Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, ότι το εμβόλιο έχει γραφένιο και ότι το γραφένιο και το 5G προκαλούν πολύ σοβαρές βλάβες στην υγεία και το θάνατο των ανθρώπων.

Η αποκαθήλωση του Covid-19: Πώς η La Quinta Columna ανακάλυψε τη σύνδεση μεταξύ του νανοσωματιδίου οξειδίου του γραφενίου και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, σε συμφωνία με την Αργεντινή

Αυτή η αποκάλυψη, είναι κυριολεκτικά σεισμός.

ΜΑΣΚΕΣ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 5G, θα προκαλεί άπειρους θανάτους.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή*

30 ΙΟΥΛΊΟΥ 2021

Πολλοί γνωρίζουν ήδη τη δουλειά που έκανε η ομάδα των Ισπανών ερευνητών που απαρτίζουν τη La Quinta Columna .

Είναι αυτοί που είχαν το θάρρος να πάρουν ένα φιαλίδιο εμβολιασμού και να το στείλουν για ανάλυση σε διάσημο ισπανικό πανεπιστήμιο μέσω του καθηγητή Δρ. Πάμπλο Κάμπρα στη Μαδρίτη, ο οποίος καταρτίζει και επισημοποιεί τα αποτελέσματα σε μια έκθεση που υπόσχεται να είναι πιο καταληκτική από την προκαταρκτική που ετοίμασε για το ευρύ κοινό στις αρχές της περασμένης εβδομάδας .

{Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν γνωρίζουν για το La Quinta Columna. Εάν είστε ένας από αυτούς, τότε το παρακάτω βίντεο είναι ειδικά για εσάς. https://rumble.com/vjfddf-la-quinta-columna-at-the-xxvii-hu…}

1. Ο Ricardo Delgado, ιδρυτής και διευθυντής της La Quinta Columna συμμετείχε με τον ερευνητικό του συνεργάτη, Dr. José Luis Sevillano, στο XXVIII Ανθρωπιστικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Συνασπισμός για την Υγεία και τη Ζωή ( COMUSAV ) και το Συμβούλιο Ζωής και Αλήθειας των Ηνωμένων Εθνών ( CONUVIVE ).[Σύνδεσμος: Rumble]

«Η La Quinta Columna θέλει να ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι έχουμε την υποχρέωση να είμαστε ενωμένοι επειδή είμαστε στην ίδια μάχη για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, γιατί αυτό που διακυβεύεται είναι ακριβώς το μέλλον όλων, και ανάλογα με τη δύναμη και την ορμή που θέτουμε σε αυτό το έργο θα εξαρτηθεί το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο καμπής από το οποίο τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να αλλάζουν, και υπό αυτή την έννοια, η La Quinta Columna πρόκειται να συνοψίσει το αποτέλεσμα της έρευνάς της εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά κυρίως τους τελευταίους δύο μήνες.

Και γιατί τους τελευταίους δύο μήνες;

Θυμάμαι πάντα τα λόγια του γιατρού José Luis Sevillano αφού οι δυο μας δουλεύουμε ως δίδυμο και με συνοδεύει στη La Quinta Columna.

Είπε ότι, όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός θα βλέπαμε πραγματικά τι έκανε και τι υλικό θα μπορούσε να υπάρχει εκεί.

Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε ένα νέο φαινόμενο που για μια στιγμή προσπαθήσαμε να αμφισβητήσουμε, αν και σήμερα είναι εμφανές λόγω των εκατομμυρίων των βίντεο στα κοινωνικά μέσα , και ήμασταν σε θέση να μετρήσουμε ακόμη και με συσκευές: teslameters, μαγνητόμετρα, κλπ .

Αναφέρομαι στο μαγνητικό ή ψευδομαγνητικό φαινόμενο που αποκτούν οι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό.

Ένα μαγνητικό φαινόμενο αφενός, αλλά και αυτό που μετατρέπει τους εμβολιασμένους ανθρώπους σε υπεραγωγούς και αποθηκεύει επίσης ενέργεια που μπορεί να μετρηθεί με ένα πολύμετρο σε ορισμένα μέρη, όπως το μέτωπο, για παράδειγμα.

Έτσι, από εκεί αρχίσαμε να ψάχνουμε τι είδους υλικά ή, καλύτερα να πούμε, νανοϋλικά μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους ιδιότητες στο σώμα και καταλήξαμε σε μερικούς από τους υποψηφίους.

Ένα από αυτά ήταν αρχικά το γραφένιο.

Το γραφένιο μέσα στο σώμα αποκτά μαγνητικές ιδιότητες και είναι υπεραγωγός.

Χρησιμεύει για αποθήκευση και συμπύκνωση ενέργειας και ήταν ισχυρός υποψήφιος.

Χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε τι υπήρχε μέσα στο φιαλίδιο, συνειδητοποιήσαμε ότι η βιομηχανία ή μάλλον το χρηματιστήριο της βιομηχανίας γραφενίου είχε υψηλές ανοδικές τάσεις, ακριβώς όπως ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού για τον COVID-19 στις αρχές του έτους, τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου. Αλλά επίσης, αρκετά περίεργο, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της γρίπης.

Όταν είδαμε τις δυνατότητες που έχει το γραφένιο, ή μάλλον, ότι τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου έχουν μέσα στο σώμα όταν πρόκειται για νευροδιαμόρφωση και όταν πρόκειται για την αύξηση των νευρωνικών ηλεκτροφυσιολογικών επιδράσεων για τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου, συνειδητοποιήσαμε την πιθανότητα να εγχύεται γραφένιο . Μπορεί να εγχυθεί γραφένιο; Ναί. Το γραφένιο μπορεί να εγχυθεί. Και, μάλιστα, ορισμένες επιστημονικές εργασίες έχουν ήδη εγείρει την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ως νανοπροσθετικό σε εμβόλια. Με αυτήν την υπόθεση καχυποψίας, κάναμε αυτό που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας και αυτό που προτείνω επίσης να κάνετε εάν έχετε πρόσβαση σε ένα φιαλίδιο.
Είχαμε πρόσβαση σε ένα σφραγισμένο φιαλίδιο από την Pfizer και μέσω αιτήματος για υπηρεσίες σε πανεπιστήμιο, συγκεκριμένα στο όνομά μου, εστάλη για ανάλυση του φιαλιδίου, όπου αναζητούσαμε το εν λόγω υλικό: γραφένιο.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έρευνας από τον Δρ Πάμπλο Κάμπρα , Διδάκτορα Χημικών Επιστημών, με Πτυχίο Βιολογικών Επιστημών και μέλος του Πανεπιστημίου της Αλμερίας, λάβαμε αυτήν την προκαταρκτική έκθεση όπου μας λένε ότι υπάρχουν όντως ισχυρές ενδείξεις οξειδίου του γραφενίου στο δείγμα και ότι είναι επίσης το κύριο συστατικό αυτού που κακώς αποκαλούσαν εμβόλιο .

