Χορωδία ομοφυλόφιλων του Σαν Φρανσίσκο: “Ερχόμαστε για τα παιδιά σας”! (vid)

 Ένα βίντεο που πραγματικά δεν ξέρει κάποιος τι να πει, όταν ακούει τους στίχους του κομματιού που τραγουδά μια χορωδία ομοφυλoφίλων.

Η χορωδία ομοφυλόφιλων ανδρών του Σαν Φρανσίσκο δημοσίευσε ένα μουσικό βίντεο στο YouTube που προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ εκείνοι ισχυρίζονται πως είναι σατιρικό.

Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού τους, εκφράζουν απόψεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα, ιδιαίτερα όσων είναι γονείς.

Στην αρχή του μουσικού βίντεο ακούγεται ο τραγουδιστής να λέει:

«Σε εκείνους από εσάς εκεί έξω, που εξακολουθούν να είναι ενάντια στα ίσα δικαιώματα. Έχουμε ένα μήνυμα για εσάς», και τραγουδά:

«Νομίζετε ότι είμαστε αμαρτωλοί, αγωνίζεστε ενάντια στα δικαιώματά μας, λέτε ότι όλοι ζούμε ζωές που δεν μπορείτε να σεβαστείτε, αλλά απλά φοβάστε. Νομίζετε ότι θα διαφθείρουμε τα παιδιά σας αν η ατζέντα μας δεν ελεγχθεί. Είναι αστείο, αλλά αυτή τη φορά έχετε δίκιο.»

Στη συνέχεια συνεχίζει με το ρεφραίν όπου τραγουδά:

«Θα μεταστρέψουμε τα παιδιά σας. Γίνεται λίγο-λίγο ήσυχα και διακριτικά κι ούτε που θα το καταλάβετε.»

Παρακάτω στο βίντεο, ο τραγουδιστής παρουσιάζεται μαζί με μια χορωδία 100 άλλων ομοφυλόφιλων ανδρών, που τραγουδούν όλοι μαζί: «Ερχόμαστε για τα παιδιά σας».

Άλλοι στίχοι στο τραγούδι υποδηλώνουν την αντίθεση στην ατζέντα των ΛΟΑΤ, υποδηλώνοντας ότι οι γονείς προσπαθούν να κρύψουν «πληροφορίες» από τα παιδιά τους, που αν ανακαλυφθούν θα τους οδηγήσουν στο να γίνουν «ανεκτικοί και δίκαιοι».

«Στην αρχή δεν καταλάβαινα γιατί φοβόσασταν τόσο πολύ να μεταστρέψουμε τα παιδιά σε δεκτικούς κι ευαίσθητους ανθρώπους» τραγουδά ένας δεύτερος τραγουδιστής, «αλλά βλέπω τώρα, γιατί είχατε πρόβλημα με αυτό.»

«Ακριβώς όπως ανησυχούσατε, θα αλλάξουν την ομάδα των φίλων τους, που δεν θα εγκρίνετε που θα πηγαίνουν τα βράδια», τραγουδά ο πρώτος τραγουδιστής.

«Ω, και θα αηδιάζετε όταν βρίσκουν πράγματα στο διαδίκτυο που τους αποκρύψατε», προσθέτει. «Θα μεταστρέψουμε τα παιδιά σας. Κάποιος θα τα διδάξει να μην μισούν».

Κι όλη η χορωδία τραγουδά σε κάποια στιγμή: “Η ατζέντα των ομοφυλόφιλων επιστρέφει. Η ατζέντα των ομοφυλόφιλων είναι εδώ!”.

Αφού η χορωδία ομοφυλόφιλων ανδρών του Σαν Φρανσίσκο δημοσίευσε το μουσικό βίντεο στο YouTube, έλαβε μεγάλο αριθμό αρνητικών ψήφων από το κοινό, καθώς και πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ κάποιοι το χαρακτήρισαν “άρρωστο”.

Τα μέλη της χορωδίας υποστηρίζουν, ότι είναι “πρότυπα” που μεταδίδουν το “μήνυμα της αγάπης”, πως το βίντεο είναι σατυρικό και πολλοί από το κοινό που το άκουσε, δεν κατάλαβαν το χιούμορ τους.

Όπως δήλωσαν: “Είμαστε η πρώτη χορωδία ομοφυλόφιλων ανδρών στον πλανήτη.… Είμαστε μια οργάνωση κοινωνικής δικαιοσύνης…, οπότε είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αποφασίσουμε να καταργήσουμε αυτό το βίντεο”.

Από την Τετάρτη το βράδυ, το βίντεο του YouTube φαίνεται να έχει καταργηθεί. Ωστόσο, έχουν ανεβάσει αντίγραφα άλλοι χρήστες.

Δείτε το βίντεο:

loading...