ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ TURKAEGEAN

 Δεν πρόλαβαν να εφαρμοστούν τα διχαστικά μέτρα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη εναντίον των Ελλήνων σε πλοία, εστιατόρια και δρόμους και η Τουρκία αποκάλυψε τις ορέξεις της με την ανάδειξη του “Turkagean”. Χρονική σύμπτωση άξια μελέτης και θερμά συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το διχαστικό έργο του.

Ημέρες εθνικού διχασμού του ’74 καλλιεργεί και θυμίζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τους Μακαριακούς και αντι-Μακαριακούς όπου ακολούθησε η κατάκτηση της Μεγαλονήσου από την Τουρκία. Ημέρες εθνικού διχασμού του ’22 θυμίζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τους Βασιλικούς και Αντι-Βασιλικούς οπότε ακολούθησε η κατάκτηση της Ιωνίας από τους Τούρκους.

Τελικά, τι θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και διχάζει τους Έλληνες καλλιεργώντας με τις δηλώσεις των Υπουργών το μένος εναντίον όσων δεν ασκούν το συνταγματικό δικαίωμα τους να μην εμβολιαστούν;

Επιδιώκει να δημιουργήσει εσωστρέφεια και να παραχωρήσει στην Τουρκία τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που εποίκισε με τον προκάτοχό του;

Γιατί τόση εμμονή να διαμοιράσει εντός του θέρους τους Έλληνες όσο κανένας άλλος Εyρωπαίος ηγέτης για το λαό του;

Ο Μητσοτάκης επιμένει να διχάσει και είναι επικίνδυνος για τον τόπο, τη Μακεδονία μας, την Κρήτη μας και τα Νησιά μας.

Όλοι οι Έλληνες μαζί, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, οφείλουν να μείνουν ενωμένοι και να διώξουν τον πιο άχρηστο και επικίνδυνο Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης πριν να είναι εθνικά αργά.

Λ. Καλαμαρά

loading...