Από εδώ και με αυτά τα στερεά στοιχεία, τα οποία θα συμπληρωθούν περαιτέρω με άλλες τεχνικές φασματοσκοπίας που μπορούν να γίνουν-αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι η ηλεκτρονική μικροσκοπία μετάδοσης,τεχνικές EMF επίσης, οπτική μικροσκόπηση και φασματοσκοπία υπεριώδους ακτινοβολίας, που συμπίπτουν με το μέγιστο μήκος κύματος του οξειδίου του γραφενίου-από εδώ αρχίσαμε να μελετάμε την τοξικότητα ή την κυτταροτοξικότητα που έχει το οξείδιο του γραφενίου στο σώμα.

Δώστε προσοχή σε αυτό το εύρημα: Το οξείδιο του γραφενίου στο εσωτερικό του σώματος προκαλεί θρομβογένεση, θρόμβους. Το οξείδιο του γραφενίου στο σώμα προκαλεί πήξη του αίματος. Το οξείδιο του γραφενίου στο σώμα προκαλεί μεταφλεγμονώδες σύνδρομο ή συστηματικές ή πολυοργανικές φλεγμονές.

Το οξείδιο του γραφενίου στο σώμα όταν είναι πάνω από τα επίπεδα γλουταθειόνης – που είναι το φυσικό απόθεμα αντιοξειδωτικών του σώματος -, προκαλεί αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και θύελλα κυτοκινών.

Το εισπνεόμενο οξείδιο του γραφενίου εξαπλώνεται ομοιόμορφα σε όλη την κυψελιδική οδό και προκαλεί διμερείς πνευμονίες.

Το εισπνεόμενο οξείδιο του γραφενίου προκαλεί φλεγμονή των βλεννογόνων και συνεπώς απώλεια γεύσης και οσμής: ανοσμία .

Εν ολίγοις, το οξείδιο του γραφενίου συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ο υποτιθέμενος SARS-CoV-2 της επίσημης έκδοσης , δημιουργώντας την ίδια συμπτωματολογία του σοβαρού COVID-19.

Όταν εγκαθίσταται σε νευρωνικό επίπεδο, προκαλεί νευροεκφυλισμό ή, με άλλα λόγια, νευρολογικό COVID-19.

Έτσι, από εδώ αρχίσαμε να βλέπουμε ποιες πιθανές ενώσεις, φάρμακα και θεραπείες θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν το οξείδιο του γραφενίου.

Και κοιτάξτε τι βρήκαμε: η Ν-ακετυλοκυστεΐνη ή η γλουταθειόνη που χορηγείται την υποβαθμίζει.

Γιατί αυτό που κάνει η γλουταθειόνη είναι να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και τα οξειδωτικά, όλες τις τοξίνες που μπορούν να εισέλθουν στο σώμα.

Και ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν περίπου 300 κλινικές μελέτες όπου ορισμένα νοσοκομεία και ορισμένα πανεπιστήμια χρησιμοποιούσαν Ν-ακετυλοκυστεΐνη με απίστευτα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, 100 ασθενείς με επίπεδα κορεσμού κάτω από 50% πρακτικά νεκροί-εν ολίγοις-με διμερείς πνευμονίες, μέσα σε μία ώρα από την ενδοφλέβια χορήγηση γλουταθειόνης ή Ν-ακετυλοκυστεΐνης.

Βγήκαν από τους αναπνευστήρες και τα πάντα.

Τώρα κατανοούμε πλήρως γιατί λειτούργησαν αυτές οι θεραπείες: επειδή αντιμετώπισαν όλα τα συμπτώματα της νόσου που υποτίθεται ότι προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για πραγματική αλληλουχία και απομόνωση του SARS-CoV-2, υποψιαζόμαστε με πολλές αξιόπιστες ενδείξεις ότι η ασθένεια COVID-19 είναι στην πραγματικότητα η παρενέργεια της εισαγωγής του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα με διαφορετικούς τρόπους .

Και λέω «διαφορετικούς τρόπους» γιατί, αν και αποσύρθηκαν τότε, εισήχθησαν μάσκες που περιέχουν νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου και εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτές οι μάσκες έχουν εισαχθεί και εξακολουθούν να κυκλοφορούν από εταιρείες όπως η Nanografi, οπότε έχουμε μάσκες με οξείδιο του γραφενίου, αλλά και νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου που εισήχθησαν σε δοκιμές PCR.

Οξείδιο του γραφενίου υπάρχει επίσης στις δοκιμές αντιγόνου.

Οι υδρογέλες περιέχουν επίσης νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου. ενδορινικά εμβόλια επίσης, αφού το οξείδιο του γραφενίου στα αερολύματα είναι πιο ισχυρό, όπως και το υποτιθέμενο SARS-CoV-2.

Τα ενδορινικά εμβόλια παρασκευάζονται επίσης, για παράδειγμα, από την Τουρκία.

Είναι κατασκευασμένα από την Nanografi για τον COVID-19 και τη γρίπη.

Γνωρίζουμε ότι, φυσικά, το οξείδιο του γραφενίου αποβάλλεται από τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο σώμα και γι ‘αυτό υποψιαζόμαστε ότι προτείνουν κάθε τόσο μια δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη δόση: έτσι ώστε να έχετε τη σημαντική δόση οξειδίου του γραφενίου . Με λίγα λόγια, μιλάμε για ταυτόχρονη και σταδιακή μαζική δηλητηρίαση όλου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σκεφτείτε, εάν η προκαταρκτική έκθεση ενός καθηγητή ενός δημόσιου πανεπιστημίου στην Αλμερία – και ξέρω ότι η ίδια μελέτη γίνεται σε άλλα ευρωπαϊκά και ορισμένα πανεπιστήμια της Λατινικής Αμερικής -, αν διαπιστώθηκε ότι υπάρχει οξείδιο του γραφενίου στα φιαλίδια, πώς είναι δυνατόν το οξείδιο του γραφενίου να εγχύεται στο σώμα, και πώς είναι δυνατόν να φοράμε μάσκες που προκάλεσαν πνευμονικές παθήσεις εξαιτίας αυτού του νανοσωματιδίου;

Μιλάμε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με συνέργεια κυβερνήσεων ή τουλάχιστον συμμετοχή τους!

