Επίθεση ΣΟΚ!!! κατά των ιατρών που αμφισβητούν το εμβόλιο: «Είναι τσαρλατάνοι, να τιμωρηθούν», vid


 «Ο καθένας δε μπορεί να ασκεί την ιατρική όπως θέλει» - Οι λέξεις σκότος και μεσαίωνας είναι πάρα πολύ ΛΙΓΕΣ για να περιγράψουν όσα ειπώθηκαν!!!

Ξαφνική «επίθεση» κατά όσων αρνούνται να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο αλλά και κατά όσων γιατρών μιλούν κατά του σκευάσματος, εξαπέλυσαν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ζητώντας ακόμα και την τιμωρία τους.


«Για το θέμα των αντιεμβολιαστών, με είχαν ρωτήσει και σε μία άλλη συνέντευξη τι θα έλεγα σε αυτούς τους αντιεμβολιαστές. Μιλάμε για αντιεμβολιαστές και όχι για διστακτικούς.


Δεν θα έλεγα τίποτα. Διότι δεν έχουν αυτιά να ακούσουν. Αυτό είναι ένα γεγονός και μάλιστα προσπαθούν πολλοί να πείσουν κι αυτόν που πρεσβεύει υπέρ του εμβολιασμού. Νομίζω πως τους έχουμε δώσει πάρα πολύ χώρο».


Ακόμη πιο σκληρός και επικριτικός ήταν ο Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος μάλλον θέλει να εφαρμόσει στην Ελλάδα συλλήψεις επιστημόνων, όπως συνέβη στην Κύπρο με τον Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη!


Δήλωσε χαρακτηριστικά:


«Όσον αφορά τους αντιεμβολιαστές, θα πρέπει να διακρίνουμε δύο πράγματα: Το ένα είναι η συμμετοχή γιατρών και οι διαφορετικές απόψεις γιατρών οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Εδώ δεν είναι θέμα ελευθερίας, ούτε Δημοκρατίας, ούτε η ελεύθερη έκφραση της άποψης οποιουδήποτε.


Κάποιος ο οποίος είναι υγειονομικός ή επιστήμονας, είναι υποχρεωμένος με βάση την ιατρική δεοντολογία και με βάση τη νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά και σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του κόσμου, να ακολουθεί διάφορους κανόνες (σ.σ. τους κανόνες που θέτουν οι κρατικοί «ειδικοί» ή τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης;;;).


Όπως ξέρουμε στην ιατρική, είναι πολύ εύκολο κάποιος… η ιστορία τους έχει ονοματίσει τσαρλατάνους ή οτιδήποτε άλλο, σε μια πολύ μεγάλη δυσκολία όπως ένα πρόβλημα υγείας, κάποιος να το εκμεταλλευτεί αυτό και να εκφράσει μια διαφορετική άποψη.


Η διαφορετική άποψη σε ένα επιστημονικό πεδίο, που δεν είναι πολιτικό, δεν έχει κανένα έρεισμα, κανένα δημοκρατικό δικαίωμα ή ελευθερία έκφρασης (σ.σ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Είναι υποχρέωση των συντεταγμένων οργάνων της Πολιτείας, να αποσιωπήσουν, να περιθωριοποιήσουν και να τιμωρήσουν τους γιατρούς.


Ο εμβολιασμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε. Είτε θέλει να εμβολιαστεί είτε όχι, είναι μια άλλη συζήτηση. Είναι πολύ δύσκολο να πείσουμε τους αντιεμβολιαστές. Αλλά ειδικά οι γιατροί οι οποίοι εκπέμπουν ένα μήνυμα παραπληροφόρησης -και είναι ξεκάθαρο- δεν είναι θέμα ιατρικής άποψης, υπάρχουν όργανα.


Ο καθένας δε μπορεί να ασκεί την ιατρική όπως θέλει. Αυτά είναι στα πλαίσια κάποιου ο οποίος είναι τσαρλατάνος και είναι υποχρέωση των συντεταγμένων οργάνων να εφαρμόσουν την νομοθεσία».


Η Ιερά Εξέταση ωχριά μπροστά σε αυτά που ακούμε!!!! Το ίδιο έλεγαν παλιά όσους είχαν διαφορετικές επιστημονικές-ιατρικές απόψεις ή θεωρούσαν πως η γη δεν είναι επίπεδη!!!


Ακούστε και πιστέψτε στα αυτιά σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :