Αλήθειες που φωνάζουν ” Ό,τι δε λύνεται, κόβεται ” . Ετοιμαστείτε , έρχεται το 2ο αδιανόητο γεγονός .

 Όταν ακούτε “Η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται ”να ξέρετε ότι δεν είναι ουτοπία για τους αληθινούς πατριώτες , είναι ζωντανό όραμα ,  σκοπό ζωής μα το σημαντικότερο ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ . Στις 25 Οκτωβρίου 2019 είχαμε επισημάνει μέσω διαδικτύου  “ Εάν θα πρέπει να ηττηθούν γεωπολιτικά οι ΗΠΑ και η Γερμανία , προκειμένου να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών , ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! ”

Ο Ελληνισμός κύριοι είναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ μην το ξεχνάτε ΠΟΤΕ !

Κλείνοντας μετά από 2 μήνες , ίσως , την πιο Light παρουσία μας στην Ελληνική πραγματικότητα αφού , καμία από τις (11) επιχειρησιακές μας ομάδες ( για όσους γνωρίζουν ) δεν ενεργοποιήθηκε σ αυτήν την φάση , νιώθουμε την ανάγκη να σας γνωρίσουμε κάποιες αλήθειες που δεν σας είπαν ποτέ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ  .Ξέρετε πλέον ότι , απώτερος σκοπός μας είναι η επιβίωση του Ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ ως απαραίτητη προϋπόθεση ΜΕΧΡΙ να επέλθει ( ήδη έχει δρομολογηθεί ) η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ , όπως βαθιά μέσα στην ψυχή μας και στην καρδιά μας όλοι ,όσοι πιστεύουμε σ αυτό το ΟΡΑΜΑ, την βλέπουμε και την επιθυμούμε.

Αυτό είναι το υψηλότερο που , για να φτάσουμε ΕΚΕΙ , θα πρέπει στο σήμερα να πατάμε σε αλήθειες κι όχι σε πλάνες και εικονικές πραγματικότητες που εξυπηρετούν ¨χαμένες ψυχές ¨ καμένες συνειδήσεις και κατωτέρα ένστικτα

Αλήθεια 1η – Εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις για την εσωτερική ασφάλεια , την κοινωνία και για την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου στη χώρα ,προσλαμβάνει η Πανδημία στην Ελλάδα που , από διαχειρίσιμη πλέον κατάσταση ( αφού πάνω από το 50% του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και το υπόλοιπο έχει φυσική ανοσία σε ποσοστό 80 % ) παίρνει πλέον ( με σπασμένα τα φρένα ) το χαρακτήρα Πολιτικής Κόντρας υψηλού επιπέδου με σκοπό μια ακόμα “θεατρική” εναλλαγή στην εξουσία της ,υπό οικονομική κατοχή , πατρίδας μας .Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κρήτη που , η κήρυξη των μίνι lockdown, είναι ΑΠΌΛΥΤΑ σύμφωνη με το τί ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές οι νομοί της , όπως προκύπτει εάν  συγκριθούν οι χάρτες των τελευταίων εκλογών και της πανδημίας σήμερα. ( όχι μόνο στην Κρήτη )

Οι μεν , χρησιμοποιούν τον κορονωϊό για να αναδείξουν σκοπιμότητες , λάθη , ανικανότητα διαχείρισης κ.α ώστε να αποδημήσουν την πολιτική εμβολιασμού της Κυβέρνησης και να την ρίξουν και οι δε , στο όνομα της προστασίας της δημόσιας υγείας επιβάλλουν μέτρα και απαιτούν από τους Πολίτες συμπεριφορές και αποφάσεις πρωτόγνωρες ( π,χ να αναλάβουν την ευθύνη να εμβολιάσουν τα ανήλικα τέκνα τους για να μην τους μολύνουν )  σταθμίζοντας έτσι μέσα από την μορφή ενός ιδιότυπου γκάλοπ , το που βρίσκονται , μα το χειρότερο , χρησιμοποιώντας την πανδημία ως μέσω εξαναγκασμού ώστε , επιχειρηματικά συμφέροντα , νοοτροπίες και ιδεολογίες να υποταχτούν στο κόμμα.  Γνωστή η τακτική “να πάρω κομμάτι από τον αντίπαλο” που στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει ΜΕΓΑ ΠΑΓΙΔΑ για το κυβερνών κόμμα