Όταν μελετάμε τη γλουταθειόνη, συνειδητοποιούμε ότι αρχίζει να πέφτει από την ηλικία των 30 και μετά, αλλά κυρίως πέφτει σημαντικά από την ηλικία των 65 ετών και μετά.

Στην πραγματικότητα, ο COVID-19 επιβαρύνει περισσότερο τους ηλικιωμένους, εκτός από εκείνους που είναι ανοσοκατεσταλμένοι και έχουν άλλες παθολογίες.

Όταν μελετάμε τη γλουταθειόνη, συνειδητοποιούμε ότι τα παιδιά έχουν υψηλά αποθέματα γλουταθειόνης λόγω της νεότητας τους και η ίδια η ασθένεια COVID-19 δεν έχει σχεδόν καμία επίδραση στα παιδιά.

Ομοίως, η γλουταθειόνη είναι ιδιαίτερα χαμηλή στον παχύσαρκο πληθυσμό και συνειδητοποιούμε ότι είναι ακριβώς οι παχύσαρκοι που πλήττονται περισσότερο από τον COVID-19.

Συνειδητοποιούμε ότι η γλουταθειόνη σχετίζεται με τη βιταμίνη D.

Τα χαμηλά επίπεδα γλουταθειόνης είναι χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D και είναι ακριβώς ασθενείς με COVID-19 που έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.

Όλα όσα στη συνέχεια μελετήσαμε αυξάνουν ακόμη περισσότερο και επιβεβαιώνουν την υπόθεση ότι ο υποτιθέμενος SARS-CoV-2 της επίσημης έκδοσης είναι ακριβώς το οξείδιο του γραφενίου.

Και ότι όλα τα στοιχεία προστασίας, υποτιθέμενης προστασίας, που μας έχουν δοθεί: μάσκες, δοκιμές PCR, επιχρίσματα, δοκιμές αντιγόνου και εμβόλιο – το λάθος που ονομάζεται εμβόλιο – είναι ακριβώς όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την ανάπτυξη της νόσου μελλοντικά.

Και γιατί λέω «στο μέλλον»;

Όταν μελετήσαμε το ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο συνειδητοποιήσαμε ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει αυτό που ονομάζεται « ζώνη ηλεκτρονικής απορρόφησης ».

Η ηλεκτρονική διέγερση, ο μαγνητικός συντονισμός της βρίσκεται ακριβώς στο τρίτο εύρος ζώνης της τεχνολογίας 5G , αυτή που προσφέρεται αυτή τη στιγμή και που, θυμηθείτε, ήταν μαζί μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Καθώς ξεκίνησαν απολύτως, είχαμε τρία «δίχτυα»:

Το πρώτο είναι ότι η επίγειες κεραίες 5G δεν σταμάτησαν ποτέ να τοποθετούνται – και ότι περιέργως, 8 στις 10 από αυτές τις κεραίες τοποθετούνται κοντά σε γηροκομεία, στην άμεση γειτνίασή τους, που ήταν ακριβώς ο πληθυσμός που επλήγη περισσότερο.

Ένα άλλο εσωτερικό δίχτυ: ακριβώς από γραφένιο που εγχύεται μέσω των “εμβολίων”, σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση του φιαλιδίου αυτού του πανεπιστημίου.

Και ένα εξωτερικό δίχτυ, το οποίο είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι διαστημικοί δορυφόροι για την υποτιθέμενη κάλυψη 5G.

Απίστευτα, αφηγούμαστε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά πιστέψτε με, σήμερα η νανοεπιστήμη, η νευροεπιστήμη και η βιοτεχνολογία έχουν προχωρήσει πάρα πολύ.

Έχουμε κάνει μόνο μια προσέγγιση στον τομέα της επιστήμης και πίσω από την πλάτη της κοινωνίας των πολιτών.

Μπορεί ένα άτομο να ελεγχθεί ή να νευροελεγχθεί από απόσταση ασύρματα;

Ναι, μπορεί να γίνει και πιθανότατα γίνεται με συγκαλυμμένο τρόπο, και αυτό μπορεί να εξηγήσει ορισμένες από τις ανώμαλες συμπεριφορές του πληθυσμού, ειδικά εκείνων που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει δόσεις οξειδίου του γραφενίου με διαφορετικούς τρόπους.

Όπως λέω, ξέρω ότι σχεδιάζω μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά στα ύψη που βρισκόμαστε μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψουμε πραγματικά σε κάτι.

Με αυτή την έννοια λέμε ότι ο COVID-19 είναι μόνο το παράπλευρο αποτέλεσμα της εισαγωγής αυτού του νανοσύνθετου με διαφορετικούς τρόπους και υποψιαζόμαστε ότι εισήχθη στην εκστρατεία κατά της γρίπης του 2019.

Όπως έλεγα, το οξείδιο του γραφενίου έχει μια ζώνη απορρόφησης από την οποία οξειδώνεται πολύ πιο γρήγορα όταν ενεργοποιηθεί ένα μικρό κουμπί για να παρέχει κάλυψη 5G ή να πραγματοποιήσει μια τεχνολογική δοκιμή . Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση ότι η Γουχάν – από όπου προήλθε η σούπα παγκολίνου και νυχτερίδας ως στοιχεία απόσπασης προσοχής – είναι η πρώτη πόλη στον κόσμο με τη δοκιμή τεχνολογίας 5G στα τέλη Νοεμβρίου 2019 και ότι όλοι οι προηγούμενοι εμβολιασμοί κατά της γρίπης πιθανότατα με οξείδιο του γραφενίου ξεκίνησε από εκεί;

Όταν διεγείρεται, το οξείδιο του γραφενίου πολλαπλασιάζει τις συχνότητες.

