Πράκτορες των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών έκαναν τους εμπρησμούς από το 2009 εως και το 2020 στην Λέσβο.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι (2021) σε διάφορα μέρη της Ελληνικής επικράτειας, φέρνουν ξανά στην μνήμη μας τις παλαιότερες εφιαλτικές αποκαλύψεις της κορυφαίας Ελληνοχριστιανικής στήλης στην Ελλάδα και των Τουρκικών ΜΜΕ για την δράση των Τούρκων πρακτόρων σχετικά με τους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών στα νησιά του Αιγαίου.

Αυτά δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε, καθώς είναι απαραίτητο να θυμόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Τον Απρίλιο του 2009 και τον Δεκέμβριο του 2011 για άλλη μια φορά αποκαλύπτονταν ότι Τούρκοι πράκτορες έκαναν τους εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και ομολογίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έκαψαν τα νησιά, αναφερόταν σε δύο τουρκικές εφημερίδες. Εκεί ομολογείται ότι έβαζαν φωτιά στα Ελληνικά δάση με το πρόσχημα των αντιποίνων, καθώς οι Έλληνες “στήριζαν’ το ΡΚΚ.

Νέες αποκαλύψεις από την Τουρκική εφημερίδα Milliyet επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις που είχε κάνει αρκετά χρόνια πριν ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, σύμφωνα με τις οποίες Τούρκοι πράκτορες πυρπολούσαν Eλληνικά δάση στην Μυτιλήνη και σε άλλα νησιά.

Ο αρθρογράφος Can Dundar στην Τουρκική εφημερίδα, έκανε αναφορά σε ειδική-μυστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία έγινε διείσδυση Τούρκων πρακτόρων σε Ελληνικό στρατόπεδο της Λαμίας. Οι Τούρκοι πράκτορες έκαναν-εμπρησμούς Ελληνικών δασικών εκτάσεων σε Λέσβο, Κρήτη και Ρόδο καθώς και σε άλλα τουριστικά θέρετρα σε αντίποινα για την “υποστήριξη που παρείχε” η Ελλάδα στο PKK.

Ο Τούρκος συντάκτης επικαλείται μυστική έκθεση διέρρευσε και περιήλθε εν γνώσει του. «Μετά τις πυρκαγιές, τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που μπήκαν σε ελληνικά νησιά, όλα σταμάτησαν, για κάποιο διάστημα. Τότε η Ελλάδα βρισκόταν υπό την προστασία του PKK και όλα τελείωσαν», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Χωρίς όμως να διευκρινίζει τι είδους “προστασία” του ΡΚΚ απολάμβανε η Ελλάδα και γιατί οι Τούρκοι πράκτορες υποτίθεται πως σταμάτησαν τις εγκληματικές επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο της Μilliyet Τζάν Ντουντάρ, η MIT είχε απαντήσει στην έκθεση του διευθυντή του γραφείου του Γιλμάζ και ζητούσε την εξαφάνισή της!

Η Τουρκική ΜΙΤ ανέφερε πως “Οι επιθέσεις στα δάση της Ελλάδος, οι βομβιστικές ενέργειες και οι εμπρησμοί στην Κρήτη, στην Λέσβο και την Ρόδο, είναι κρατικά μυστικά ακόμη και στο επίπεδο αναφορών και δεν πρέπει να κοινοποιηθούν, γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει την εκμετάλλευσή τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει θέμα αμοιβαιότητας”.

Ο Τούρκος αρθρογράφος, με σαφέσταστο τρόπο γράφει στο άρθρο του πως την εποχή εκείνη, “Η Τουρκία ήταν εξοργισμένη για την “φιλοξενία” των μελών του PKK στην Ελλάδα”.

Για αυτό κάποιοι είπαν “Εφόσον εκείνοι μας πονούν, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς”. Δύο ομάδες χωρίς να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης, ξεκίνησαν τη δράση τους. Tότε οι ειδικές δυνάμεις ανέλαβαν τις πυρκαγιές, ο τομέας μυστικών υπηρεσιών τις βόμβες» τονίζει ο Νουτντάρ.

