Η αντεπίθεση άρχισε .3.000.000 Aνεμβολίαστοι δίπλα μας έχουν αντισώματα, έχουν ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ .Θα δώσετε δωρεάν τεστ αντισωμάτων ; θα δεχτείτε το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΑΣ ;

 Πόσο κοστίζει η δημόσια υγεία τελικά ώστε να προσαρμόζονται τα πάντα στην κερδοφορία των εταιρειών παραγωγής Εμβολίων;

Σας “λοκάραμε” με όπλο τον Κορονωϊό , σας πάμε σε εκλογές όποτε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ. Είστε τυχεροί όμως , οι πατριωτικές συνιστώσες δεν είναι ακόμα …ένα κόμμα.

 Η εξέταση αντισωμάτων ως γνωστόν , γίνεται με δείγμα αίματος και ενδείκνυται στις περιπτώσεις που πρέπει να διαπιστωθεί αν κάποιος  έχει «περάσει» τη λοίμωξη στο πρόσφατο παρελθόν, ακόμη και αν είχε ήπια ή και καθόλου συμπτώματα.

Τα κρούσματα που αναφέρονται καθημερινά , εάν ήταν από δείγμα όλου του πληθυσμού , θα έδειχναν ότι μέχρι σήμερα έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους 3 μήνες πάνω από 27.000.000 μολύνσεις γεγονός που καταδεικνύει ότι ο ιός έχει κάνει 2 και 3 φορές τον κύκλο του πληθυσμού. Διαφορετικά θα πέθαινε ο κόσμος “σαν τις μύγες ”

 Τα αντισώματα IgA έναντι SARS-CoV-2 χρησιμοποιούνται ως δείκτης «πρώτης ανοσολογικής απόκρισης» και υποδεικνύουν πρόσφατη λοίμωξη. Τα αντισώματα IgG αποτελούν την προσαρμοσμένη και εξαιρετικής ειδικότητας προς τον ιό αντίδραση του ανοσοποιητικού. Είναι πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη μακροχρόνιας ανοσίας πιότερα καλύτερης από εκείνη που διατυμπανίζεται ότι εξασφαλίζουν τα Εμβόλια . Μιας ανοσίας που όπως φαίνεται ξεκάθαρα, τουλάχιστον 3.000.000 ανεμβολίαστοι έχουν.

Ιδού η ευκαιρία να δείτε . εάν μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη σας αξιοπιστία

Στο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και στο Πιστοποιητικό νόσησης , προσθέστε και το καλύτερο , το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΑΣ

Καλές διακοπές !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας δύναμη )

loading...