Με ένα ελάχιστο σήμα, οξειδώνεται πολύ γρηγορότερα και σπάει την ισορροπία μεταξύ των επιπέδων γλουταθειόνης και της τοξικότητας του οργανισμού, δημιουργώντας διμερή πνευμονία, αλλάζοντας τη συμπεριφορά του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα ουδετερόφιλα όταν προσπαθήσουν να το φαγοκυτταρώσουν ήταν παθογόνο, σαν να ήταν SARS-CoV-2.

Λοιπόν, ας δούμε: «Το οξείδιο του γραφενίου ανιχνεύεται στο σώμα από εξειδικευμένα κύτταρα (ουδετερόφιλα) του ανοσοποιητικού συστήματος». Σαν να ήταν παθογόνο.

Το σώμα, το ανοσοποιητικό σύστημα, δεν νοιάζεται αν υπάρχει ένας βιολογικός παράγοντας επειδή αυτό δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ σαν βιολογικός παράγοντας.

Υπάρχουν περίοδοι επώασης αν είναι βιολογικές.

Δεν είναι δυνατόν σε κατοικίες στη χώρα μας στην Ισπανία, όπως το Matacaz στη Βαρκελώνη, η μισή οικογένεια να πέθανε σε 4 ώρες.

Εάν είναι βιολογικός παράγοντας, δεν προκαλεί διμερή πνευμονία, αλλά μάλλον ασύμμετρη πνευμονία: συνήθως εισέρχονται μέσω του δεξιού πνεύμονα λόγω συμμετρίας.

Αλλά η μισή οικογένεια που είχε προηγουμένως εμβολιαστεί κατά της γρίπης δεν μπορούσε να πεθάνει.

Παρατηρήσαμε ότι όσο υψηλότερος είναι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης, τόσο μεγαλύτερη είναι η θνησιμότητα του COVID-19 και λογικά είδαμε μια σχέση.

Η άλλη σχέση ήταν με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι υπήρχε ένα σημάδι σε καθένα από αυτά τα άτομα για να τους καταστήσει πληθυσμιακό στόχο για την ηλεκτρομαγνητική εστίαση.

Ένα θανατηφόρο όπλο που κάνει τώρα τους ανθρώπους μαγνητικούς και λογικά θα καταλάβετε ότι εάν αλληλεπιδρούν με αυτές τις πηγές ακτινοβολίας σε συγκεκριμένη συχνότητα και ποιότητα, προκαλούν οξείδωση, σπάνε την οξειδοαναγωγική ισορροπία των οξειδωτικών βιοδεικτών του οργανισμού, προκαλώντας τον COVID- 19.

Το γνωρίζουμε αυτό πεντακάθαρα και έχουμε όλα τα επιστημονικά άρθρα που το αποδεικνύουν.

Ένα από αυτά είναι αυτό:

«Οι ερευνητές του Karolinska Institutet, του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Chalmers έχουν δείξει ότι το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα χειρίζεται το οξείδιο του γραφενίου με τρόπο παρόμοιο με τα παθογόνα, οδηγώντας πιθανώς σε ασφαλέστερες βιοϊατρικές εφαρμογές στο μέλλον».

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι ότι το οξείδιο του γραφενίου δέχεται επίθεση από ουδετερόφιλα που είναι, ας πούμε, κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που προσπαθούν να το φαγοκυτταρώσουν, προσπαθούν να το καταπιούν: να το πήξουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου δημιουργεί θρόμβους.

«Το οξείδιο του γραφενίου μελετάται επί του παρόντος για χρήση σε διάφορες μεθόδους χορήγησης φαρμάκων και άλλες ιατρικές και μη ιατρικές εφαρμογές.

Ωστόσο, είναι κρίσιμης σημασίας να κατανοήσουμε πώς αυτά τα υλικά αλληλεπιδρούν με το σώμα.

Η μελέτη δείχνει ότι τα ουδετερόφιλα, ο πιο συνηθισμένος τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που εξειδικεύονται στην καταπολέμηση λοιμώξεων,-ακριβώς όπως ένας παθογόνος παράγοντας-απελευθερώνουν τις λεγόμενες εξωκυτταρικές παγίδες ουδετερόφιλων (NETs, ο πιο κοινός τύπος λευκών αιμοσφαιρίων) όταν συναντάμε GO (οξείδιο του γραφενίου).

Τα ΝΕΤ αποτελούνται από έναν «ιστό αράχνης» DNA διακοσμημένο με πρωτεΐνες που βοηθούν τα ουδετερόφιλα να καταστρέψουν μικροοργανισμούς όπως βακτήρια και μύκητες.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το GO προκαλεί συγκεκριμένες αλλαγές στη λιπιδική σύνθεση της κυτταρικής μεμβράνης των ουδετερόφιλων που οδηγούν στην απελευθέρωση ΝΕΤ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν λειτουργήσει θεραπείες με γλουταθειόνη και γι ‘αυτό οι θεραπείες με Ν-ακετυλοκυστεΐνη, η οποία είναι πρόδρομος της γλουταθειόνης.

Επειδή εργάζονται παρέχοντας στον στρατό αντιοξειδωτικά αποθέματα για την αντιμετώπιση μιας τοξικής ουσίας, μιας δηλητηρίασης, που έχει εισαχθεί στο σώμα με διαφορετικούς τρόπους .

«Σε μια συνοδευτική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nanoscale, αποδείχθηκε ότι το GO υποβαθμίζεται στα NETs, όπως τα βακτήρια και άλλα παθογόνα».

Συνολικά, αυτές οι μελέτες δείχνουν ότι το GO μπορεί να παγιδευτεί και να υποβαθμιστεί στα NETs ακριβώς όπως τα παθογόνα.

Θέλω να σας πω ότι έχουμε δημοσιεύσει στον ιστότοπό μας τουλάχιστον 70 μελέτες που αντικατοπτρίζουν όλα όσα λέμε και εκδηλώνουμε εδώ.

Από την άλλη πλευρά, με έχουν ρωτήσει για την αποτελεσματικότητα του διοξειδίου του χλωρίου.

Αυτό πάει αλλιώς.

Αυτό που κάνει είναι να οξυγονώνει το κύτταρο, το προετοιμάζει έτσι ώστε να μην καταστρέφεται εύκολα από αυτό το τοξικό.

Αυτό που θα έκανε η γλουταθειόνη ήταν να παρέχει στην άμυνά μας περισσότερους αριθμούς στρατιωτών όσον αφορά τη γλουταθειόνη για την αντιμετώπιση των τοξινών.