Ο Τούρκος αρθρογράφος αναφέρει πως εάν οι δράστες στην επικίνδυνη αποστολή τους συλλαμβάνονταν, δεν θα αναγνωρίζονταν από το Τουρκικό κράτος. «Μετά τις βόμβες και τις πυρκαγιές στα Ελληνικά νησιά, στην Τουρκία ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές. Μετά από λίγο καιρό Έλληνες επικοινώνησαν τους Τούρκους αρμόδιους και ζήτησαν «παύση πυρός.» Το μήνυμα ελήφθη και οι πυρκαγιές σταμάτησαν. Μετά για λίγο καιρό έπαψε και η φιλοξενία του PKK από την Αθήνα.

Την ύπαρξη έκθεσης που δείχνει την δράση του Τουρκικού παρακράτους στα Ελληνικά δάση των νησιών του Αιγαίου αποδεικνύει, η αναφορά που δημοσίευσε τότε η Τουρκική εφημερίδα Vatan.

H εφημερίδα κάνει αναφορά στην έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κουτλού Σαβάς επι κυβερνήσεων Μεσούτ Γιλμάζ, σχετικά με το σκάνδαλο Σουσούρλουκ που δείχνει την σχέση του κράτους με το παρακράτος. Στην έκθεση του σύμφωνα με την Vatan o εισαγγελέας αφιερώνει 12 σελίδες «σχετικά με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα».

Ολόκληρη η μυστική έκθεση βρίσκεται στους φακέλους της δίκης της οργάνωσης Εργκενεκόν. Όλα τα στοιχεία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια τότε σύλληψης μέλους της Εργκενεκόν, Ντογού Περίντσεκ.

Στα στοιχεία τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του Περίντσεκ αποκαλύπτονταν πως είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, Χωροφυλακής και των Δυνάμεων Ασφαλείας, για τις εργασίες που θα γίνουν στους εξωτερικούς στόχους.

Σύμφωνα με την αναφορά η ομάδα δράσης σταμάτησε τις κακουργηματικές δραστηριότητες της όταν άρχισαν να δημοσιεύονται ειδήσεις για τη δράση της. Η Vatan δημοσίευσε μέρος της έκθεσης που ανέφερε «Ως πρώτος στόχος έχει επιλεγεί ο Οτσαλάν. Αλλά έχει γίνει στόχος επίθεσης και ο χώρος συγκέντρωσης στην Λαμία του PKK. Ο συγκεκριμένος χώρος άλλαξε τρεις φορές σημείο αλλά βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Επιτεθήκαμε σε πολλά σημεία σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία που φιλοξενούσαν στελέχη του ΡΚΚ, ενώ στην ίδια περίοδο κάηκαν δάση στην Κρήτη, την Λέσβο και την Ρόδο.

Επίσης τον Απρίλιο του 2009 διαβάζουμε στην κορυφαία κατά γενική παραδοχή στήλη (Επικρατέειν η Απόλλυσθαι) σε επισκεψιμότητα και προσφορά στο Ελληνικό έθνος ότι οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ετοιμάζουν μπαράζ εμπρησμών στην Λέσβο, σε συνεργασία με τους Ελληνόφωνους Τούρκους πράκτορες στον Νομό Λέσβου Σ. Καραντώνη και Θ. Κουκούλη.

Το δημοσίευμα και όλα τα αδιάσειστα στοιχεία εστάλησαν στις κατοχικές αρχές της Λέσβου. Εν τούτοις άφησαν ανενόχλητους τους Τούρκους πράκτορες να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο και να καίνε επί δέκα έτη το πανέμορφο νησί.

Εξαιτίας του παραδικαστικού κυκλώματος στην Λέσβο, αποβλήθηκε η ένωση δικαστών και εισαγγελέων, από την Ευρωπαϊκή ένωση δικαστών.

Yπό Τουρκική διοίκηση ο νομός Λέσβου, όπως αναφέρει ο καθηγητής πανεπιστημίου και πρώην βουλευτής Θεόδωρος Κατσανέβας.

