Γερμανίδα τραγουδίστρια σκορπά «ανατριχίλα»: Μαθήματα ελευθερίας για το εμβόλιο, vid

 

Ο κύριος Κιάμος ακούει;;; Μπροστά της θα χαμήλωναν το βλέμμα πολλοί σύγχρονοι τραγουδιστές στην Ελλάδα…

Η πασίγνωστη Γερμανίδα ποπ τραγουδίστρια Nena, σε αντίθεση με πολλούς Έλληνες  ή άλλους συναδέλφους της, που προωθούν τον εμβολιασμό με ένα, κατά πολλούς, πειραματικό σκεύασμα, επέκρινε έντονα την πολιτική περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών μέσω των εμβολίων.

Οι διοργανωτές είχαν καθορίσει συγκεκριμένο χώρο τα λεγόμενα κουτιά, τα οποία απαγορευόταν να εγκαταλείψουν οι παρευρισκόμενοι.

Όταν εκείνοι δεν τήρησαν το μέτρο, τότε η Νένα έλαβε προειδοποίησει πως θα ακυρωθεί η συναυλία και αποφάσισε να πει τα εξής λόγια:

«Με απειλούν ότι θα ακυρώσουν την συναυλία επειδή δεν μπαίνετε στα κουτιά σας – όπως τα λένε! Το αφήνω στην δική σας ευθύνη, αν θα το κάνετε είτε όχι. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Όπως όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν αν θα εμβολιαστούν ή όχι. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε μένα».

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η Nena συνέχισε:

«Το όλον θέμα πολιτικοποιείται εδώ και αυτό είναι παντελώς απαίσιο. (…) Χθες ήταν εδώ ο Christopher Street Day και ήταν οκ ότι 80.000 άνθρωποι ήταν στον δρόμο ο ένας κοντά στον άλλον. Γι’ αυτό, κλείστε μου το ρεύμα ή κατεβάστε με αστυνομικούς. Δεν με νοιάζει. Είμαι μέχρι εδώ με όλα αυτά»

«Το ερώτημα δεν είναι τι επιτρέπεται να κάνουμε, αλλά τι αφήνουμε να μας κάνουνε», είπε η Νένα και το πλήθος ξέσπασε σε κραυγές στήριξης!

Δείτε τα λόγια ελευθερίας! Θα τα ακούσουμε ποτέ εδώ σε συναυλία;;;

Δείτε το βίντεο:

loading...