Πάτρα: Ο κόσμος ζήτησε να συλληφθούν… όλοι οι βουλευτές και η Σακελλαροπούλου! (video)Ο ομιλητής της συγκέντρωσης ζήτησε «ο στρατός να στηρίξει την προσωρινή κυβέρνηση που θα επιλέξει πρωτογενώς ο λαός»

Νέα συγκέντρωση πραγματοποίησαν στο κέντρο της Πάτρας, πολίτες που τάσσονται κατά του εμβολιασμού, στο πλαίσιο της οποίας ακούστηκε μέχρι και το ότι πρέπει να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τους βουλευτές και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

Δεκάδες πολίτες που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, συγκεντρώθηκαν με πανό και συνθήματα, χωρίς μάσκες και μέτρα προφύλαξης, με τον κεντρικό ομιλητή της διαδήλωσης να ζητά, κάποια στιγμή, να συλληφθούν όλοι οι βουλευτές, καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με το άρθρο περί εσχάτης προδοσίας. Επίσης, ζήτησε ο στρατός να στηρίξει την… προσωρινή κυβέρνηση που θα επιλέξει πρωτογενώς ο λαός.Πριν από τις ομιλίες, πάντως, ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη για τη φραστική επίθεση στον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, όταν πλήθος διαδηλωτών έφτασε μέχρι το Επισκοπείο της Πάτρας, κατοικία του Μητροπολίτη, φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης και τον κάλεσε επίμονα να βγει στο μπαλκόνι.
Δείτε πλάνα από τη σημερινή συγκέντρωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια :