«ΜΠΟΥΜ»!!! Αναστολή εργασίας και μετά ΑΠΟΛΥΣΗ του ανεμβολίαστου!!! Η κυβέρνηση καταπατά κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, vid


 
Υπερβαίνουν τα εσκαμμένα με σπασμένα τα φρένα...

Χθες, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ανέφερε πως όλοι οι εργαζόμενοι στις Δομές φροντίδας ηλικιωμένων, θα πρέπει να εμβολιαστούν έως τις 16 Αυγούστου, τουλάχιστον με την πρώτη δόση.


Εξηγώντας το πλαίσιο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, η κα Μιχαηλίδου διευκρίνισε πως ο κάθε εργοδότης θα έχει την ευθύνη να ελέγχει αν οι εργαζόμενοί του είναι εμβολιασμένοι (πάει περίπατο το ιατρικό απόρρητο). Εάν δεν είναι, ούτε με την πρώτη δόση, μέχρι τις 16 Αυγούστου, θα λαμβάνουν οι εργαζόμενοι άδεια άνευ αποδοχών, επομένως δεν θα πηγαίνουν στην εργασία τους και δεν θα λαμβάνουν μισθό.


Τόνισε, μάλιστα, ότι το ίδιο θα ισχύει και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.


Υποχρέωση του εργοδότη είναι να ελέγχει, αν οι εργαζόμενοι θα εμβολιάζονται. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι δεν θα επιτρέπεται να προσέρχονται στην εργασία τους και θα λαμβάνουν ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ. Ο εργοδότης δεν θα έχει την υποχρέωση να πληρώνει μισθό για εργασία που δεν παρασχέθηκε και μπορεί να προσλάβει κάποιον εμβολιασμένο για να αντικαταστήσει τον ανεμβολίαστο υγειονομικό προσωρινά ή και… ΜΟΝΙΜΑ!!!


Αυτό γιατί σήμερα, η κα Μιχαηλίδου πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως όσοι δεν εμβολιαστούν και βγουν σε αναστολή, μετά μπορεί να απολυθούν:


«Σχεδιάζουμε η άδεια αποδοχών να έχει ταβάνι ενός μηνός και μετά ο εργοδότης να μπορεί να πει: Μετά από έναν μήνα που ο εργαζόμενος στην δομή μου δεν έχει κάνει ακόμα εμβόλιο, δεν μπορεί να είναι ικανός να προστατεύσει τους ωφελούμενούς μου, οπότε μετά από αυτόν τον έναν μήνα, να απολυθεί αυτός ο άνθρωπος»!!!


ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!


Δείτε από το 4.44:


Δεν υπάρχουν σχόλια :