ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ’21

Της Λέττας Καλαμαρά*

Ο Πρωθυπουργός του Διχασμού και της Καταστροφής Κ.Μητσοτάκης, ο διώκτης εκατομμυρίων ανεμβολίαστων Ελλήνων, συνεχίζει το καταστρεπτικό έργο του που άρχισε εδώ και δύο χρόνια δημιουργώντας ελλειμματική οικονομία, σπέρνοντας το διχασμό πάνω σε καμένη και ξεπουλημένη γη. Ετοιμάζεται σύμφωνα με το “Γκαίμπελς” του να ανακοινώσει την ερχόμενη Τρίτη διωγμούς Ελλήνων με ανούσια μέτρα μετά την εξόντωση των ανεμβολίαστων υγειονομικών χωρίς τύψεις.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας, καταπατητής του Συντάγματος και της Νομοθεσίας τη Ε.Ε., εκποιεί τις υποδομές σε Ούνους, Γάλλους και Κινέζους με αποικιοκρατικές συμβάσεις εις βάρος της ευημερίας του λαού μας και των επόμενων γενεών μας, απομακρύνει και απομονώνει τη χώρα από το δυτικό πολιτισμό και την Ε.Ε. και μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρο και όχι χώρα αντίστοιχο του Αφγανιστάν. Από την παραγωγή στη διακίνηση η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία μολυσμένη “μπαταρία” της Ευρώπης και του Κόσμου δημιουργώντας με αφορμή το COVID-19 και τις παράνομες πολιτικές αποφάσεις Μητσοτάκη, 3 κάστες ανθρώπων για την υποταγμένη Ελλάδα του.

Η πρώτη κάστα των εμβολιασμένων πιστών στο καθεστώς που μπορούν να κολλούν και να μεταδίδουν το COVID-19 ανεξέλεγκτα εις βάρος ΌΛΩΝ, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Για τους πελάτες του Τούρκου CEO της BIOnTech κυρίως όλες οι απολαύσεις είναι ελεύθερες στη κοινωνία Μητσοτάκη, οι κρατικές θέσεις και αξιώματα και οι πράσινες επενδύσεις. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συγκεντρώνονται σε κλειστούς χώρους, σε εστιατόρια και γήπεδα και να μεταδίδουν το COVID-19 αρχικά ανάμεσά τους και μετά στην κοινότητα.

Η δεύτερη κάστα των ανεμβολίαστων μη πελατών του Τούρκου CEO της BIOnTech κυρίως είναι κοινωνικά “μιάσματα” για τον ανεύθυνο Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρέα του, που οφείλουν να λοιδορούνται από τα κρατικά και καλοταϊσμένα συστημικά μέσα ενημέρωσης, να καταδιώκονται και να απομακρύνονται από τον κρατικό ιστό, να μην έχουν κρατική υγειονομική περίθαλψη και να απομονώνονται χωρίς εισοδήματα μέχρι τη βιολογική εξόντωσή τους λόγω ασιτίας.

Η κάστα των βαρβάρων, παρανόμων εισερχομένων αλλοδαπών που κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό αριθμό και σκοπό τους αλλά μπορούν να επιδοτούνται, να μην πληρώνουν φόρους, να μην υπερασπίζονται την Ελλάδα και να απολαμβάνουν τις κρατικές υπηρεσίες υγείας, παιδείας κ.λπ. ελεύθερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαλύει την Ελλάδα αλλάζοντας το πολιτικό καθεστώς της σε αυταρχική και χωρίς έλεγχο δημοκρατία επίσημα και με στοιχεία. Την παραδίδει στους Ούννους σπεύδοντας να ασφαλίσει και τον Έβρο για να μην ανησυχεί ο Ταγίπ και να εκτελέσει ανενόχλητος το έργο τους στο Αιγαίο και Μεσόγειο.

Συνεχίζει την Εθνική Καταστροφή του ’21 αδιαφορώντας ότι το Ηνωμένο βασίλειο ενέκρινε φάρμακο της ROCHE για την αντιμετώπιση του COVID-19 και σπεύδει να ανακοινώσει μέτρα κοινωνικού μαστιγώματος των ανεμβολίαστων πολιτών.

Στοχεύει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων και των παιδιών των Ελλήνων για να ελέγξει τον πυρήνα της Ελλάδας πλήρως και να ανακηρύξει τους Ούνους κατακτητές. Αδιαφορεί στο γεγονός ότι το Βέλγιο ξεκινάει τη σχολική χρονιά χωρίς μάσκες σε μαθητές και δασκάλους την ώρα της διδασκαλίας. Αδιαφορεί για τα γεμάτα πλήθος κόσμου γήπεδα στην Αγγλία.

Προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει το ανεύθυνο νομικό και επικοινωνιακό πλαίσιο και μέσω ενός εστιασμένου στην Εθνική Άμυνα ανασχηματισμό να ελέγξει κάθε εξουσία και αντίσταση της Ελλάδας εις βάρος της και εις όφελος της διεθνούς παρέας που λυμαίνεται τη χώρα μας.

Δεν θα τα καταφέρουν οι εχθροί της Ελλάδας να τη διαλύσουν και να την υποτάξουν όσο και μηχανορραφούν με τους αλγορίθμους τους μία πλαστή πραγματικότητα για να πετύχουν το τέλος της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε ανίκανος να προστατεύσει τις περιουσίες τον Ελλήνων, την ευημερία τους, τη φύση μας και η παραμονή του στην εξουσία είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα. Η επόμενη εθνική κρίση που θα αντιμετωπίσει θα είναι και η τελευταία του και θα λογοδοτήσει για όλες τις καταστροφές που έχει επιφέρει δύο χρόνια τώρα στην κοινωνία και την οικονομία.

Η Νέα Ελλάδα θα δημιουργηθεί, πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά και θα μεγαλουργήσει. Τα εκατομμύρια διωκόμενων Ελλήνων θα είναι η μαγιά της.

loading...