Σακκάς Ιωάννης, Πρώην Εισαγγελέας: 300 ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ Προδότες στη Βουλή: Ποιοί τους εξέλεξαν;;;

 

Είναι δυνατόν να ποδοπατούν Έλληνες;

*

Η κυβέρνηση τών Πολιτικών Απατεώνων με ανωτατο δικαστικό και ιατρικό λόμπι και τη σύμπραξη της αντιπολίτευσης προδίδει με υπουλότητα την Ελληνική Κοινωνία.

Προκαλεί ανοικτά σέ όλα τα επίπεδα τους έλληνες πολίτες, καί τους επιστήμονες. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

Είπε ψέματα ότι όποιος εμβολιαστεί:

1. Δεν θα φορά μάσκες – δεν θα νοσεί

2. Δεν θα πεθαίνει- δεν θα μεταδίδει τον ιό Covid-19.

Είπε ψέματα ότι αρκούν οι δύο δόσεις των εμβολίων Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca ή το μονοδοσικό εμβόλιο της J&J για να λυθεί το πρόβλημα της πανδημίας Covid-19.

Το εμβόλιο της AstraZeneca προέκυψε να ειναι «δυνητικά επικίνδυνο» με πολλά περιστατικά θανάτων και θρομβώσεων, εγκεφαλικών κλπ.

Να θυμίσω το περιστατικό του Εισσγγελέα Εφετών Γεωργ. Τσιρώνη που έμεινε φυτό μετά τον εμβολιασμό του και παρά ταύτα η Τακτική Δικαιοσύνη (πυλώνας Δημοκρατίας;;) αδρανεί εθελόδουλα.

Το ζήτημα είναι πώς θα αντιδράσουν οι πολίτες, πλέον στο νέο lockdown και εκδίωξη απο την εργασία των ανεμβολίαστων που είναι έτοιμη φασιστικά να επιβάλλει η Κυβέρνηση των Μνημονιακών-Εθνομηδενιστών.

Οι Μνημονιακοί – Εθνομηδενιστές έκαναν συμφωνίες με το διάβολο για να σώσουν την Ελλάδα. Γνωρίζετε από τις δημόσιες δηλώσεις τους ποίοι είναι. Μη τους κανακεύετε άλλο. Είναι προδοσία της ίδιας της αξιοπρέπειά σας και της ζωή σας.

Ήλθε η ώρα για ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Σακκάς Ιωάννης, Πρώην Εισαγγελέας.

loading...