Αυτό που βρήκαμε, όπως λέω, είναι ότι οι περισσότερες θεραπείες που έγιναν με Ν-ακετυλοκυστεΐνη ή γλουταθειόνη και ακόμη και με άλλα αντιοξειδωτικά όπως η ασταξανθίνη, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ήταν πολύ ευνοϊκές θεραπείες για τους ασθενείς .

Και επίσης, περίεργα και ύποπτα, διαπιστώθηκε ότι αυτά τα ιδρύματα υγείας κυριολεκτικά διέπονται από το κακό. είναι μια ψυχοπάθεια χωρίς προηγούμενο ιστορικό: δεν είχαμε δει ποτέ την ιστορία μιας τέτοιας ψυχοπάθειας.

Μέχρι τις 17 Ιουνίου ο FDA προσπάθησε να σταματήσει την εμπορία της Ν-ακετυλοκυστεΐνης αφού είχε χρησιμοποιηθεί για 57 χρόνια ως ένα κανονικό και συνηθισμένο μοκοκοκλυτικό.

Ήταν κάτι πολύ ύποπτο για να γίνει, έτσι δεν είναι;

Αυτή είναι λοιπόν η δική μου έκθεση.

Τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τις μελέτες που έχουμε πραγματοποιήσει στο La Quinta Columna, λοιπόν, υπάρχει απλώς κάτι πολύ πειστικό, και αυτό είναι η προκαταρκτική έκθεση ενός διάσημου καθηγητή ενός δημόσιου πανεπιστημίου εδώ στην Ισπανία. ]

Είμαστε πολύ κοντά στην παροχή συμπληρωματικών στοιχείων για να δώσουμε περισσότερη ισχύ σε αυτήν την έκθεση, στην οποία μας έχουν ήδη πει ότι υπάρχουν στέρεες και αποδεδειγμένες αποδείξεις ότι υπάρχει οξείδιο του γραφενίου στο δείγμα που στείλαμε.

Απλώς, για τον συνταγματάρχη Tamayo και τον δικαστή Giorgianni: ανεξάρτητα από το γεγονός ότι προφανώς πιστεύουμε ότι ο SARS-CoV-2 είναι ακριβώς οξείδιο του γραφενίου-και μπορούμε να το αποδείξουμε–ή τουλάχιστον συμπεριφέρεται ακριβώς και εξαντλητικά το ίδιο, πώς είναι δυνατόν το οξείδιο του γραφενίου να εγχέεται μέσω των φιαλιδίων;

Πώς είναι δυνατόν να φοράμε αυτές τις μάσκες, ενώ μάσκες αποσύρθηκαν πραγματικά επειδή προκάλεσαν πνευμονικές παθήσεις λόγω τοξικότητας;

Για ΤΙ μιλάμε κύριοι;

Εδώ προσπάθησα να κάνω την έκθεση όσο το δυνατόν πιο συνθετική, ώστε κάθε αμφιβολία που μπορεί να δημιουργηθεί από την εκδήλωση που έδωσα εδώ να διευκρινιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια που μας έχει απομείνει ».
– Ρικάρντο Ντελγκάντο.

2. Στα χνάρια του Δρ. Ρικάρντο Ντελγκάντο,και επιστήμονες από την Αργεντινή:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:Ο Dr. Martín Monteverde μιλά για την ανυπαρξία του SARS-CoV-2, τη φάρσα της PCR και πώς το οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια κατά της γρίπης δημιούργησε το «πρώτο κύμα»

“…Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει απομονώσει το λεγόμενο SARS-CoV-2 .
Το τεστ PCR δημιουργήθηκε για να είναι η υποστήριξη της πλανδημίας . και το οξείδιο του γραφενίου που εισήχθη στα εμβόλια της γρίπης στις καμπάνιες του 2019 και του 2020 ήταν η πραγματική αιτία του λεγόμενου πρώτου κύματος .”

Ο Δρ Martín Monteverde στις 30 ΙΟΥΛΊΟΥ 2021, εκπρόσωπος της ομάδας επαγγελματιών υγείας που υπέβαλε το αίτημα για την έκθεση σχετικά με την απομόνωση του SARS-CoV-2 στην Αργεντινή, ανακοίνωσε ότι το οξείδιο του γραφενίου βρέθηκε στα εμβόλια Vaxigrip Tetra και Moderna στην Αργεντινή, δινοντας ειδική συνέντευξη για το Radio Fresh :

Δημοσιογράφος : Επειδή είμαι πολύ έκπληκτος που, για παράδειγμα, υπήρξε ήδη αίτημα για έκθεση σε εθνικό επίπεδο και η απάντηση ήταν πολύ φτωχή.

Το ίδιο συνέβη στην Ουρουγουάη, το ίδιο συνέβη στην Ιρλανδία και το ίδιο συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φαίνεται ότι κανείς δεν έχει βρει τον ιό σε ανθρώπους. Και έτσι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι πολύ ξεκάθαρα. Αυτό είναι τρελό και πολλοί δεν το γνωρίζουν.

Δρ Martín Monteverde: Ακριβώς, ακριβώς. Κοιτάξτε, εδώ στην Αργεντινή, ένας γιατρός, ο Δρ. Anada Verede μαζί με έναν βιοχημικό, υπέβαλαν ένα αίτημα για έκθεση στην Υπουργό Υγείας του Έθνους, Κάρλα Μπισκότι.

Υπήρξε αίτημα για έκθεση σχετικά με το αν ο Υπουργός Υγείας του Έθνους γνώριζε εάν κάποιος στον κόσμο ή στην Αργεντινή είχε απομονώσει και χαρακτηρίσει τον φερόμενο ιό, τον υποτιθέμενο SARS-CoV-2.

Ο Υπουργός απάντησε και είπε ότι δεν υπάρχει ιική απομόνωση.

Δημοσιογράφος.: Και καλά, από τι εμβολιάζονται οι άνθρωποι τότε;

Δρ Martín Monteverde: Της έκαναν επίσης αυτήν την ερώτηση.

Και, αυτό που αναγνώρισε ο υπουργός μας ήταν ότι, εν ολίγοις, ο ιός δεν υπάρχει.

Με άλλα λόγια, ο ιός δεν βρέθηκε ποτέ στο ανθρώπινο αίμα ή στο ανθρώπινο βρογχοκυψελιδικό υγρό.