Eνδεικτικό ήταν ότι στην Λέσβο είχαμε παγκόσμιο ρεκόρ εμπρησμών επί τέσσερα συναπτά καλοκαίρια 2009 εώς 2012, σε καθημερινή βάση. Στην κλειστή κοινωνία της Μήθυμνας όπου οι κάτοικοι φημίζονται σε μεγάλο μέρος της επικράτειας για την άρρωστη ενασχόληση τους επί παντός δραστηριότητας του κάθε συγχωριανού τους και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι γίνεται και στον πιο απόμερο βοσκότοπο και το πότε ήρθε σε ερωτική επαφή κάποια γυναίκα του χωριού, εντελώς ξαφνικά “έπαθαν” επιλεκτική αμνησία σχετικά με τους εμπρησμούς των Τούρκων πρακτόρων. Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε μερικά ενδεικτικά αποσπάσματα από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, από το 2009 εώς το 2021 :

“Στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η Ελλάδα παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο.

Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό.

Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία.

Η Τουρκία θα είναι αρχικά μέσα στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη και σύντομα θα γίνει η τέταρτη παγκόσμια υπερδύναμη, μετά την Ρωσία, την Κίνα και την Αμερική.

Η Φιλοτουρκική από τα πανάρχαια χρόνια Γερμανία αν και έχασε κατά κράτος από την Μόσχα και είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία και για δεύτερο αγωγό παροχής φυσικού αερίου από την Ρωσία, εν τούτοις συνεχίζει με αμείωτο μένος-μίσος την ανθελληνική της πολιτική. Για όσους δεν γνωρίζουν να υπενθυμίσω ότι ο πόλεμος στην μαρτυρική Συρία έγινε για να παίρνει δωρεάν φυσικό αέριο η Γερμανία από το Κατάρ, ώστε να μην είναι το Βερολίνο ενεργειακά εξαρτώμενο από την Μόσχα. Το μόνον θετικό στην περίπτωση της Ελλάδος, σε σχέση με τις άλλες χώρες είναι ότι κατακτήθηκε ειρηνικά χωρίς πόλεμο.

Να περάσουμε να δούμε αναλυτικά, ποια είναι αυτά τα σχέδια. σχετικά με την ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδας.

Η υπό εξέλιξη οργανωμένη εισβολή χιλιάδων Ισμαηλιτών υπηκόων ξένων κρατών από την Ασία-Αφρική και η υποκινούμενη προσπάθειά να περνάνε βιαίως-παρανόμως, τα Ελληνικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα, έδειξε ξεκάθαρα ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει σε πόλεμο. Η Τουρκία κατακτά σταδιακά την Ελλάδα για συγκεκριμένους λόγους ζωτικής σημασίας.

Ο Ερντογάν είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατέκτησε ειρηνικά την Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας, ώστε να συμμετέχει απερίσπαστος στα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην Συρία, την Λιβύη, την Αρμενία, την Ουκρανία κλπ.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε τεράστια αύξηση των
“μεταναστευτικών” ορδών, στην Ελληνική επικράτεια, προκειμένου να πετύχει τα σχέδια της η Τουρκία, σε Αιγαίο-Θράκη, με ειρηνικές συνθήκες και δημοκρατικούς τρόπους.

Η αυξανόμενη εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας, με τον κυβερνητικό στρατό της Συρίας, ο οποίος υποστηρίζεται, στρατιωτικά από την Ρωσία του Πούτιν και το Ιράν, έχει αναγκάσει τον Ερντογάν να αποσύρει μεγάλες και μάχιμες μονάδες από την Στρατιά της Θράκης με έδρα την Αδριανούπολη και την Στρατιά του Αιγαίου, με έδρα την Σμύρνη.

Ένα σημαντικό τμήμα του συνεχώς αυξανόμενου αμυντικού κενού στα δυτικά σύνορα, η Τουρκία το καλύπτει με την αποστολή χιλιάδων “μεταναστών” στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση τακτικής, με έναν στρατό αντιπερισπασμού, και ειρηνικής κατακτήσεως της Ελλάδος. Τον στρατό των μεταναστών έχει συστήσει ο Ερντογάν με υπηκόους χωρών του μωαμεθανικού-σουνιτικού τομέα. Οι “μετανάστες” είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και με έντονο το στοιχείο του Ισλαμικού φανατισμού.

Εξορμώντας σε όλο το μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο και αποπλέοντας από τα Μικρασιατικά παράλια, για τα νησιά του Αιγαίου, όλοι αυτοί έχουν επιτύχει μια αναίμακτη εισβολή.

