ΕΘΕΛΟΝTΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

Είμαι ένας  εθελοντης αιμοδότης  στα  55  πλέον χρόνια μου και έχω δώσει αίμα  για πάνω από πενήντα φορες.Το έκανα με την ψυχή μου και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ακόμη μπορώ, προσφέροντας στον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Κάθε φορά στο ερωτηματολόγιο  ρωτώμαι εάν έχω αρρωστήσει ,εάν έχω ταξιδέψει σε χώρες του τρίτου κόσμου με μολυσματικές ασθένειες κ.λπ. , ώστε εκ προοιμίου να διασφαλιστούν κάποιοι παράγοντες ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του λήπτη.

  Ο αιμοδότης που έχει κάνει εμβόλιο Mrna , ΚΑΙ ο οποίος φέρνει στο αίμα του  τις ΑΚΙΔΕΣ(spikes),τι εξασφάλιση θα μου δώσει σε μένα (τον εθελοντή αιμοδότη αντιεμβολιαστη) πως όταν θα χρειαστώ αίμα δεν  θα λάβω  και την μόλυνση με τις ακίδες???  Το ίδιο ερώτημα απευθύνω  στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ  , όπως επέστης και στα ΖΩΑ του ραδιοτηλεοπτικού  σκηνικού (παρουσιαστές καναλιών –δημοσιογράφους, και όλους τους μαιδανους κάθε εκπομπής που γίνονται κήνσορες του αναγκαστικού εμβολιασμού.

Ρωτώ λοιπόν αυτά τα Μορμολύκεια εάν έχει προσφέρει  κανένας  τους κάτι έστω μηδαμινό στην κοινωνια.ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ αίμα έστω μια φορά η αν έχει προσφέρει κάποιο κοινωνικό εργο.Το ίδιο  ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ,ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΕΛΛΑΤΟ ΚΑΙ τους υπόλοιπους ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ με το μαρκούτσι στο χέρι διαπρύσιους κήρυκες του αναγκαστικού εμβολιασμού . Και πράγματι είναι κρατικοδίαιτοι μιας και όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας από  τσοντοκαναλα έως  ιστοσελίδες με γελοία επισκεψιμοτητα έχουν λάβει τεράστια ποσά για την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Η επιστήμη πρέπει να είναι αποδεκτή όταν σέβεται τους κανόνες που η ιδία έχει θεσπίσει. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ σε διάφορα στάδια , που παίρνουν κάποια χρόνια και μετά εφαρμογή στον ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΔΩ το πείραμα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που έχει ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΑΜΣΤΕΡ!!!!!!!

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ την ΗΘΙΚΗ των αντεμβολιαστων  ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.

Αν μπορεί το πειραματόζωο χαμστερ ΑΡΗΣ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ,θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ  Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ????

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!

loading...