, γιατί πλέον η χύτρα δεν έχει βαλβίδα ασφαλείας!!

Συμβουλές προς τους υγειονομικούς για αναστολή και προμήθειες…

Ο Παύλος Αλτίνης είναι ένας μάχιμος δικηγόρος Φλώρινας!

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε και τα οποία μας έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο face book:

Το πρώτο σχόλιο αναρτήθηκε στις 28 Αυγούστου 2021και είχε ως θέμα:

«ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ:

Οι διοικητές των νοσοκομείων που θα θέσουν σε αναστολή υγειονομικούς, έχουν σκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει, εάν κάποιος υγειονομικός που θα τεθεί σε αναστολή, έθετε θέμα προμηθειών και έδινε πληροφορίες;;;;;;;;

Αν υπάρχει τέτοιο θέμα, διότι, ως γνωστόν, οι προμήθειες γίνονται πάντα νόμιμα, άρα κανείς δεν κινδυνεύει…»!

Και αν πολλοί διερωτήθηκαν, τι ακριβώς εννοούσε ο δυναμικός δικηγόρος, ήλθε η απάντηση δυο μέρες μετά, δηλαδή στις 30 Αυγούστου 2021 με νέα ανάρτηση:

«ΠΡΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ:

Μπορούν να σας θέσουν σε αναστολή μόνον ΕΓΓΡΑΦΩΣ, όχι προφορικά!! Το έγγραφο πρέπει να σας το επιδώσουν (ο διοικητής, οι προϊστάμενοι, δηλαδή “η διοίκηση”) και να μπορούν να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι σας το επέδωσαν. Για να το αποδείξουν πρέπει να έχουν την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σας. Να ΜΗΝ υπογράψετε κανένα έγγραφο εάν προηγουμένως δεν το δει δικηγόρος της εμπιστοσύνης σας, διότι μπορεί να υπάρχει παγίδα. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να υπογράψετε πριν δει ο δικηγόρος σας τι υπογράφετε.

Μέχρι να σας επιδοθεί νόμιμα το έγγραφο με το οποίο τίθεσθε σε αναστολή, να πηγαίνετε κανονικά στην εργασία σας. Αν δεν σας αφήσουν να μπείτε στον χώρο εργασίας σας, να καλέσετε την αστυνομία, για να βεβαιώσει ότι εσείς θέλετε να μπείτε στον χώρο εργασίας σας, αλλά αυτοί (η διοίκηση) δεν σας αφήνουν. Άρα, θα φταίνε αυτοί και όχι εσείς που δεν δουλέψατε.

Αν μπείτε στον χώρο εργασίας σας, να ζητήσετε να υπογράψετε στο βιβλίο που πρέπει να υπογράφεται όταν ο υπάλληλος προσέρχεται και όταν φεύγει από την εργασία του. Αν δεν υπάρχει τέτοιο βιβλίο, να κάνετε έγγραφη καταγγελία με αριθμό πρωτοκόλλου και να ζητήσετε επίσημο αντίγραφο.

Αν δεν σας περιλαμβάνουν σε πρόγραμμα εργασίας, αν και είστε εκεί για να εργαστείτε, αυτοί φταίνε, διότι εσείς είστε εκεί για να εργαστείτε, αλλά αυτοί (η διοίκηση) δεν σας δίνει δουλειά να κάνετε.

Αναρωτηθείτε φωναχτά: “τι γίνεται με τις προμήθειες του νοσοκομείου;”!

Ο φασιστικός τρόπος να κλείνουν επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης…

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το ρεπορτάζ του Θεσσαλονικιού δημοσιογράφου Νίκου Βάνη στο ιστολόγιό του “Ελληνικό φαινόμενο”, που είναι άκρως επίκαιρο και αποδεικνύει το κύμα οργής κατά της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Ο φασιστικός τρόπος να κλείνουν επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν όρθιοι ή δεν είχαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ήταν μέτρο που εφάρμοσε και ο Χίτλερ. Αρχίζοντας μια ανελέητη εκστρατεία για τον αποκλεισμό του μισού εκατομμυρίου Εβραίων!

Μια τέτοια ανελέητη εκστρατεία άρχισε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων, που προέρχονται από τον χώρο της Δεξιάς! Τα ίδια δεδομένα είχε η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, τα ίδια έχουμε σήμερα, όπου καταλύεται το κοινοβουλευτικό σύστημα!

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν κάνουν αντιπολίτευση, απλώς χαϊδεύουν την κυβέρνηση και θα τα βρουν μπροστά τους από τον ελληνικό λαό. Αφού όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις στην Ελλάδα, είχαν τόση χρονική διάρκεια, όση χρειαζόταν στην Καγκελαρία της Γερμανίας για να εξυπηρετήσει τα δόλια συμφέροντά της στην χώρα μας!

Ακόμη και η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο πρόσωπο της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ήταν, όπως καλά ισχυρίζονται υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, επιλογή της Άνγκελα Μέρκελ.

Η κυβέρνηση επιβάλλει ξανά περιορισμούς Κλείνουν νυχτερινά κέντρα, με πρόστιμα, διότι κάποιοι πελάτες ήταν όρθιοι ή δεν είχαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Τα τρία νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα που τα έκλεισε η κυβερνήση ανήκουν σε επιχειρηματίες της Νέας Δημοκρατίας και οι οποίοι φυσικά μίλησαν στο ελληνικό φαινόμενο, στην τηλεφημερίδα ellinikofenomeno.gr! Και είπαν, πως έτσι που τον παν στην Νέα Δημοκρατία, στο τέλος θα μείνουν μονοί του…

«Πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο; Είναι ένα απαράδεκτο μέτρο»!

Οι υπεύθυνοι τον επιχειρήσεων, προσέφυγαν στην δικαιοσύνη κατά της απόφασης αυτής και το Πρωτοδικείο Αθηνών, για την παύση της αναστολής λειτουργίας.

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ για την καλή ελληνική διασκέδαση, καθώς και από το μικρόφωνο του ψηφιακού ραδιοφώνου elliniko-fenomeno.com!»!

loading...