Με τις επιτυχείς προσπάθειες εισβολής, καταπονούν το Ελληνικό έθνος, σε πνευματικό, ηθικό, οικονομικό, και κοινωνικό επίπεδο.

Οι επιπτώσεις του πολέμου», με διάφορες αυξομειώσεις στην έντασή του, μαίνεται εδώ και χρόνια. Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Η Τουρκία του Ερντογάν δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο, να διεξάγει ευρείας κλίμακας πολεμικές επιχειρήσεις με την Ελλάδα, με πραγματικά πυρά γιατί έχει επιτύχει, την κατάκτηση της Ελλάδος σε καθεστώς ειρηνικό.

Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή, πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το ΝΑΤΟ, είτε από την παραδοσιακά ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων.

Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς. Εντούτοις οι ισχυρότερες-φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε, ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.

Η Ελλάδα υπέστη όλες τις μορφές του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε μετά από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως.

Στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα.

Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, και διαδικτυακό επίπεδο.

Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία.

Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους, με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ.

Το μίσος του Ερντογάν και των επιτελών για την Ελλάδα, προέρχεται από συγκεκριμένες αιτίες.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας όπως έχω αποκαλύψει εδώ και μερικά χρόνια, ανήκει σε μια κλειστή μωαμεθανική-παγανιστική σέχτα.

Οι Χαριζίτες ( Haridji Meszep) είναι αδελφότητα παγανιστών. Κατά την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρ. Ερντογάν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017, έστησαν προς τιμήν του, το γλυπτό το οποίο ονόμασαν “φύλακα-άγγελο” του Παλαιού Φαλήρου. Το γλυπτό τοποθέτησε ο Δήμαρχος. Αυτό το άγαλμα συμβολίζει τον φύλακα-‘Θεό” του Τουρκικού κράτους, ο οποίος ιεραρχικά είναι υψιστάμενος του “θεού” Κρόνου. Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει την σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι, την οποία έχουν και στην σημαία τους, ως ημισέληνο. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο δολοφονικού κράτους της οικουμένης, το οποίο δεν έχει ιστορία παρά μόνον ποινικό μητρώο, σύμφωνα με τον δάσκαλο από τον Κιλκίς τον Δημήτρη Νατσιό.

Το γλυπτό είχε τοποθετηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017, την ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Σάββας. Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Αυτό το ειδικό άγαλμα καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο δαίμονας που δυστυχώς ο Δήμαρχος τον αποκάλεσε “κόκκινο άγγελο” έχει τις εξής ονομασίες : Al – Oujah, Αλούτζα και Σαβάζιος. Επίσης οι Τούρκοι ιθύνοντες στην Ελλάδα επιθυμούσαν να τιμήσουν και να καλωσορίσουν με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του μεγάλου Χαριζίτι Ρ. Ερντογάν, με την τοποθέτηση του γλυπτού σε μια περιοχή που ασφυκτιά από το Τουρκικό στοιχείο, όπως η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, του Αλίμου και της Καλλιθέας. Εκεί δραστηριοποιείται Χαριζίτικος πυρήνας που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτίνεται από την Καλλιθέα έως την Βουλιαγμένη.

Σε αυτές τις περιοχές εκδηλώνεται Τουρκικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον και φυλάσσεται μεγάλος οπλισμός, υλικά για δολιοφθορές, όπως εμπρησμοί, υλικά κατασκευής βομβών (θυμηθείτε το περιστατικό με την σύλληψη Τούρκων τρομοκρατών, σε διαμερίσματα της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου), και ναρκωτικών ουσιών. Σε αυτές στις περιοχές της Αθήνας, εδώ και πολλά χρόνια, κινείται και εγκληματεί ο άμεσος συνεργάτης τους ο γνωστός κίναιδος Θ. Κουκουλης.