Αυτό που απάντησε ο υπουργός Υγείας της Αργεντινής ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό όταν ρωτήθηκε επίσης, όπως είπατε, το CDC των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και οι Ηνωμένες Πολιτείες απάντησαν ότι δεν έχουν απομονώσει ούτε τον ιό.

Οι Κινέζοι αναγνώρισαν ότι δεν έχουν απομονώσει ούτε τον ιό.

Και, μέχρι στιγμής, καμία χώρα στον κόσμο δεν είπε ότι έχουν απομονώσει τον ιό .

Αν και υπάρχουν πολλές πληροφορίες «γνωρίζετε ότι πρόκειται για πόλεμο», υπάρχει επίσης πολλή παραπληροφόρηση και ορισμένες εφημερίδες δημοσιεύουν ψευδείς αναφορές.

Διάβασα ένα από τη Χιλή πριν από δύο ημέρες, στο οποίο μια ομάδα από ένα πανεπιστήμιο της Χιλής είπε ότι είχαν απομονώσει τον ιό. Και όταν διάβασα το άρθρο, δεν είπαν πώς το είχαν κάνει. Δεν υπήρχε καμία απόδειξη. Δεν υπήρχε τίποτα. Ήταν απλώς μια δημοσιογραφική σημείωση.

Αλλά ο Υπουργός Υγείας μας αναγνώρισε ότι δεν υπάρχει ιική απομόνωση. Και αυτό έχει αναγνωριστεί από πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο. Με άλλα λόγια, κανείς στον κόσμο δεν έχει απομονώσει ποτέ τον ιό από ανθρώπινο αίμα ούτε από το ανθρώπινο βρογχοκυψελιδικό υγρό.

Και όσον αφορά τη δοκιμή PCR, η Δρ Anada Verede ρώτησε επίσης τον Υπουργό εάν εντοπίζουν τον ιό ταν σου λένε ότι βγήκες θετικός.

Και ο υπουργός απαντά όχι.

Λέει: “Όχι, όχι.

Η PCR βρίσκει ένα μικρό κομμάτι του ιού. Η PCR βρίσκει ένα πολύ μικρό κομμάτι.

Περίπου 37 ζεύγη βάσεων DNA ή RNA.”

Και ξέρετε πόσα ζεύγη βάσεων έχει ο υποτιθέμενος ιός;

Δημοσιογράφος: Όχι, ιδέα.

Δρ Martín Monteverde:-37.000. Έτσι, η PCR βρίσκει ένα μικροσκοπικό κομμάτι, το οποίο είναι 37 ζεύγη και το υποτιθέμενο γονιδίωμα του ιού έχει 37.000. Και σας λένε ότι έχετε θετικό αποτέλεσμα.

Δημοσιογράφος : Εκεί μπορεί να εμφανιστεί και η ασυμπτωματική φιγούρα; Αυτή που είναι PCR θετική αλλά χωρίς συμπτώματα;

Δρ Martín Monteverde: Φυσικά, φυσικά. Δηλαδή, η απάτη είναι στο τεστ PCR.

Χάρη στη δοκιμή PCR δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η πανδημία.

Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να μας πουν ότι υπήρχαν νεκροί και μολυσμένοι άνθρωποι και ότι υπάρχει ένα άλλο κύμα και μια παραλλαγή.

Και ο ρόλος όλων των εθνικών μέσων ενημέρωσης ―όπως γνωρίζετε καλά―, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης εδώ στη Σάντα Φε, δυστυχώς …

Ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης ―της εφημερίδας Litoral Aire της Σάντα Φε, του Diario Uno―), ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέσα σε ενάμιση χρόνο ήταν πραγματικά ένας ρόλος … δεν ξέρω πώς να τον περιγράψω.

Τρομοκρατούν τον πληθυσμό χωρίς να δίνουν χώρο σε καμία κριτική φωνή.

Ταυτόχρονα με ένα πολύ υψηλό επίπεδο λογοκρισίας στο YouTube, στο Facebook …

Γιατροί και επιστήμονες που βγήκαν να πουν ότι όλα αυτά είναι φάρσα, γνωρίζετε ότι διαγράφουν τα προφίλ τους, ακυρώνονται εντελώς οι λογαριασμοί τους κ.λπ.

Δημοσιογράφος: Martín, εδώ είναι μερικές ερωτήσεις ενώ συζητάμε λίγο. Καθώς συνεχίζουμε τη συνομιλία, θα απαντήσουμε σε μερικά από αυτά στο χρόνο που μας απομένει. Και μας ρωτούν αν γνωρίζετε ότι το γραφένιο έχει ήδη υπάρξει σε άλλα εμβόλια.

Δρ Martín Monteverde: Ναι. Ναι ναι ναι ναι. Τα νανοσωματίδια γραφενίου προστέθηκαν, τουλάχιστον, στα εμβόλια γρίπης του 2019 και του 2020. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο κύμα.

Δημοσιογράφος: Χάρη στην πρώτη παρτίδα εμβολίων, δημιουργήθηκε το πρώτο κύμα. Δηλαδή … Ας δούμε. Σας άκουγα όταν είπατε ότι τα συμπτώματα που θα μπορούσαν να προκληθούν από την ύπαρξη γραφενίου στο σώμα είναι τα ίδια συμπτώματα με αυτά του COVID σήμερα.

Δρ Martín Monteverde: Ναι, ναι, όλοι αυτοί. Όλα τα συμπτώματα που προκαλούνται από την ύπαρξη γραφενίου στο σώμα είναι τα ίδια με αυτά του λεγόμενου COVID-19. Ναί.

Mόλις χθες, επιβεβαιώθηκε ότι το εμβόλιο Moderna και το εμβόλιο γρίπης έχουν νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου στο εσωτερικό τους . Μέσα στο φιαλίδιο. Είχαμε ήδη την επιβεβαίωση ότι υπήρχαν επίσης νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου στο εμβόλιο Pfizer και AstraZeneca . Έτσι, δημιουργούνται τέσσερα εμβόλια που έχουν νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου. Δεν έχουν μικρό ποσοστό οξειδίου του γραφενίου. Έχουν 99,5%. Δηλαδή, σχεδόν το 100% του περιεχομένου των εμβολίων με νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου.

