Αυστραλία: Τους τσούζει πολύ το 14% ποσοστό εμβολιασμού και τους έχουν στριμώξει άγρια.

Στην Αυστραλία εξαντλείται η αυστηρότητα. 5 χλμ ακτίνα που μπορείς να κινηθείς αλλά εάν έχεις εξοχικό μακρύτερα από τα 5 χλμ μπορεί να πάει μόνο ένας! Τεράστιες δικαιοδοσίες στην Αστυνομία να μπει σπίτι σου με βία, να σε σταματήσει στο δρόμο και επί τόπου πρόστιμο. Να σε διατάξει να κάνεις τεστ ή άλλη θεραπεία;; Να σε βάλει σε καραντίνα. Το ‘καλύτερο’ όλων; 11 χιλιάδες δολάρια πρόστιμο για διασπορά ψευδών ειδήσεων στο διαδίκτυο..
Στη Βικτόρια, πλέον απαγορεύεται να βγάλεις τη μάσκα έξω για να πιεις αλκοόλ!

https://videopress.com/v/BnyU57Iq
Tα πρόστιμα:
– για σπάσιμο της καραντίνας από 1000 στα 5000 δολάρια
– 3000 για ψέμματα σε κάποιον υπάλληλο που κάνει τεστ
– 3000 εάν βρεθείς πάνω από δύο άτομα να κάνεις ασκήσεις. Και μάλιστα τονίστηκε ότι ασκήσεις σημαίνει ασκήσεις και όχι κάτι άλλο.
– και τελευταία στη λίστα δεσπόζουν τα 11 χιλιάρικα για την ελευθερία του λόγου στην ουσία.. Δείτε:
https://www.google.com/…/facebook-post-lockdown-protest…
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση των Αυστραλών σε αυτές τις άνανδρες απειλές και δικτατορικά μέτρα. Τους τσούζει πολύ το 14% ποσοστό εμβολιασμού και τους έχουν στριμώξει άγρια. Ελπίζω ο κόσμος να μην μασήσει όπως και στη Γαλλία που ο Μακρόν απειλεί με 6 μήνες φυλάκιση και να βγει να διαδηλώσει και να αντισταθεί.
Επίσης ελπίζω να βρεθούν αστυνομικοί που θα πουν, έως εδώ ήταν, τέρμα το θέατρο του παραλόγου. Όλα τα μάτια του κόσμου και οι σκέψεις μας, είναι στην Αυστραλία γιατί εάν ‘πετύχει’ το πείραμα εκεί θα έρθει σίγουρα και προς τα εδώ.. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.
loading...