ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 150.000 ΔΟΣΕΩΝ ΕΜΒΟΛΙΟΥ…. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ (της coca-cola) ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΑΜΠΤΑΛΑ !

Συνάντηση με τον βασιλέα του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β ιμπν Αλ Χουσεΐν, είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο των εργασιών της τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας.
Κατά τη συνάντηση o Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Ιορδανό Μονάρχη για τις εξελίξεις στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό, την πορεία της πανδημίας, καθώς και τα μέτρα που λαμβάνει η Eλληνική πολιτεία για την αντιμετώπισή της.
Φυσικά για να καταλάβει ο άνθρωπος του έκανε μάθημα υποχρεωτικότηταςΓκεμπελίστικης προπαγάνδας και εκβιασμών, χαρίζοντας του (για πιο ΣΙΚ έκανε Δωρεά) 150.000 δόσεων εμβολίου από την Ελλάδα (κατά το https://www.liberal.gr/…/ekkenonetai-kai-o…/394225) και ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ !
Και επειδή είμαι Έλληνας Πατριώτης και δεν είμαι ούτε από την Ζουαζιλάνδη ούτε από την κοιλάδα του Μπεζαβάρ, απλά κάνω τηλεόραση και δημοσιογραφία από το 1972 έμαθα να μην βλέπω τα πράγματα ΓΑΛΑΖΙΑ ρωτάω ποια εμβόλια χαρίζουμε
αυτά που λήγουν στις 14 Αυγούστου του 2021, και συνδέονται με την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες να πείσει άμεσα τους πολίτες να εμβολιαστούν.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει με τα εμβόλια που λήγουν τον Οκτώβριο του 2021 (τα περισσότερα εμβόλια ήρθαν στη χώρα μας Απρίλιο και Μάιο), καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα εμβολιαστικά κέντρα σχεδόν όλα τα εμβόλια που υπάρχουν στη χώρα μας, λήγουν τότε.
Ενώ υπάρχει και ένας αριθμός εμβολίων – η τελευταία παρτίδα που έφτασε – που λήγουν τον Δεκέμβριο του 2021.
Αν δεν εμβολιαστεί μέχρι τον Οκτώβριο το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών τότε αρκετές δόσεις θα καταλήξουν στα σκουπίδια, (κάτι πολύ γνωστό της ομάδας κυρ Σωτήρη και του κλαρινογαμπρού Αβραμόπουλου) εκτός βέβαια αν τελικά ξεκινήσουν μέχρι τότε να χορηγούνται οι τρίτες δόσεις.
Και για να γίνομαι σαφής η Ελλάδα έχει κάνει προπαραγγελία 30 εκατ. δόσεων, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες και με 3 δόσεις, αλλιώς θα πεταχτούν στα σκουπίδια πολλά εμβόλια.
Για αυτό ίσως ο Αυτοκράτορας χαρίζει (πληρωμένα από εσένα) εμβόλια….
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ
β. τεζαρης
϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...