Ο Κουκούλης εδώ και δεκαετίες πραγματοποιεί εμπρησμούς, πλαστογραφίες διαθηκών, ενώ προμηθεύει με ναρκωτικά τα νέα παιδιά της Αθήνας και των νήσων. Μερικά από αυτά τα οδήγησε και σε κυκλώματα ομοφυλοφιλίας. Ένοχη σιωπή επικρατεί στην Λέσβο, στο χωριό του πράκτορα των Τούρκων, μερικά χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Μυτιλήνης, καθώς όλοι γνωρίζουν σχετικά με τις εγκληματικές ενέργειες του Κουκούλη, αλλά κανένας δεν τολμά να μιλήσει εκτός από την Χ. Καβούρη και την κ. Αρ. Αβαγιαννού.

Η Καβουρή τα έχει καταθέσει όλα και εγγράφως στο σωματείο που διετέλεσε πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας, παρουσία των μελών του σωματείου και στις αρμόδιες κατοχικές εισαγγελικές αρχές, οι οποίες σκόπιμα, καλύπτουν τον πράκτορα-συνεργάτη της ΜΙΤ Κουκούλη, καθώς και όλους τους υπόλοιπους πράκτορες και συνεργάτες των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Είναι γνωστό σε όλους ότι όταν ο Κουκούλης βρίσκεται στην Λέσβο, έξω από το σπίτι του, περιμένουν στην σειρά, αρκετοί αλλοδαποί σοδομιστές, από το κέντρο μεταναστών της Μόριας. Εκεί με την σειρά προβαίνουν, στην επαίσχυντη πράξη του σοδομισμού και λαμβάνουν ως αμοιβή, από 50 εώς 100 ευρώ και μια μικρή ποσότητα σκληρών ουσιών.

Ειδικά για τα νησιά του Νοτίου και Βορείου Αιγαίου οι Χαριζίτες, είναι στην Ελλάδα ως εστιάτορες και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων όπως ο Σ. Καραντώνης, στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ο συγκεκριμένος ειδικός συνεργάτης-πράκτορας των Τούρκων έχει αναπτύξει μεγάλη εγκληματική δραστηριότητα στο νησί. Εμπρησμοί, διακίνηση ουσιών, και εκατοντάδες παράνομοι διορισμοί στο δημόσιο, κατοίκων του Νομού οι οποίοι δεν πληρούσαν τις προυποθέσεις. Επίσης ο Σ. Καραντώνης. σύμφωνα με την Χ. Π. Καβουρή και μια ακόμη αξιόπιστη πηγή μου, καθοδηγεί τους bird watchers, σε ποια απαγορευμένα στρατιωτικά σημεία των νησιών να πάνε, για να φωτογραφίσουν στρατόπεδα, καταφύγια κλπ και να κάνουν εμπρησμούς όποτε το απαιτούν, οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Οι αρχές έχουν πάρα πολλά, ατράνταχτα στοιχεία, για την δράση και τους καθημερινούς εμπρησμούς στην Βόρεια Λέσβο, επί τέσσερα συνεχόμενα καλοκαίρια, 2009-2012. Εντούτοις τους αφήνουν ανενόχλητους, τους πράκτορες Κουκούλη και Σ. Καραντώνη.

Το 2019 μέλη των τοπικών αρχών, εμπόδισαν το έργο του έντιμου αντιεισαγγελέα Γεώργιου Αργυρόπουλου, να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση των Κουκούλη-Σ. Καραντώνη.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΤ.

Επανερχόμενος στην υποδοχή του Ερντογάν στην πόλη των Αθηνών, η ύψωση του σατανικού γλυπτού και η προβολή της σειράς Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής από την τηλεόραση, ήταν ταυτόχρονα και ένα μυστικό σύνθημα προς τα κλιμάκια του Ελλαδικού χώρου, ότι ξεκινά η τελική αντεπίθεση, για την ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδας και ότι οι παγανιστικοί-χαριζίτικοι πυρήνες στην Κωνσταντινούπολη, στο Νέο Βουτζά, την Καλλιθέα Αττικής, στην Ουτζά της Μυτιλήνης και αλλού, να ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους. Στα πλαίσια παρόμοιων σκοπών, ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγία Σοφία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλους τους μετανάστες, τους πήγαν σε αυτήν την περιοχή της Λέσβου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, γενικότερα. Η συγκεκριμένη περιοχή στην Μυτιλήνη έχει από πολύ παλιά, το όνομα Al – Oujah, Αλούτζα (Ουτζά) στα Τουρκικά, που είναι ο πιο σημαντικός θεός-δαίμονας, για τους Τούρκους- Παγανιστές.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, θεωρεί την Λέσβο το πιο ξεχωριστό νησί, καθώς η περιοχή έξω από την Μυτιλήνη, φέρει το όνομα του πιο σημαντικού Τουρκικού του Τουρκικού παγανισμού. Επίσης είναι πολύ γνωστό ότι τα πανάρχαια χρόνια η Λέσβος ήταν το πιο σημαντικό νησί, σχετικά με την λατρεία του Κρόνου.

Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής κατοχής γινόταν κρυφές τελετές από τους Τούρκους Χαριζίτες, στην ευρύτερη περιοχή Ουτζά της Μυτιλήνης. Επί 450 χρόνια στις τελετές για την λατρεία του Al oujah, συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί χαριζίτες παράγοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Συνεπώς το νησί της Λέσβου έχει τεράστια θρησκευτική σημασία, καθώς είναι ο ιερότερος τόπος λατρείας, για τους Τούρκους χαριζίτες. Παρά την απελευθέρωση του νησιού, η λατρεία του Τούρκου δαίμονα δεν σταμάτησε ποτέ.
Από τις συνέχομενες αναφορές μου ανησύχησαν οι διαμένοντες εν Ελλάδι Τούρκοι παράγοντες-στελέχοι των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, διότι είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια των πρώτων Χαριζίτων Σουλτάνων Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και του Σελίμ Β. Ο Σελίμ ήταν γιος του Σουλεϊμαν του μεγαλοπρεπή. Για όσους δεν γνωρίζουν από τα πανάρχαια χρόνια το σπουδαιότερο κέντρο λατρείας του Κρόνου στα νησιά βρίσκεται στην Λέσβο. Για αυτό επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον όλα τα ανθελληνικά νεοταξικά κέντρα.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη του πάπα, του Βαρθολομαίου, της Σάραντον, της Τζολί και της Ράνιας στο νησί. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει δράσεις για λογαριασμό της Τουρκίας στην Ελλάδα, είναι όλοι παγανιστές. Πανάρχαιο ήταν και είναι το μίσος των παγανιστών, για αυτό προκάλεσαν γενοκτονίες, εμφυλίους και πάσης φύσεως καταστροφή από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Η εθνική μας ισχύ, μέσα από τον Ελληνικό πολιτισμό, επί των άλλων κρατών, είναι το μόνο όπλο που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν οι προαιώνιοι εχθροί μας.

Για αυτό επί αιώνες οι Γερμανοί και οι Τούρκοι καταστρέφουν τα πολιτιστικά μας μνημεία.

Ενδεικτικές είναι οι ενέργειες του Χαριζίτι Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ισοπεδώνει τα πάντα με τον στρατό του, στην μαρτυρική Κύπρο, στην αιματοβαμμένη Συρία, το Ιράκ, όπου υπάρχουν Ελληνικά-πολιτιστικά μνημεία.

O Ελληνικός πολιτισμός αποτελεί διαχρονικά το μεγαλύτερο και ισχυρότερο αμυντικό όπλο της Ελλάδας, ενάντια στους εκάστοτε κατακτητές.

Με βάσεις την Ελληνορθόδοξη παιδεία, θα κυριαρχίσουμε στο παγκόσμιο στερέωμα, όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοι μας, την εποχή της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.” Κλείνοντας να αναφέρω ότι σε ειδική εργασία Γεωστρατηγικής από την στήλη Επικρατεέιν η Απόλλυσθαι, ο πράκτορας των Τούρκων Σ. Καραντώνης ομολόγησε την ενοχή του. Χωρίς να αναφέρεται το μικρό του όνομα, και λεπτομέρειες, καθώς η στήλη ήταν πιθανό να αναφερόταν σε κάποιον Συμεών, Στρατή Καραντώνη, εν τούτοις εκείνος απέστειλε άνευ αιτίας εξώδικο στην στήλη και στο ιστολόγιο και επί της ουσίας ομολογεί την συμμετοχή του στις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και στους εμπρησμούς.
Γράφει η Andri Λύτρα μέλος της συντακτικής ομάδας, του Arisvinews.

loading...