Με άλλα λόγια, δεν είναι όλο το φιαλίδιο μόνο γραφένιο, αλλά όταν καθαρίζετε το περιεχόμενο για να αναζητήσετε γραφένιο συνειδητοποιείτε ότι τα σήματα που λαμβάνονται από αυτό που αναλύετε στο ενενήντα εννέα τοις εκατό, αυτό που λαμβάνετε είναι ένα σήμα που προέρχεται από το γραφένιο . Περίπου ενενήντα κάτι τοις εκατό. Δηλαδή, βλέπετε υγρό εκεί, αλλά δεν είναι όλο το υγρό γραφένιο. Το υγρό αραιώνεται με άλλα πράγματα που θα συζητήσουμε αργότερα. Επειδή υπάρχουν ζωντανά πράγματα στα εμβόλια, και θα πρέπει να το προσδιορίσουμε σε εύθετο χρόνο.Τι κάνει κάτι ζωντανό εκεί; Εκτός από γραφένιο.

Αλλά για να μην επικεντρωθούμε στο θέμα, το γραφένιο έχει μια ιδιότητα. Και αυτό σημαίνει ότι, όπως μόλις συζητήσαμε εδώ με τον Ricardo, είναι ένα εξωτικό υλικό του οποίου οι ιδιότητες δεν είναι ακόμη καλά κατανοητές, παρόλο που βρίσκεται υπό μελέτη και ανάπτυξη εδώ και 14 χρόνια; Αρ. 17 ετών μελέτης και ανάπτυξης των εφαρμογών του. Και αυτό το υλικό έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα. Και αυτό είναι ότι με την επίδραση της θερμότητας, γίνεται μαγνητικό χωρίς να είναι μαγνητικό στο παρελθόν . Γι ‘αυτό υποψιαζόμαστε ότι όταν είναι στο φιαλίδιο, δεν είναι μαγνητικό και ότι, μέσα στο σώμα, γίνεται μαγνητικό.

Και απο εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα. Επειδή έχουμε την υποψία ότι, στην πραγματικότητα, δεν περπατούν όλοι οι εμβολιασμένοι στο δρόμο και είναι καλά, δεν τους συμβαίνει τίποτα, εκτός από τον βιομαγνητισμό που παρουσιάζουν. Αυτό είναι σκανδαλώδες. Αυτό και μόνο διαλύει την κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι μόνο αυτό το ζήτημα μπορεί να καταρρίψει όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη που εμβολιάζουν. Και όμως, προσέξτε ότι αρνούνται ότι υπάρχει παρόλο που εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάνε ήδη γι΄ αυτό το φαινόμενο. Καλά. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το βιομαγνητικό φαινόμενο συμβαίνει επειδή το γραφένιο – και είναι το μόνο υλικό που έχουμε βρει με την αναζήτηση στα δίκτυα – γίνεται μαγνητικό μόλις έρθει σε επαφή με βιολογικά μέσα. Αυτή τη στιγμή, έχουμε έναν χημικό παράγοντα που δεν είναι μεταλλικός, αλλά που εισέρχεται στο σώμα και γίνεται μαγνητικός. Είτε λόγω της θερμοκρασίας είτε λόγω των ιδιοτήτων του περιβάλλοντος του σώματος. Τι γίνεται τότε; Έχεις ανθρώπους που πηγαίνουν εμβολιασμένοι και είναι τόσο χαρούμενοι. Δεν φαίνεται να έχουν τίποτα. Σωστά. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτό το υλικό έχει μια ιδιαιτερότητα και ότι είναι ικανό να απορροφήσει ενέργεια. Αυτή η ενέργεια προέρχεται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Οι δυνατότητές του αντιστοιχούν σε ένα ευρύ φάσμα αυτού του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που περιλαμβάνεται επίσης στο εύρος ζώνης 5G .

Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε τεχνολογία 5G που να εκπέμπει ήδη κάποιο είδος ενέργειας από αυτές τις κεραίες που θα μπορούσε να το ενθαρρύνει. Και όταν λέμε «ενθαρρύνει», εννοούμε όταν ένα μόριο που δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικό ή τοξικό γίνεται τοξικό και επιθετικό. Και αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που τα άτομα που ζουν κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή βρίσκονται σε στενή επαφή με αυτόν τον τύπο ηλεκτρομαγνητικού πεδίου έχουν αναπτύξει θρόμβωση, μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα. Χωρίς να χρειάζεται ακόμη να ενεργοποιηθεί το 5G. Γιατί το έχουν ήδη μέσα τους. Και αυτό μέσα έχει μεγάλη συγγένεια με ζωτικά όργανα, όπως τον εγκέφαλο, το στήθος και την καρδιά . Δεν γνωρίζουμε πολύ καλά εάν οφείλεται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αυτών των οργάνων ή λόγω της θερμοκρασίας που τα προσελκύει, η οποία τα οξειδώνει με συγκεκριμένο τρόπο.

Το θέμα είναι ότι το γραφένιο ψάχνει αυτά τα όργανα. Αυτός είναι ο λόγος για τη ζημιά που βιώνουμε στα παιδιά.

Οι Αμερικανοί γιατροί διαμαρτύρονται πολύ για ένα σημαντικό αριθμό μυοκαρδίτιδας και καρδιακής ανεπάρκειας που πρόκειται να συμβεί στο μέλλον στους νέους. Ακριβώς, λόγω αυτής της βλάβης που συμβαίνει σε αυτά τα όργανα. Υπάρχει όμως και ο περίφημος νευρολογικός COVID . Δηλαδή, εκείνο το είδος ψυχικής ομίχλης που εμποδίζει τους ανθρώπους να σκέφτονται καθαρά. Είναι εμβολιασμένα, αλλά δεν έχουν διανοητική διαύγεια. Δεν καταλαβαίνουν καλά, γίνονται βίαιοι κ.ο.κ. Αυτά τα πράγματα κάνουν ήδη ζημιά χωρίς να έχει αναπτυχθεί ακόμη το 5G.
Και είναι πολύ πιθανό. Επειδή το υλικό αυτό ήδη ενεργοποιείται σύμφωνα με την εγγύτητα σε ορισμένα κύματα ή πεδία. Αλλά φίλε μου, σχεδόν μιλάμε για το παλιό παρόν. Ο Ricardo σας έχει ήδη εξηγήσει ότι αυτό έχει ήδη χορηγηθεί με ένεση στο παρελθόν. Σίγουρα, έχετε ήδη δει ότι το εμβόλιο της γρίπης 2020 το περιείχε ήδη.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η ασθένεια COVID θα μπορούσε κάλλιστα να έχει προκληθεί από συνδυασμό γραφενίου + 4G Plus. Ή κάποια ποιότητα του 4G, θα μπορούσε ήδη να έχει προκαλέσει τον κλασικό COVID, τον πνευμονικό COVID.