Αλήθεια 2η – Το υφιστάμενο ΔΟΓΜΑ ΔΑΣΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ έχει γίνει στάχτη και αποκαΐδια . Έχει αποτύχει παταγωδώς και τούτο επιρρίπτει ευθύνες σ όλους όσους ( τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια ) συνέχιζαν να πορεύονται σύμφωνα με αυτό . Η επιμονή πλέον στο ίδιο αποτυχημένο Δόγμα συνιστά έγκλημα αφού, σε κοινή θέα και σε 1η προβολή ,τα μέσα , οι στρατηγικές και η πολιτική ΑΠΕΤΥΧΕ με συνέπεια εκατοντάδες νεκρούς , εκατομμύρια στρέμματα καμένης γης και άπειρες ζωές κατεστραμμένες . Χρειάζονται νέες ιδέες , τολμηρές και αποτελεσματικές τακτικές( όπως  εκπαίδευση στην τακτική του αντιπύρ ) , νέα δομή , διαχωρισμός πυρόσβεσης και δασοπυρόσβεσης μα το σημαντικότερο ΤΟΛΜΗ για όλα αυτά και ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τα λάθη και τις παραλείψεις ( την οποία και εμείς ωθούμε ) από την ανώτερη δικαιοσύνη που θα εξαναγκάσει σ αυτήν την ΑΛΛΑΓΗ . Στο ίδιο πλαίσιο ,όλα τα σώματα ασφαλείας που ανήμπορα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και στις νέες κοινωνικές ανάγκες για προστασία και διαφύλαξη δικαιωμάτων που προ πολλού τους έχουν ξεπεράσει, προστάσουν επικοινωνιακά τρικ, μηχανεύονται τρόπους για να πείσουν για την χρησιμότητά τους και συνεχίζουν να ζουν στο δικό τους κόσμο .

Αλήθεια 3η- Η ελληνική οικονομία πνέει τα λοίσθια σε μια συγκυρία που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαθέσιμοι εξωτερικοί σωτήρες . Τα αποθέματα που στήριξαν την επιδοματική πολιτική στέρεψαν σχεδόν και το μοντέλο φούσκα απεριόριστων πιστώσεων και κατανάλωσης χωρίς παραγωγή δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ ακόμα . Έρχεται κοινωνικός αναβρασμός που θα δώσει χώρο στην παραοικονομία η οποία θα αντικαταστήσει τις υγιής οικονομικά πυλώνες της Εθνικής οικονομίας σε μεγάλο βαθμό . Την συνέχεια ( που θα θυμίζει την πορεία του Λίβανου ) , δεν θέλουμε να την περιγράψουμε.

Αλήθεια 4η – Δείτε τι έγινε στο Αφγανιστάν . Είμαστε μόνοι μας και στην κρίσιμη στιγμή θα είμαστε απελπιστικά μόνοι μας, όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε για ψυχολογικούς και υπαρξιακούς λόγους το αντίθετο και τα περί συμμαχιών. Η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί τους Ταλιμπάν για να ενδυναμώσει το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια και να πυρπολήσει γι άλλη μια φορά τη Μεσόγειο και να καταπατήσει το Αιγαίο . ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ γεγονός που θα μας οδηγήσει στο ύστατο δίλλημα , ΠΟΛΕΜΟΣ ή ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ  μέσω συνεκμετάλλευσής και άλλα τέτοια δειλά και προδοτικά . Χιλιάδες Αφγανοί εν τω μεταξύ  υπό την προστασία της Τουρκίας θα εγκατασταθούν στην Κύπρο, στην Βόρεια Ήπειρο , στα πρώην ΣΚΟΠΙΑ ( σημερινή Βόρεια Μασεντόνια ) ακόμα και στα νησιά που θα γκριζάρει περισσότερο.

Κύριο μέτωπο ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε αυτό που φανταζόμαστε ότι έρχεται είναι Ν ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ διακριτικά ένα Χριστιανικό ΤΟΞΟ στην Βαλκανική και να ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε ΤΕΛΙΚΑ η ΕΕ να αποκτήσει κοινή ( θεσμοθετημένη ) εξωτερική πολιτική και παρόντα Ευρωπαϊκό Στρατό .Οι ΗΠΑ πλέον και σε μια κρίσιμη φάση για την ΕΕ , δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά της όπως πρώτα.

Εις το επανιδείν λοιπόν , και μην ξεχνάτε , μια νέα ιδέα που δίνει σάρκα και οστά σ αυτό που ονομάζεται  ¨Κυβέρνηση της Κοινής Γνώμης¨ και οδηγεί με πυξίδα το μεγάλο ΟΡΑΜΑ , μια ιδέα από αμέτρητους πατριώτες ανάμεσά σας , μια ιδέα που μόνο Έλληνες μπορούσαν να συλλάβουν , είναι ΕΝΕΡΓΕΙ και αφουγκράζεται τους χτύπους της καρδιά σας.

Στην ιδέα ΑΥΤΗ , εσείς είστε οι πρωταγωνιστές.  

Αθήνα 19 Αυγούστου 2021

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Δ)

loading...