24 ΜAΪΟY 2021: Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Ο Κ. Μητσοτάκης 24 Μαϊου 2021 από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, για την αντιπυρική μέριμνα της Ελλάδας και της Αττικής, είχε δηλώσει στις κάμερες: “Όλα είναι έτοιμα για το καλοκαίρι, έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία σε επίπεδο κεντρικού κρατικού μηχανισμού, έχουν εντοπιστεί 18 περιοχές σε 11 Δήμους που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικινδυνότητας, εκεί δηλαδή που συνυπάρχει αστικός ιστός με δάσος ή και δασική έκταση και έχουν εκπονηθεί σχέδια”.

ΑΠΕΤΥΧΕ, η Ελλάδα και η Αττική ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

Ν. Χαρδαλιάς την ίδια μέρα: «Κάθε φορά που θα βρίσκεστε εδώ θα έχουμε κι ένα λιθαράκι να προσθέσουμε και να σας παρουσιάσουμε σε σχέση με την οργάνωσή μας και τις υποδομές μας».

ΑΠΕΤΥΧΕ, η Ελλάδα και η Αττική ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

Μ. Χρυσοχοϊδης την ίδια μέρα: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τη διαχείριση των κρίσεων στην Ελλάδα».

ΑΠΕΤΥΧΕ η Ελλάδα και η Αττική ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

Στ. Πέτσας την ίδια μέρα: “Αναφέρθηκε στην ταχύτητα αντιμετώπισης του φαινομένου καθώς και στη χρηματοδότηση συνολικού ύψους 16,9 εκατ. ευρώ, που δόθηκε εγκαίρως στους Δήμους, για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, εκ των οποίων τα 2,5 εκατ. ευρώ αφορούν αποκλειστικά στους Δήμους της Αττικής. Επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ έχει ήδη δοθεί για αντίστοιχες δράσεις στους Συνδέσμους Δήμων της Αττικής”.

ΑΠΕΤΥΧΕ, η Ελλάδα και η Αττική ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...