Παρεμπιπτόντως, το γραφένιο αποβάλλεται πολύ εύκολα μέσω των πνευμόνων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει πνευμονικός COVID. Ο νευρολογικός COVID αντιπροσωπεύει σχεδόν το 50% των ασθενών. Καθώς και ο καρδιολογικός COVID (περικαρδίτιδα και μυοκαρδίτιδα).

Με άλλα λόγια, γνωρίζουμε ήδη ότι ο COVID μπορεί κάλλιστα να προκληθεί από αυτόν τον τύπο παράγοντα. Ο προηγούμενος COVID ήταν ήδη εδώ. Επειδή αυτή τη στιγμή πρόκειται να ξεπεράσουμε το φράγμα που θα μας οδηγήσει σε μια άλλη πανδημία COVID, όχι σε αυτήν που γνωρίζουμε. Αλλά σε ένα πραγματικά ανησυχητικό είδος υπερ-πανδημίας που πρόκειται να προκληθεί από την ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G. Αυτό, την ίδια στιγμή, που έχουμε, σε μεγάλο αριθμό, ανθρώπους που είναι εμβολιασμένοι σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που συνέβαινε μόνο σε πληθυσμούς που βρίσκονταν σε πόλεις.

Χθες ανακοίνωσαν ότι αντιμετωπίζουμε κρίση.

Κοίτα προσεκτικά.

Δεν φαίνεται σε όλους.

Οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες.

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού.

Φαίνεται, ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο άσχημα και, παρ ‘όλα αυτά, ο Τύπος δεν κάνει παρά να ανακοινώνει κρίση.

Αλλά ήδη χθες ο υπουργός, ενάντια σε κάθε πιθανότητα, σας λέει ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας καταστροφής με το περίφημο στέλεχος Δέλτα.

Με άλλα λόγια, γνωρίζουν τι θα προκαλέσει το 5G.

Όταν ενεργοποιηθεί και οι περισσότεροι «γραφιοποιημένοι» άνθρωποι, που δεν είναι εμβολιασμένοι, θα εκτεθούν σε αυτές τις αλλαγές.

Στη συνέχεια, θα δείτε τι έχουν ήδη ανακοινώσει.

Επίσης το τσουνάμι του εγκεφάλου .

Φανταστείτε τι θα συμβεί με τον αριθμό των «γραφικοποιημένων» ανθρώπων που θα περπατούν στο δρόμο τόσο ήρεμα.

Μόλις αυτό το νανοϋλικό αρχίσει να “ενθαρρύνεται” σε επίπεδο νευρώνων.

Θα προκαλέσει ψυχιατρικά προβλήματα.

Κώμα, απευθείας.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα περπατούν και θα πέφτουν σε κώμα.

Θα υποστούν ίλιγγο, τα πάντα. Τα πάντα. Αυτό έχει ήδη ανακοινωθεί.

Και εκπλαγήκαμε που το είχαν ανακοινώσει πριν από δύο μήνες.

Είπα, “Τι είναι αυτό, ένα τσουνάμι εγκεφάλου λόγω του κορονοϊού;”

Λοιπόν, το γνωρίζουμε ήδη από τότε που ανακαλύψαμε το περίφημο οξείδιο του γραφενίου.

Τότε θα έχουμε μια υπερ-πανδημία που προκαλείται από γραφένιο σε όλους τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί.

Επειδή υπάρχουν πολλά, πολλά εκατομμύρια άνθρωποι που εκτίθενται σε αυτή τη νέα τεχνολογία 5G που περιέργως, αναπτύχθηκε την ίδια στιγμή που αυτή η πανδημία είχε καταλάβει τον πλανήτη.

Φοβόμαστε λοιπόν το χειρότερο.

Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να γνωρίζουν ποιος το προκαλεί αυτό και τι πρόκειται να προκαλέσει στο μέλλον, ώστε να μην ξεγελαστούν και να μην συνεχίσουν να παίρνουν νέες δόσεις.

Μας λένε ήδη ότι θα ασκηθεί περισσότερη πίεση στους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Για να τους «σώσουμε» από αυτή τη μεγάλη πανδημία που δημιουργούν και που είμαστε ήδη κοντά.
Αργότερα.

Προς το παρόν, αυτό που πρέπει να είναι σαφές στους ανθρώπους είναι ότι αυτή η ασθένεια δεν προκαλείται από ιό.

Πρέπει να καταλάβουν ότι το εμβόλιο έχει γραφένιο και ότι το γραφένιο και το 5G προκαλούν πολύ σοβαρές βλάβες στην υγεία και το θάνατο των ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα, μελέτες στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσαν ότι οι εμβολιασμένοι έχουν σχεδόν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους, κάτι που κανείς δεν έχει καταλάβει.
Αυτό το μήνυμα δημοσιεύεται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν μιλάνε για οτιδήποτε.

Σας λένε τι θα προκαλέσει αυτό το νέο στέλεχος Delta, σύμφωνα με αυτούς, σε εμβολιασμένα άτομα. Σωστά.

Όταν το βλέπεις από βιολογική άποψη, φαίνεται περίεργο.

Αλλά όταν το βλέπεις από αυτήν την άποψη, καταλαβαίνεις όλα όσα μας ανακοινώνουν.”

Για την Kontrabanda free press, Γιώτα Σεχίδου

ΠΗΓΕΣ

https://www.orwell.city/2021/07/COMUSAV-CONUVIVE.html

https://www.orwell.city/2021/07/absorption-signal.html

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ: Γάλλοι γιατροί βρήκαν γραφένιο στο αίμα εμβολιασμένων

https://www.bitchute.com/video/apSjgFhh6wmf/

https://www.bitchute.com/video/dRxHeSpLjEXs/

https://www.bitchute.com/video/JDWsHqRQW2yL/

https://www.bitchute.com/video/UDUN6DqAgCIS/

https://www.bitchute.com/video/WuRKrg1YkouE/

Πηγή σχολίου

Πηγή ανάρτησης

attikanea.info

loading...